- 10 Ekim 2014
- 31.731
- 142.096
-
- Konu Sahibi bluebutterfl
Aslında böyle çok bilgili aydın fikirli biri . Kuz arkadaşlarım hep şehir dışına atandı . X de 7 yıllık kardeşim dedıgım insan
Aydın biri mi.Aslında böyle çok bilgili aydın fikirli biri . Kuz arkadaşlarım hep şehir dışına atandı . X de 7 yıllık kardeşim dedıgım insan
Yaklaştırmak zorunda değilsiniz zaten . Ama ben gerçekten kardeşim gibi görüyordum .Hep en zor anımda yanımda oldu. Acımı bile bile bu yaptığı şeye şaka dıyor .Cok abartıyorsun diyorAbiniz ya da erkek kardeşiniz var mi?Benim yok ama boyle muhabbetler etmediklerini biliyorum.
Hiç bir erkek kiz kardesine, ablasina şununla yattim kalktim onu yaptim bunu yaptim muhabbeti yapmaz şu toplumda. Hayatimda duymadim.
Işte sizin gibi kardesim diyen arkadasliklari olanlari ben yanima bile yaklastirmiyordum.
O hep esprisini yapıyor böyleAydın biri mi.
Aydın biri sevıstıgı kızları milletin agzına sakız etmez, kendi agzına da dolamaz
Özel özeldir.
Yaklaştırmak zorunda değilsiniz zaten . Ama ben gerçekten kardeşim gibi görüyordum .Hep en zor anımda yanımda oldu. Acımı bile bile bu yaptığı şeye şaka dıyor .Cok abartıyorsun diyor
Tamam bu yorumunuzdan sonra bence de abartiyorsunuz devam edin siz.
Cok savunuyorsunuz nedenYaklaştırmak zorunda değilsiniz zaten . Ama ben gerçekten kardeşim gibi görüyordum .Hep en zor anımda yanımda oldu. Acımı bile bile bu yaptığı şeye şaka dıyor .Cok abartıyorsun diyor
Bayağı komikmiş, bir daha yapmasın.O hep esprisini yapıyor böyle
Tüm zor zamanlarımda o yanımda oldu. Herkes gitti bi o gitmedi.Cok savunuyorsunuz neden
İlin kötüsü su an bu yaptığının da şaka olduğunu savunuyorBayağı komikmiş, bir daha yapmasın.
İlgisi vardır ondandırTüm zor zamanlarımda o yanımda oldu. Herkes gitti bi o gitmedi.
Adamın tek eğlencesi siz de dahil kadınlarİlin kötüsü su an bu yaptığının da şaka olduğunu savunuyor
Koltuk altı tüyleriniz çıktı mı?Kızlar selam .6-7 yıllık en yakınım dedıgım arkadaşım vardı .Cocuk 2 gün önce dedi ki ; çok yakın blr arkadaşım senden hoşlanıyormuş blr ekle dedi . Ona çok güvendiğim için tamam dedim . Ardından ekledıgım çocuk çok başarılıymışsın okulu uzatmışsın , seni çok dinledim x den falan deyip saçmalamaya başladı.Bu akşam da arkadaşım sana şaka yaptım yazan bendim dedi . Ben de haklı olarak kızdım .Şakayı kebdınden yapsaydın bu şaka değil dedim. Ayrıca abimi kaybettim ondan uzattım bunu biliyorsun dedim . Abartma olayı şaka yaptım sen yapsan gülerdim dedi . Ben de biraz diğer çocuk hakkında ağır konuştum . Ona öyle dıyemezsın o benim için bin kişiden daha değerli hadsizsin dedi . Ben de sen de öylesin dedim . Engelleştik .Ay çok kalbim kırıldı . Sizce kim haklı ?
Bu ne çirkin bir arkadaşlık. Siz neden adamın başka kızlara dair anlattığı mahrem detayları dinliyorsunuz ? Silkelenin ve kendinize gelin. Ortada arkadaşlık falan yok.İnanın öyle biri değil . Öyle olsa açıkça derdi.Saklamazdı.Ayrıca bana yarıp kalktığı kızları anlatıyor öyle hoşlansa anlatmaz .Benim derdimi de dinlemez
İnanın öyle biri değil . Öyle olsa açıkça derdi.Saklamazdı.Ayrıca bana yarıp kalktığı kızları anlatıyor öyle hoşlansa anlatmaz .Benim derdimi de dinlemez
Aslında böyle çok bilgili aydın fikirli biri . Kuz arkadaşlarım hep şehir dışına atandı . X de 7 yıllık kardeşim dedıgım insan
Herseye ihtlmal veririm de buna aslaİlgisi vardır ondandır
Guzel kızsınız belli ki