- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
-
- Konu Sahibi balimkizim
Ama ya yapmadıysa! Bir başkası aldiysa!ya da ben bu konularda biraz tutuklasiyorum diye panik yaptım.hani görürse üste çıkar bile belki diye...
Benim arkadasligimi kaybetti dah rvime almam ama onun oldugunu anladigimi hissettirmek icin faceye bir muslumanin ayibini ortersen Allahta ahiret hayatinda senin ayibini orter diye bir yazi paylastim ve ona benzet nefisle ilgili o anliyacagini anlamistirBence gel buldum dediğinde aslında ben oraya bakmıştım demeliydiniz.
Utandırmak istemedim demişsiniz ama o bunu yaparken utanmadı da siz mi utanacaktınız.
Bence en azından bi mesaj atın yoksa ne oldu niye uzaksın diye sorular sorar daha çok muhattap olmak durumunda kalırsınız.
Dolabin altinda diye idda etti ama imkani yok benim cuzdandaydi parayo oraya hic getirmedimParayı nereden bulduğunu iddia etti çok merak ediyorum yatağın altı, dolabın üstü vs. nerede ?
balimkizim canım ?
Canim bulundu para kendi buldu evimde yazik hicbirsey deniyorum Allahtan utansinBende zamanında bi cemaat toplantısına gitmiştim yoldayken baktım cüzdanın içinde eksik vararadım baktım yok dedim rabbim ihtiyaç sahibine gitmiştir ins lazımdır Hayrola gitsin sonra bi baktım hesapta o kadar para var hala dusunurum ne olursa olsun iyi düşün arkadaşını da dene bilerek boş cüzdanı koy bi yere takip et bak bakalim mutlaka emin ol öyle görüş derim
Dolabin altinda diye idda etti ama imkani yok benim cuzdandaydi parayo oraya hic getirmedim
Evet arkadasimi cagirdim evde ariyalim dedim ve elimle koymus gibi buldu ben ise cuzdanda oldugundan emindim ve sevinirmis gibi yaptim ama hic birsey diyemedim ben arti kimseye guvenemem cok agladim vee artik evime sokmam cok kotuyum kizlar
Canim bulundu para kendi buldu evimde yazik hicbirsey deniyorum Allahtan utansin
Dolabin altinda diye idda etti ama imkani yok benim cuzdandaydi parayo oraya hic getirmedim
Aynen oyle Allah affetsin RabbimArkadaş oyun yapıp evde beraber aramaya çağırmış ve o bayan parayı konu sahibinin daha önce baktığı ama bakmadım dediği yerde bulmuş sözde.
Cok panik yapti zaten ele verdi iyi oynadi ama bende oynamasam o parayi vermiyecektiZaten dolabın altına düşse anlaşmalı düşmez herhalde paralar .. Yarısı yok diosun .. Bir tane düşer ya da hepsi..
Günahı boynuna ALLAH ıslah etsin canım.
bende cok içim yaniyor ben affettim bekdua da etmem Allah affetsin nefis bu Allah seytana uydurmasinKeşke helallik alsaydı senden onun adına çok üzüldüm
Hz .Rabia 'nın bir sözü var..Babasına ithafen..
"Babacığım bizi helal lokmalar ile besle.. Bu dünyada aç kalmaya dayanabilirim ama ahirette yanmaya dayanamam."