- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
içinizden nasıl geliyorsa öyle olsun canım farketmez niyet önemli ben herkese içimden gelerek okudum ALLAH ım kabul etsin, okursanız da okumasanız da ALLAH razı olsun size nasıl kolay gelirse öyle olsun canlarım,Kizlar o zaman
@Renkli Fiyonk
Z Zerre
BirdeHavva Aras bize Yardim icin okuyorlar sonunda bizde size okuyalim mi ?
Sagsalim alalim imsallah kucagimiza.içinizden nasıl geliyorsa öyle olsun canım farketmez niyet önemli ben herkese içimden gelerek okudum ALLAH ım kabul etsin, okursanız da okumasanız da ALLAH razı olsun size nasıl kolay gelirse öyle olsun canlarım,Havva Aras benim de 8 hafta kadar kaldı inşallah
içinizden nasıl geliyorsa öyle olsun canım farketmez niyet önemli ben herkese içimden gelerek okudum ALLAH ım kabul etsin, okursanız da okumasanız da ALLAH razı olsun size nasıl kolay gelirse öyle olsun canlarım,Havva Aras benim de 8 hafta kadar kaldı inşallah
Yok yorulurmuyuz hiç yahu okuruz tabi sizedeSagsalim alalim imsallah kucagimiza.
Bütün arkadaslara gonulden dua ediyorum ben de. Hepsinin hayirli haberlerini tez,zamanda aliriz insallah.
Onlari yormayi hic istemem, saglikla kucaklarina alsin diye dua etseler bile yeter. ❤
Aslinda 30. Haftam bitiyor, ama 38 bitince sezeryan olacagim insallah.
Yuregi tertemiz, iyi insanlar iyiki varlar
Bi kisiye kaç adet okunuyor acabaTabi eklerim
H M ve sevgili dostlarim cok kalabalik olduk sizce gunde iki arkadasa okusak bu listeyi bitirip sonra son sayfayi niyetlensek 70 kez kisi basina nasil olur sizce
? Yoksa yavas yavas mi ilerliyelim
Ben hiç okuyamadım ama pazartesi itibariyle okuyabilirim regliyimzey_nep icin okuyanlar
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 3
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12 5
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
@Renkli Fiyonk 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Ssevincli 2
poncikbirgelincik 2
Havva Aras
Z Zerre
Cok tesekkur ederim allah razı olsun.
Cok mutlu olurum, ama size zor olmayacaksa.
Hayirlarla cocuguma kavusmam icin okursaniz,,dua ederseniz cok sevinirim.
Kizlar yorulmak ne demek siz bizim icin okuyorsunuz bizde size okumayi cok isteriz insallah Allah ucunuzden de razi olsunAhh teşekkürler canımmm ALLAH hepimizden razı olsun şimdi içim rahat etmedi bazı gelen arkadaşlar da oluyor dua ediyor sağ olsunlar ama ben de halimi yazmak istedim bilinsin de inşallah ona göre okuyan olur belki
Harikasin ya Allah razi olsunGeriden geldiğim için eksiklerim tamamlandı toplam 12 adet okundu Allah kabul etsin
Guncel listeye yetiştim
Magnifiaque
Normalde bir kisiye 2 adet okunuyor ama simdi iki arkadasi ayni anda paylascaz yani gunluk dort sayfaBi kisiye kaç adet okunuyor acaba
kuzum aslinda 41 e niyetlendik ama herkes bol bol okudu sukurler olsun eksik yok ama okumak istersen okuyabilirsin yavas yavas listeyeMagnifiaque cnm eksiklik var mi önceki okumalarda? Yarın başlıyorum Allahın izniyle okumaya. Eksik varsa okuyayım
Tamam o zaman sıradaki kisilere okurken okunan kisilere de okurumkuzum aslinda 41 e niyetlendik ama herkes bol bol okudu sukurler olsun eksik yok ama okumak istersen okuyabilirsin yavas yavas listeye
Allah razi olsun fazla duadan zarar gelmezTamam o zaman sıradaki kisilere okurken okunan kisilere de okurum
Anladım tamam olur tabiki ama ben ptesi başlayabilirim bilginiz olsunNormalde bir kisiye 2 adet okunuyor ama simdi iki arkadasi ayni anda paylascaz yani gunluk dort sayfa