• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket en yakin arkadasiniza ne kadar güveniyorsunuz?

en yakin arkadasiniza ne kadar güveniyorsunuz?

• Ankete Katılan
    79
herşey karşılıklı :1hug:arkadaşım bana ne kadar güveniyorsa bende ona o kadar güvenirim ne fazla ne eksik hele bitanesi varki Şenizo benim artık çocuğum gibi kardeşim gibi ne yaparsa yapsın bilirim altın kalbini :asigim: burdaki arkadaşlarım ise benim için çok özellera.s.

kizlar dogruyu söylemek gerekirse benimde okadar cok yakin bir arkadasim yok.....
simdiye kadar yasadiklarim gözümü korkuttu....ama öyle bir arkadasimin olmasini isterdim, neden olmasin beni anliyacak her bir konuda bana destek cikacak.....
ama benim icin simdi sizler varsiniz , dertlerimi az da olsa paylasabilecegim ve kendimi rahat hissedebilecegim....
hepinize tesekkür ederim arkadaslar...........öpüyorum hepinizi................
bende kendi adıma sana teşekkür ederim a.s.çok öptümŞeniz

benim en yakin arkadasin nööören ablam (=(= yani öz ve öz ablam..

100% güvenirim.. herseyi anlatabilirim..

eskiden hep sac basa girerdik.. (=(=

simdi birbirimizin laflarini bile bitirebiliyoruz o derece =P

ama ablam beni sinir etmesini cok sever canim =D

o arkadasim olabilir ama yinede güvenemem... seçtim çok dost kazığı yediğim için :çok üzgünüm:

şimdiye kadar yediğim kazıklardan sonra iki kere düşünürüm arkadaşım mı diye..

arkadaşlarımaa aslaa güvenmemmm amaa dostlarımaa sonsuzdurrr

walla benım oyle derdımı anlatabılecegım bır arkadasım yok o yuzden kendı ıçımde saklarım herseyımı çunku arkadas dedıklerım hep sırtımdan vurdu sırrımı verebılecegım dertlesebılecegım kımse yok etrafımda takı kk uye olup sız degerlı dostlarla tanısana kadar hepınızı çok sevıyorum arkadaslar

benimde arkadaşlar çok arkamdan vurdu ama benim çok sevdiğim tek dostuma güvenim sonsuz
bir tane dost yetiyor insana

arkadasim cokta güvendigim dostum 1 tane güvenim sonsuzdur Allah bozmasin...

anket'de simdilik birsey secmedim. genel'de pek güvenmem insanlara. tabii istisnalar var. ablam tanir cocukluk arkadasimizi. :1closedeyes:

Arkadaşım çok var ama en yakın arkadaşım dostum dediğim insan çok azdır.Çok incelerim arkadaşlarımı.Ama birine en yakın arkadaşım diyorsam ona güvenimde sonzuzdur.
Her şeye rağmen kendime saklamak istediğim şeyler vardır.Paylaşmadığım bir çok konu olur.

cok arkadasım var ama dost diyince akan sular durur dostumda sayılıdır..

Ben sonuna kadar guvenirim dostlarima ama sunuda aklimdan hic cikarmam iNSANOGLU CiG SÜT EMMiSTiR ve heran bir darbeyle karsilabilirim herseye hazirlikli olmam lazim.Cunku zamaninda cok yikildim cunku sonsuz guvendim ve insan olduklarini unuttum melek gibi gordum.Ve boyle dusunmem bana pahaliya patladi.Kazik yiyince aylarca kendime gelemedim.Ama simdi guveniyorum ama insan oldugumuzu ve cig sut emdigimizi ve seytanin her daim bizi oyuna getirmeye calistigini unutmuyorum ve boylece yarin birgun kotu bir durumda asiri bir yikma ugramamis olucam.

artık hiç güvenmiyorum bana yapmış olduüğu davranışından sonra görüşmüyorum ble ALLAH(c.c) akıl versin herkeze

anket'de simdilik birsey secmedim. genel'de pek güvenmem insanlara. tabii istisnalar var. ablam tanir cocukluk arkadasimizi. :1closedeyes:

olsun canim senin burada olman da güzel.....hosgeldin yeniden.....::))Şeniz

çok güvenırım gerçi o arkadaştanda öte benim kac yıllık can dostum artık uzun yıllar oldu oyüzden çok güvenirim çok şükür buzamana kadarda hiç bi sorun yaşamdım onla

hiç güvenmiyorum çünkü çok kazıgını yedim sagolsun

güven oluşturmak zordur ama
tek bir dostuma güvenirim..

bütün güvendiğim insanlar beni arkamdan vurdu benim güveneceğim arkadaşım yok bu olabilir diyorum ama oda boş çıkıyo galiba attık güvenilecek insanlar çok nadir değilmi kızlar

sonsuzdur, herşeyimi paylaşabilirim,
yüreğine güvenmişsem...

Back