En yakın erkek arkadaşım?

Ablacım madem ölümüne savunacaksın madem buradaki yorumları ciddiye almıyorsun ne diye konu açtın?
Buradaki çoğu kadın ben de dahil sende büyüğüz ve belli ki ilişkiler arkadaşlıklar konusunda senden çok daha tecrübeliyiz.
Ya bu kadınlar ne diyor haklı olabilirler mi diye durup bi düşüneceğine yok o öyle biri değil yok onu yapmaz bunu yapmaz diye savunup duruyorsun. Yapmaz dediğin çocuk saçma sapan şaka yapmış işte ve seninle başarı konusunda alay etmiş. Demek ki çiğ bir karakter neden anlamak istemiyorsun?

Ablacım madem ölümüne savunacaksın madem buradaki yorumları ciddiye almıyorsun ne diye konu açtın?
Buradaki çoğu kadın ben de dahil sende büyüğüz ve belli ki ilişkiler arkadaşlıklar konusunda senden çok daha tecrübeliyiz.
Ya bu kadınlar ne diyor haklı olabilirler mi diye durup bi düşüneceğine yok o öyle biri değil yok onu yapmaz bunu yapmaz diye savunup duruyorsun. Yapmaz dediğin çocuk saçma sapan şaka yapmış işte ve seninle başarı konusunda alay etmiş. Demek ki çiğ bir karakter neden anlamak istemiyorsun?
Hiç beklemiyordum şok oldum çünkü.Ay cidden çok üzgünüm . Hani yürüse açıkça derdi diyorum kendi kendime ☹️ inanın o kadar üzüldüm ki . Çünkü diyorum ya kardeşim /abim diyordum .

Hiç beklemiyordum şok oldum çünkü.Ay cidden çok üzgünüm . Hani yürüse açıkça derdi diyorum kendi kendime ☹️ inanın o kadar üzüldüm ki . Çünkü diyorum ya kardeşim /abim diyordum .
Sen öyle diyorsun ama o öyle görmemiş demek ki. Bir de erkekler değişikler işte dün kardeşim der bugün başka türlü hayal eder 🤷🏻‍♀️

Kızlar selam .6-7 yıllık en yakınım dedıgım arkadaşım vardı .Cocuk 2 gün önce dedi ki ; çok yakın blr arkadaşım senden hoşlanıyormuş blr ekle dedi . Ona çok güvendiğim için tamam dedim . Ardından ekledıgım çocuk çok başarılıymışsın okulu uzatmışsın , seni çok dinledim x den falan deyip saçmalamaya başladı.Bu akşam da arkadaşım sana şaka yaptım yazan bendim dedi . Ben de haklı olarak kızdım .Şakayı kebdınden yapsaydın bu şaka değil dedim. Ayrıca abimi kaybettim ondan uzattım bunu biliyorsun dedim . Abartma olayı şaka yaptım sen yapsan gülerdim dedi . Ben de biraz diğer çocuk hakkında ağır konuştum . Ona öyle dıyemezsın o benim için bin kişiden daha değerli hadsizsin dedi . Ben de sen de öylesin dedim . Engelleştik .Ay çok kalbim kırıldı . Sizce kim haklı ?

Yaşları 15 felanmı🤦🏻‍♀️

çok yakın "erkek kanka" "erkek arkadaş" gerçekten şart mı ya ?
günün sonunda taraflardan biri niyeti bozabiliyor, olan arkadaşlığa oluyor
değer miydi yani yaptığı salakça şey yüzünden şu arkadaşlığın bozulmasına ?

bilemiyorum hayatımızda karşı cinsten yakın arkadaş gerçekten ne kadar gerekli, böyle durumlar olunca ben bu konuyu çok sorguluyorum

çok yakın "erkek kanka" "erkek arkadaş" gerçekten şart mı ya ?
günün sonunda taraflardan biri niyeti bozabiliyor, olan arkadaşlığa oluyor
değer miydi yani yaptığı salakça şey yüzünden şu arkadaşlığın bozulmasına ?

bilemiyorum hayatımızda karşı cinsten yakın arkadaş gerçekten ne kadar gerekli, böyle durumlar olunca ben bu konuyu çok sorguluyorum
Ben de ona üzülüyorum mahvetti 6-7 yıllık arkadaşlığı . Böyle şaka mı olur ?

Valla bana “sana yürüyor olabilir” diyen arkadaştan sonra sanki sende bunun olmasını istiyorsun ama bir yandan kendini dağlara taşlara vuruyorsun gibime geldi…

Son olarak senin miden yattığı kızlarla olan özelini sana anlatan bir adamı nasıl alıyor arkadaş olarak bile olsa?

Valla bana “sana yürüyor olabilir” diyen arkadaştan sonra sanki sende bunun olmasını istiyorsun ama bir yandan kendini dağlara taşlara vuruyorsun gibime geldi…

Son olarak senin miden yattığı kızlarla olan özelini sana anlatan bir adamı nasıl alıyor arkadaş olarak bile olsa?
Olmasını istesem evet derdim ? Hiç ona o gözle bakmadım ben . Bunu bile bile bana böyle birsey söylemesi yapması beni çok üzdü . 6 yıllık arkadaşlığı mahvetti ve şaka diyerek üste çıkmaya çalışıyor. Artı midem tabi almadı .Şey diye bahsediyordu yeni yengen.Yeni sevgilim /hala olacaksın tarzında .

biz kadınlar bir erkeğe bişey hissetmiyorsak onu hayatımız boyunca arkadaş/kardeş/dost gibi görebiliyoruz
ama erkeklerin böyle olduğunu pek düşünmüyorum, hepsi değildir mutlaka ama büyük bir kısmı karşı cinsle %100 saf arkadaşlık niyetinde olamıyor
bunu kaç tane erkekten de duymuşumdur yani

İnanın öyle biri değil . Öyle olsa açıkça derdi.Saklamazdı.Ayrıca bana yarıp kalktığı kızları anlatıyor öyle hoşlansa anlatmaz .Benim derdimi de dinlemez
bunu nasıl anlatıyor mesela neler söylüyor
detay vererek mi bahsediyor, şöyle yaptık böyle ettik, şu pozisyon bu pozisyon vs gibi mi ?
konuşurken özel detaylar veriyor mu yani
yoksa sadece şu kişiyle dün akşam birlikte olduk tarzı detaysız, dümdüz bir iki cümle ile mi bahsediyor ?

bunu nasıl anlatıyor mesela neler söylüyor
detay vererek mi bahsediyor, şöyle yaptık böyle ettik, şu pozisyon bu pozisyon vs gibi mi ?
konuşurken özel detaylar veriyor mu yani
yoksa sadece şu kişiyle dün akşam birlikte olduk tarzı detaysız, dümdüz bir iki cümle ile mi bahsediyor ?
Dümdüz anlatıyor . O kadar detay vermiyor .Ama ya ben hala konduramıyorum gibi .Ayıp yani cidden ayıp . Ben adama kardeşim abim diyorum

X