- 4 Haziran 2024
- 79
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi bluebutterfl
Bana yürüyecek olsaydı açıkça yapardı derdi bunu . Öyle saklamaz.En yakın arkadaşın sana yürümeye çalışıyor.
Niyetin yoksa bunu bilerek mesafe ayarla. Sende de varsa bir şeyler engelleme uzatma adam yürüyecek
Dıger çocuk yakın arkadaşımın yakın arkadaşıDiğer çocuk kim orayı anlamadim
Çok samimiyseniz diyemez. Önce yoklama çekmişBana yürüyecek olsaydı açıkça yapardı derdi bunu . Öyle saklamaz.
Ve hatta o öbür oğlandan kendi hoşlanıyoGey gibi geldi
Çok samimiyiz evet yani kardeşim diyorum .Çok samimiyseniz diyemez. Önce yoklama çekmiş
Net yoklama çekmiş becerememişÇok samimiyiz evet yani kardeşim diyorum .
25 yaşında ergenlik degıl buErgenlik hezeyanları mı deseeeem, herif yürümeye çalışmış da becerememiş mi desem arada kaldım.
İnanın öyle biri değil . Öyle olsa açıkça derdi.Saklamazdı.Ayrıca bana yarıp kalktığı kızları anlatıyor öyle hoşlansa anlatmaz .Benim derdimi de dinlemezNet yoklama çekmiş becerememiş
Yoo neden anlatmasın. Anlatır. Bazıları bunu piyasasını arttırmak olarak, kıskandırmak olarak görür.İnanın öyle biri değil . Öyle olsa açıkça derdi.Saklamazdı.Ayrıca bana yarıp kalktığı kızları anlatıyor öyle hoşlansa anlatmaz .Benim derdimi de dinlemez
Yatıp kalktığı kızları mı anlatıyor? Adamla oturup yatıp kalktığı kızların dedikodusunu mu yapıyosunuz gerçektenİnanın öyle biri değil . Öyle olsa açıkça derdi.Saklamazdı.Ayrıca bana yarıp kalktığı kızları anlatıyor öyle hoşlansa anlatmaz .Benim derdimi de dinlemez
Konuşmuyorum o kendi anlatıyor . Mesela geçen hala oluyorsun yazdı. Genelde hep benim ilişki sorunlarımı dinler . Ben de onun . Tüm zor anlarımda o yanımda oldu . Bu olayı abarttığımı söylüyor bir deYatıp kalktığı kızları mı anlatıyor? Adamla oturup yatıp kalktığı kızların dedikodusunu mu yapıyosunuzböyle cıvık bir ilişkiniz olduğu için buna güvenip dünyalar saçması komik olmayan bir şakayı yapmaya cesaret etmiş işte
E o anlatıyosa siz de dinliyosunuz. Adamın seviye zaten magmadaymış. Sizin kız arkadaşınız yok mu da düşüp kalktığı kızları sağda solda milletin ağzına laf yapan bir abazana anlatıyosunuz ilişki sorunlarınızı? Başka kişi mi kalmadı?Konuşmuyorum o kendi anlatıyor . Mesela geçen hala oluyorsun yazdı. Genelde hep benim ilişki sorunlarımı dinler . Ben de onun . Tüm zor anlarımda o yanımda oldu . Bu olayı abarttığımı söylüyor bir de
Aslında böyle çok bilgili aydın fikirli biri . Kuz arkadaşlarım hep şehir dışına atandı . X de 7 yıllık kardeşim dedıgım insanE o anlatıyosa siz de dinliyosunuz. Adamın seviye zaten magmadaymış. Sizin kız arkadaşınız yok mu da düşüp kalktığı kızları sağda solda milletin ağzına laf yapan bir abazana anlatıyosunuz ilişki sorunlarınızı? Başka kişi mi kalmadı?