Bencede arkadasina anlatmalisin,cunki sonucta arkadasin onu sevmeyen biriyle beraber,ne kadar tez ayrilsalar o kadar iyi.Ama ayrilmasalar bile sen arkadaslik borcunu yapmis olucaksin,gerisi onun aklina kalmis.
Benim de basima boyle olay geldi. Arkadasima ilk baslarda soylemedim (bunun icin pismanim), cunki kendisi bu olaydan bir ay once bana asilan o erkek akradasi onu terkediyor diye fenalasmisdi,bende yine fenalasicagindan korktugum icin hicbirsey soyleyemedim. Arkadasim goruse giderken onceleri benimle giderdi,(sebep arkadasim koyde yasiyor ve goren olursa benim erkek arkadasim zannetsin diye).Sonra erkek arkadasi beni aradi,benden cok hoslandigini,asik oldugunu soyledi.Bende agzinin payini verdim,ve arkadasimla bir daha goruse gelmeyecegimi soyledim.Ama o, israrla her gun aradi ve beni tehdit etmeye basladi:"eger goruse sende gelmezsen,o zaman onunla ipleri koparirim ve onun cani yanar" dedi.Blof yaptigini dusundum,ama blof digildi.Arkadasim sonraki gun yanima geldi,iste erkek arkadasim benimle gorusmek istemiyor cok kotu hissediyorum kendimi falan dedi.Ben yinede hicbir sey soyleyemedim. Sonra bir gun arkadasimdaydim.O aradi,arkadasim elinde isi oldugu icin sen ac konus dedi,hatta mikrafona koy bakalim ne konusucak dedi. Bende mikrafona koydum,nasilsin canim dedi bana.Arkadasim sasirip kaldi,bende telefonu kapattim ve herseyi ona anlattim.Arkadasim bana inandi ve onunla ipleri kopardi. Sende gec olmadan arkadasinla konus,ama Tolga olmadan,gururu kirilmasin,eger sonra isterse yuzlesirsiniz,ama ilk once yalniz konus.