merhaba kızlar, konuyu en baştan anlatıyım zaman ayırıpta okursanız çok sevninirim benim mahalleden çok yakın arkadaşım yeşim var uzun senelerdir arkadaşız 7 ay dan beri sevgilisi var tolga , bizim mahalleye yeni taşındılar 1.5 yıl kadar oldu bunlar sevgili olmadan öncede aynı ortamda bulunurduk tolgayla mahalleden arkadaşlarla sonra yeşimle tolga sevgili oldu çıkmaya başladıklarında yeşim çekiniyordu tek başına görüşmeye sürekli sende gel diyordu bende gidiyordum tolgayı da tanıdığım için rahatsızlık olmuyordu neyse bunların ilişkisi ilerledikten sonra ben çektim kendimi yani her buluşmalarınada gidemezdim sonuçta iki sevgili baş başa zaman geçirmeli bu sefer tolga çağırmaya başladı sende gel yeşimle diye 1 gittim 2 gittim en sonunda dedim tolga siz sevgilisiniz sonuçta yanlız kalmanız ikinize ait zaman geçirmelisiniz gibisinden şeyler söyledim oda nolcak canım sen yabancımısın hem yeşimin senden gizlisi saklısımı var sanki dedi benim aklıma hiç gelmedi böyle bişey olucağı
geçen hafta aradı beni ama baya geç bir saatte aradı ilk defa o saatte aradığı için açtım bende bişey oldu sandım sabah kahvaltıya gidelim mi dedi bende bilmiyorum ki kaçta gidicez yeşim bana bişey demedi dedim oda yeşime söyleme seninle konuşmak istediklerim var dedi bunların arası limoniydi bende onun hakkında konuşçak sandım tamam dedim sabah buluştuk kahvaltıya gittik orda söyledi; ben ssana aşığım dedi direk ben kalakaldım hiç bir şey diyemedim kendimi toparlayınca sen ne diyosun tolga nasıl olur böyle bişey yeşime nasıl yaparsın bunu dedim haklısın ama duygularıma hakim olamıyorum elimde değil bana şu an evet de yeşimle tüm bağlarımı kopartıyım en yakın zamanda evlenelim dedi bende hemen yeşimden ayrılıyosun bir daha da ne beni ne yeşimi asla aramıyosun sen bana bunu ne cesaretle söylersin hadi onu geçtim benim bunu kabul ediceğimi nasıl düşürnürsün hiç mi tanımadın beni diyerek masadan kalkıp gittim
ama bu yeşimden ayrılmadı ve beni sürekli arıyor açmıyorum mesaj atıyor yeşim buluşmaya giderken sende gel diyor ben bişey diyemiyorum napıcam ben nasıl söylerim sevgilin şerefsizin teki diye ya bana inanmazsa çok aşık tolga ya çok acı çekicek onu da geçtim kaç yıllık arkadaşım benim yalan söylemiyceğimi bilir söyleyince tolga dan ayrılıcak ama beni her gördüğünde aklına gelicek arkadaşlığımız aynı şekilde devam eder mi bilemiyorum onu kaybetmek istemiyorum ona nasıl anlatmalıyım siz olsanız ne derdiniz... zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler
Canımm böyle durumlar bütün ilişkilerin ne kadar samimi olduğunu ortaya serer. Yapman gereken ilk şey bunu Yeşim'e anlatman.
1-Yeşim'e anlatırsın. Sana inanmaz. Yeşim'den kurtulursun.
2- Yeşim'e anlatırsın. İnanır. O Tolga'dan kurtulur.
3- Yeşim'e anlatırsın. Sana inanır. Ama Tolga ile devam eder. O zaman ne yapacağını da gelip buraya yazar bize sorarsın :)
bunu bilmeye hakkı var
ama büyük ihtimalle aranız bozulur
artık arkadaşın ısrar etse bile asla onlarla biraraya gelme
aynı burada anlattığın gibi endişelerini de dile getirerek anlat
tolganın sana iftira atma ihtimali var''o benden hoşlanıyor seni kıskanıyor onu denemek için yaptım....''falan diyebilir.varsa mesajlarını sakla
dostluğunuz gerçekse ilk zamanki tepkilerden sonra arkadaşın seninle barışır ama asla eskisi gibi dostluğunuz olmaz
bunu göze alıp söylemelisin
düşünsene senin başına gelse bilmek istemezmiydin
işte söylememi geçiktiren neden de bu arkadaşlığımız bozulmaz ama eskisi gibi de olur mu bilmiyorum ... tolga nın bana iftira atıcağını sanmam bana attığı mesajlar var sonuçta inkar edemez bu gün konuşçam acaba konuşurken tolga damı olsa 3.müz biraradayken söylesem inkarda edemez benide suçlıyamaz ama belki arkadaşımın gururu kırılır tolga da itiraf ederse yanlız mı konuşşam acaba çok kararsızım :2:
aynı olay başıma geldi 15 senelik arkadaşımdı can ciğerdik sürekli o bize gelir eşiyle biz giderdik sonra adam arayıp yok çay içelim yok yemek yiyelim sadece ikimiz falan bağımı kestm sölemdim de bi süre sonra tekrar msj atmaya falan başladı bir sıktım iki sıktm en sonunda arkadaşıma söyledim sonuç mu rezalet bi ton lafı yedimmerhaba kızlar, konuyu en baştan anlatıyım zaman ayırıpta okursanız çok sevninirim benim mahalleden çok yakın arkadaşım yeşim var uzun senelerdir arkadaşız 7 ay dan beri sevgilisi var tolga , bizim mahalleye yeni taşındılar 1.5 yıl kadar oldu bunlar sevgili olmadan öncede aynı ortamda bulunurduk tolgayla mahalleden arkadaşlarla sonra yeşimle tolga sevgili oldu çıkmaya başladıklarında yeşim çekiniyordu tek başına görüşmeye sürekli sende gel diyordu bende gidiyordum tolgayı da tanıdığım için rahatsızlık olmuyordu neyse bunların ilişkisi ilerledikten sonra ben çektim kendimi yani her buluşmalarınada gidemezdim sonuçta iki sevgili baş başa zaman geçirmeli bu sefer tolga çağırmaya başladı sende gel yeşimle diye 1 gittim 2 gittim en sonunda dedim tolga siz sevgilisiniz sonuçta yanlız kalmanız ikinize ait zaman geçirmelisiniz gibisinden şeyler söyledim oda nolcak canım sen yabancımısın hem yeşimin senden gizlisi saklısımı var sanki dedi benim aklıma hiç gelmedi böyle bişey olucağı
geçen hafta aradı beni ama baya geç bir saatte aradı ilk defa o saatte aradığı için açtım bende bişey oldu sandım sabah kahvaltıya gidelim mi dedi bende bilmiyorum ki kaçta gidicez yeşim bana bişey demedi dedim oda yeşime söyleme seninle konuşmak istediklerim var dedi bunların arası limoniydi bende onun hakkında konuşçak sandım tamam dedim sabah buluştuk kahvaltıya gittik orda söyledi; ben ssana aşığım dedi direk ben kalakaldım hiç bir şey diyemedim kendimi toparlayınca sen ne diyosun tolga nasıl olur böyle bişey yeşime nasıl yaparsın bunu dedim haklısın ama duygularıma hakim olamıyorum elimde değil bana şu an evet de yeşimle tüm bağlarımı kopartıyım en yakın zamanda evlenelim dedi bende hemen yeşimden ayrılıyosun bir daha da ne beni ne yeşimi asla aramıyosun sen bana bunu ne cesaretle söylersin hadi onu geçtim benim bunu kabul ediceğimi nasıl düşürnürsün hiç mi tanımadın beni diyerek masadan kalkıp gittim
ama bu yeşimden ayrılmadı ve beni sürekli arıyor açmıyorum mesaj atıyor yeşim buluşmaya giderken sende gel diyor ben bişey diyemiyorum napıcam ben nasıl söylerim sevgilin şerefsizin teki diye ya bana inanmazsa çok aşık tolga ya çok acı çekicek onu da geçtim kaç yıllık arkadaşım benim yalan söylemiyceğimi bilir söyleyince tolga dan ayrılıcak ama beni her gördüğünde aklına gelicek arkadaşlığımız aynı şekilde devam eder mi bilemiyorum onu kaybetmek istemiyorum ona nasıl anlatmalıyım siz olsanız ne derdiniz... zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler
aynı olay başıma geldi 15 senelik arkadaşımdı can ciğerdik sürekli o bize gelir eşiyle biz giderdik sonra adam arayıp yok çay içelim yok yemek yiyelim sadece ikimiz falan bağımı kestm sölemdim de bi süre sonra tekrar msj atmaya falan başladı bir sıktım iki sıktm en sonunda arkadaşıma söyledim sonuç mu rezalet bi ton lafı yedimve görüşmüyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?