En yakın erkek arkadaşım?

Kızlar selam .6-7 yıllık en yakınım dedıgım arkadaşım vardı .Cocuk 2 gün önce dedi ki ; çok yakın blr arkadaşım senden hoşlanıyormuş blr ekle dedi . Ona çok güvendiğim için tamam dedim . Ardından ekledıgım çocuk çok başarılıymışsın okulu uzatmışsın , seni çok dinledim x den falan deyip saçmalamaya başladı.Bu akşam da arkadaşım sana şaka yaptım yazan bendim dedi . Ben de haklı olarak kızdım .Şakayı kebdınden yapsaydın bu şaka değil dedim. Ayrıca abimi kaybettim ondan uzattım bunu biliyorsun dedim . Abartma olayı şaka yaptım sen yapsan gülerdim dedi . Ben de biraz diğer çocuk hakkında ağır konuştum . Ona öyle dıyemezsın o benim için bin kişiden daha değerli hadsizsin dedi . Ben de sen de öylesin dedim . Engelleştik .Ay çok kalbim kırıldı . Sizce kim haklı ?
Artık yakın arkadaşınız olmamalı.

Dümdüz anlatıyor . O kadar detay vermiyor .Ama ya ben hala konduramıyorum gibi .Ayıp yani cidden ayıp . Ben adama kardeşim abim diyorum
abin ya da kardeşin değil ama sonuçta
arkadaşım diyorsun
evet abi kardeş arasında dümdüz olsa bile bu muhabbet dönmez genelde
ama "arkadaşlar" arasında dönebilir. "detay vermeden" sadece x'le beraber olduk/zamanında beraber olmuştuk gibi bişeyler diyorsa onda bi sakınca görmüyorum ben
cinsellik de yeme içme gibi gayet doğal bir durum.

arkadaşım diyorsun
ama "arkadaşlar" arasında dönebilir. "detay vermeden" sadece x'le beraber olduk/zamanında beraber olmuştuk gibi bişeyler diyorsa onda bi sakınca görmüyorum ben
Ya öyle de bilmiyorum .İnanın çok kötüyüm çok zoruma gitti.

kusura bakma da arkadaşın baya baya g.erizekalı. ne acına saygısı var ne de sana. okulu uzatmanla bile dalga geçiyor, bu nasıl arkadaş olabilir? denemiş seni sen de yüz vermeyince çirkefleşmiş her ucuz erkek gibi. bida engeli açma. bitmiş bu arkadaşlık. kendine saygın olsun.

arkadaşım diyorsun
Hayır bunun anlatılması detay verilmese bile asla normal değil. Zaten niye anlatılır ki bu? Dün tuvalete gittim diye anlatıyor mu mesela? O da gayet normal bir şey. Bunu anlatma sebebi erkekliğiyle aklı sıra övünmesi. Kadınlarla cinsellik yaşadığı için kendini yüceltmesi, etrafa hava atması. Hele de gelip cinsellik sonrası kız kankasına gevşek gevşek “hala oluyorsun, yeğenin oluyor” yazması nasıl normal olabilir? Kız arkadaşına cinsellik sonrası gelip hala oluyosun ehehe yazan erkek kankalarına pozisyonları da anlatır.

Beni asıl şaşırtan konu sahibinin bu muhabbetleri dinlemesi ve adamı terslememesi. Demek ki kendisi de onunla aynı seviyede

Hayır bunun anlatılması detay verilmese bile asla normal değil. Zaten niye anlatılır ki bu? Dün tuvalete gittim diye anlatıyor mu mesela? O da gayet normal bir şey. Bunu anlatma sebebi erkekliğiyle aklı sıra övünmesi. Kadınlarla cinsellik yaşadığı için kendini yüceltmesi, etrafa hava atması. Hele de gelip cinsellik sonrası kız kankasına gevşek gevşek “hala oluyorsun, yeğenin oluyor” yazması nasıl normal olabilir? Kız arkadaşına cinsellik sonrası gelip hala oluyosun ehehe yazan erkek kankalarına pozisyonları da anlatır.

Beni asıl şaşırtan konu sahibinin bu muhabbetleri dinlemesi ve adamı terslememesi. Demek ki kendisi de onunla aynı seviyede
Ay seviyeme ne laf ediyorsunuz? Beni tanımıyorsunuz bile .Terslryşnce cşrkeflesti diyorum .Saka yaptığını söyledi üste çıktı .Sebebini soruyorum .

Ay seviyeme ne laf ediyorsunuz? Beni tanımıyorsunuz bile .Terslryşnce cşrkeflesti diyorum .Saka yaptığını söyledi üste çıktı .Sebebini soruyorum .
Böyle gevşek bir herifle yıllarca arkadaşlık sürdürebilen bir kadın da onun gibi düşük seviyededir. İsterseniz kızabilirsiniz yapacak bir şey yok. Bir de bu adama aydın falan demişsiniz valla komedi. Aydın’ın anlamını bildiğinizden bile şüphem var.

Böyle gevşek bir herifle yılarca arkadaşlık sürdürebilen bir kadın da onun gibi düşük seviyededir. İsterseniz kızabilirsiniz yapacak bir şey yok. Bir de bu adama aydın falan demişsiniz valla komedi. Aydın’ın anlamını bildiğinizden bile şüphem var.
Aydın derken söyle mesela hep zor abımda yanımda oldu .Yardımcı oldu .Fikir verdi.O da öğretmen o açıdan aydın dedim .Ayrıca yöneliyorum bana bu tarzda konuşmazsınız.Cevabınızı iade ediyorum .Bu çocuk böyle değildi .Soradan böyle oldu .En son davana yürüdü orda da şaka yaptım dedi. Bunun sebebini soruyorum .

Aydın derken söyle mesela hep zor abımda yanımda oldu .Yardımcı oldu .Fikir verdi.O da öğretmen o açıdan aydın dedim .Ayrıca yöneliyorum bana bu tarzda konuşmazsınız.Cevabınızı iade ediyorum .Bu çocuk böyle değildi .Soradan böyle oldu .En son davana yürüdü orda da şaka yaptım dedi. Bunun sebebini soruyorum .
Sebebi çok bariz aslında. Bu adam için kadınların duygularının, hassasiyetlerinin bir önemi yok. Yattığı kadınların arkasından da konuşur, erkek kankasıyla bir olup kadın arkadaşıyla dalga da geçer. Adam kadınlara değer vermiyor çünkü. Erkek kankasına en küçük bir hakarete bile tahammül edemez çünkü o erkek. Ama sizin hassas olduğunuz konuda sizinle dalga geçebilir, tepki verdiğinizde abartıyo olursunuz çünkü kadınsınız. Aydın arkadaşınızın bakış açısı bu.

herkesin normali ve anormali farklıdır, kimse sizinle aynı düşünmek zorunda değil
siz anormal gördüklerinizi kendi çevrenize almazsınız, olur biter
ama diğer yorumunuzda seviye meviye derken düpedüz hakaret etmişsiniz konu sahibine, buna hakkınız yok.
düşünceleri hakaretamiz, yerici ifadelerden kaçınarak paylaşmaktan yanayım.

herkesin normali ve anormali farklıdır, kimse sizinle aynı düşünmek zorunda değil
siz anormal gördüklerinizi kendi çevrenize almazsınız, olur biter
ama diğer yorumunuzda seviye meviye derken düpedüz hakaret etmişsiniz konu sahibine, buna hakkınız yok.
düşünceleri hakaretamiz, yerici ifadelerden kaçınarak paylaşmaktan yanayım.
Kız arkadaşına gelip “hala oluyosun ehehe” demesi normal mi dümdüz böyle sorayım bari.

Konu sahibine söylediklerimin de arkasındayım.

kimine göre normal, kimine göre değil
konu sahibi zaten adamla iletişimi kesmiş bitmiş olay.
Ben sizin fikrinizi sormuştum aslında. Yoksa burdaki genelin fikrini okudum onlar normal bulmamış. Sizinkini merak ettim. Yani bir erkek arkadaşınız cinsellik yaşadığının sabahı size hala oluyosun gözün aydın gibi şeyler yazsa normal bulur musunuz onu soruyorum.

Ben sizin fikrinizi sormuştum aslında. Yoksa burdaki genelin fikrini okudum onlar normal bulmamış. Sizinkini merak ettim. Yani bir erkek arkadaşınız cinsellik yaşadığının sabahı size hala oluyosun gözün aydın gibi şeyler yazsa normal bulur musunuz onu soruyorum.
sadece o cümle özelinde konuşacak olursam
bana göre kadını erkeği yok, aramızdaki samimiyete, yakınlığa bağlı.
içini bildiğim, aşk meşk konularını konuştuğum (karşılıklı), gerçekten çok yakın olduğum bir insansa normal karşılarım

yakın değilsem anormal karşılarım. kadın da yapsa anormal gelir
çünkü her şey herkesle konuşulmaz .

X