- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
-
- Konu Sahibi balimkizim
Dimi yaaa!
Benimde hiç param yok karttan para çekicektim ama kaybolmuşşşşş! Kendini aklamak için söylemiş resmen sonuçta paranızı o almış olsa üzerinde parası olurdu dimi? Ben çalmadım bak benimde param yoooook
Bence yapmaz uzun bi süre eger o yaptıysaeger bugün ararken bulamazsa öyle yaparım ıyı fıkır
İnanmıyorum çok korkunç..
Amcamız inandı mı size peki
Evet. Başka problemlerde vardı zaten. Yengeme biz söylemek istemedik. Farklı tepki verir belki diye. Babam amcamın küçüğü olduğu için yengem hep dominant olmak isterdi... Amcamı çağırdık tabi kuzenimi de. Konuştuk. Bi daha yapmiycam dedi. Ama durmadı tabi ki. Artık daha dikkatli davranıyoruz sadece. Yalanı çok söylediğini biliyoruz. O yüzden inanmıyoruz doğruluğu kesin olmadan. Dışlamıyoruz başına kakmiyoruz idare ediyoruz. Sonu nereye varacak bilmiyorum.
Kac yasinda?
Hasta olmasin cocuk?
Kliptomani sanirim bpyle yaziliyordu
Değilmiş. 20 yaşında şu an. Aklımıza geldi götürdü amcam doktora falan ama doktor öyle bi teşhis koymamış. Kız bi de. Başı sıkışınca intihar edicem diyerek annesini korkutuyor. Evlendirmezseniz kaçarım dedi evlendi üstelik...
Allah islah etsin...
Basortunuzu geri alabildiniz mi?
Buldu kendi buldu ve rol yapti bende evimden gidene kadar yol yaptim bana bunu nasil yapar yazismalardan belliydi amz gunaha girmekten korkmustumOldukça zor bir durum ikilemde kalmak..
Emin olamamak, günah almak da cabası olsa gerek.
Ama günah çıkarır gibi siz yazana kadar kart ile ilgili size birşey söylememesi, siz yazdıktan sonra kartım kayboldu demesi.
Şahsen benim kartık kaybolsa içindede param olsa ilk yapacağım iş kartımı iptal ettirmek olurdu. Değil yakın arkadaş kocamla annemle bile sohbet etmez anında iptal ettirirdim.
çok yoğun diyor wc bile kaçabilirdi böyle bir durumda.
Yani üzücü fazlasıyla sıkcıı bir durum.
Gelişmeleri merakla bekliyorum.
Tahmn etmiştim paranın bulunacağından :)Buldu kendi buldu ve rol yapti bende evimden gidene kadar yol yaptim bana bunu nasil yapar yazismalardan belliydi amz gunaha girmekten korkmustum