• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket en yakin arkadasiniza ne kadar güveniyorsunuz?

en yakin arkadasiniza ne kadar güveniyorsunuz?

• Ankete Katılan
    79

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
318

evet arkadaslar her insanin kendine cok yakin arkadasi olur.....
ona güveniniz ne durumda anket´e katilin ve düsünceleriniz söyleyin.....
sevgilerle.......a.s.a.s.

evet arkadaslar her insanin kendine cok yakin arkadasi olur.....
ona güveniniz ne durumda anket´e katilin ve düsünceleriniz söyleyin.....
sevgilerle.......a.s.a.s.

Şıklar nerede bacım.......

o arkadasim olabilir ama yinede güvenemem.... Evet yaa arkadaşlarıma bile güvenemem herşeyimi anlatamam mesela.Çok kazık yedim zamanında belkide ondandır.Arkadaşım çok ama dostum yok...:çok üzgünüm:

En yakın arkadaşımdır; gecenin bir yarısı onu en tatlı uykusundan uyandırıp en mahrem sırlarımı anlatırken karşılıklı ağladığım..senağlama
Kendime güvenmem onlara güvendiğim kadar..:1hug:
Biri 20 yıllık kankardeşim, diğeri burada tanıdığım.(o kendini biliyor):nazar:

Güvendim mi sonuna kadar güvenirim,eğer içim zerre kadar şüphe yada tedirginlik uyanmışsa olmaz güvenim falan..
Bir de şu huyum vardır ki,bilmem iyi,bilmem kötü..

Ne kadar yakın olursam olayım,ne kadar dertleşirsem dertleşeyim eğer aramıza önemli yada önemsiz bir mesafe,soğukluk girmişse hayatta eski samimiyeti yakalayamam..Kısacası birinden soğudum mu,dönüşü yoktur..Ağzıyla kuş tutsa ona eski değeri vermem!!
+ mıdır,- midir bilimez ama bu da benim huyum:))

çooook arkadaş kazığı yemiş biriyim...
arkadaşım çok ama dostum azdır...olanlarda zaten candır...dostlarla arkadaşları birbirine karıştırmam...

En yakın arkadaşım , dostum , herşeyim ; sevgilim Şeniz Ona bazen kendimden daha çok güveniyorum :asigim: :nazar:

Çokk güvenirim. 10 yıldır tanıyoruz birmirimizi. Birtanecik dostum, dostan ileri kardeşim artıkk.:nazar:

Kimseye güvenmemek paranoyakça olur diye düşünüyorum. ama %100 güven de yeri gelir zarar veriri. ben herseyi bir temkin içinde paylaşırım arkadaslarımla. yani gün gelir birilerine söyleyebilir dediklerimi düşüncesini cıkarmam hiç aklımdan.sonra cok üzülmemek için en azından..babam da hep şu sözü söylerdi bana,o gelir aklıma:

Sırrını söyleme dostuna,dostunun da dostu vardır,o da söyler dostuna..

Benim iki tane samimi arkadaslarim var, onlara sonsuz güvenim var.

Hatir icin cig tavuk bile yenilirmis, onlarda benim icin cok cig tavuklar yediler, sagolsunlar. Onlar olmasa ne yaparim bilmiyorum ...

arkadaşlarıma güvenmem..Dostuma da zamanında güvenmelkle hata etmişim.
insanlara çok güvenmeme taraftarıyım..
% 60 içimde hep bi şüphe olur insanlara karşı..
karşımdakini tanıdıkça biraz daha azalır yüzdesi..

.

Kimseye tamamiyle Bütün Hayatımı dökücek kadar güvenmiyorum Çünkü Zamanında zararını Gördüm Aldım Payımı_!

daha öncede söylemiştim..ben kimseye güvenmem..
kendimden ve allahtan başka ...

en yakın arkadaşım yok ki güveneyim.............

kizlar dogruyu söylemek gerekirse benimde okadar cok yakin bir arkadasim yok.....
simdiye kadar yasadiklarim gözümü korkuttu....ama öyle bir arkadasimin olmasini isterdim, neden olmasin beni anliyacak her bir konuda bana destek cikacak.....
ama benim icin simdi sizler varsiniz , dertlerimi az da olsa paylasabilecegim ve kendimi rahat hissedebilecegim....
hepinize tesekkür ederim arkadaslar...........öpüyorum hepinizi................

En yakın arkadaşım değil,en iyi dostum o benim.Kendime güvendiğim kadar güveniyorum ona... N :1hug: N

Back