- 12 Şubat 2015
- 568
- 496
-
- Konu Sahibi balimkizim
yok cnm esım hayyata cuzdanımı acmaz almamıs sordumEşine sordun mu, belki o almıştır
Tüm yazışmalarını okudum yağ bal konuşuyosun arkadaşınla.
Seni süphelendiren nedir.
yok cnm esım hayyata cuzdanımı acmaz almamıs sordum
cok haklısın ınsALLAH O DEGILDIR YIKILIRIMhayat bize gösterdiki ; yakin arkadas olarak kabul ettigimiz insanlarin bile birgün , aslinda biz coookk uzaktan birarkdasmis dedirttigidir. Kendi adima konusayim tabi,
neden olmasinki, inanin benim hayatta ummadigim biri buna birebir benzer bisey yapmisti. Sonradan daha buyuk bir rezilligi cikti ortaya. Süphelenmekte haklisiniz.
Tüm yazışmalarını okudum yağ bal konuşuyosun arkadaşınla.
Seni süphelendiren nedir.
bılerek oyle konusuyorum aksam gelıp yerıne koyar belkı beraber arayalım dedım vıcdan yaptım hep yazısmalarda oda bana maas kartının kayboldugunu dedı neden oyle bırsey attı orataya bakalım aksam ararken bulacakmı hıc bellı etmedım aklıma bıle gelmemıs gıbı davrandım
bılerek oyle konusuyorum aksam gelıp yerıne koyar belkı beraber arayalım dedım vıcdan yaptım hep yazısmalarda oda bana maas kartının kayboldugunu dedı neden oyle bırsey attı orataya bakalım aksam ararken bulacakmı hıc bellı etmedım aklıma bıle gelmemıs gıbı davrandım
cok haklısın ınsALLAH O DEGILDIR YIKILIRIM[/
insallah degildir ama , bak benden demesi ; kendini hazirla ! birebir yasadim diyorum, senin güvenini kazanmis birinin bu sekilde davranmasi tabi üzücü bir durum, ama valla hazirla kendini .