- 10 Ekim 2018
- 1.052
- 5.525
- 158
- Konu Sahibi Nevriye Budak
-
Hatasından dönmesine çok sevindimAynı durumu yaşadım. Arkadaşıma bu durumun ne kadar iğrenç olduğunu anlattım zaten aramıza da mesafe koydum tavrım netti arkadaşlığımıza devam edemezdim. Şükür ki yol çok yakınken döndü hatasından. Şimdi eskisi gibiyiz.
Amiiiin!Ben de olsam ilk uyarır, anlamazsa da arkadaşlığımı bitirtirdim. En iyisini yapmışsınız.
Sizin başınıza gelmesini istemeyeceğiniz bir şeyin karşısında durmuşsunuz. Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza.
Evet bekar biriyle birlikte şuan güzel bir ilişkisi var onun adına mutluyumHatasından dönmesine çok sevindim
Bunların hepsi aynı bahanelere sığınıyor galiba. Benim arkadaşım da aynı şeyleri söylerdi. Zaten ayrı yaşıyorlarmış, çocuklar için ayrılamıyormuşmuş. Şimdi tekrar düşündüm de bu arkadaşımın hiç normal ilişkisi olmadı. Ben de mi gözden geçirsemİyi yapmışsın. benim de bu sekilde bir arkadaşım var, üstelik adamın bir değil iki değil beş çocuğu var (altı da olabilir,gecmis zaman). Kızın tabii klasik hikayesi, ayrı yaşıyor da , çocuklar için bosanamiyor da... Ama ben arkadaşımla ilişkimi bitirmedim,tam tersi bırakması için destek oldum . Zaten sonra adamdan bir araba dayak yedi,bırakmak zorunda kaldı. Hala daha arkadaşız. Ona göre bu olay asla metreslik ya da başka bir şey değil. Çünkü o ilişkiye başladığında bekar saniyormus. Sizinkinin de buna benzer bir hikayesi var sanırım .
Ayrilmakla iyi yapmışsın. İnsan tabii ki soğuyor. Benim arkadaşım en azından bana anlattığı ilk andan itibaren hep ayrılmak icin cesarete ihtiyacı olan bir moddaydi. "Çok mutluyum,zaten eşini sevmiyor" halleri falan yoktu. Eğer öyle olsaydı ben de ilişkimi bitirirdim heralde.
Sana verdiği cevap da tamamıyla boş muhabbet. hayat karşina ne çıkarırsa çıkarsın seçim yapma hakkin oluyor. Evli bir adam tarafından kandirilabilirsin, Dünya hali. Ama anladığın anda terketmek ya da iki ağlayıp devam etmek senin karakterini gösterir. O yüzden böyle bir şeyden sinanacagini düşünmüyorum, boş lafı gözünde büyütüp dert etme bile
Bence bir gözden geçirsen fena olmaz. Bu olay karakter meselesi biraz da. Benim arkadaşım hala arkadaşım ama gözümden çok düştü :/Bunların hepsi aynı bahanelere sığınıyor galiba. Benim arkadaşım da aynı şeyleri söylerdi. Zaten ayrı yaşıyorlarmış, çocuklar için ayrılamıyormuşmuş. Şimdi tekrar düşündüm de bu arkadaşımın hiç normal ilişkisi olmadı. Ben de mi gözden geçirsem
Öööfff, faka bastım iyi mi? Konu sahibinin metres arkadaşı resim arkadaşı sandım. Meğerse ki konu sahibi değilmiş. Yanlış alarmÖncelikle resim kardeşim
Doğru yapmışsın bacım. Millet de metresliğine kılıf arıyor. Siz kınamamışsınız ki. Ahlaksız biriyle arkadaş olmayı kim ister?
Evli adamla/kadinla iliski yasayan insandan iskillenirim ben. Evime alamam. Kocama asilir die korkarim. Iyi yapmissin. Hayir yapiyo bi de anlatiyo. Utanmasi olsa kose bucak saklarMerhaba bacılar, yıllardır BDV kısmını okurum, sırf yaşadıklarımı anlatmak için üye oldum. Açtığım ilk konu, bir hatam varsa affola.
Benim yıllardır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dostum evli çocuklu olduğunu bildiği ve aynı iş yerinde çalıştığı bir adamla ilişki yaşıyormuş ve bir ay önce bana bunu çok normal bir şeymiş gibi anlattı. Hatta adamın eşinin ve çocuklarının fotoğraflarını gösterdi. Ben tabi ki bundan çok rahatsız oldum ama o şokla hemen tepki veremedim. Geçen gün kendisine dostluğumuzu bitiren, kesinlikle suçlayıcı veya yaralayıcı olmayan bir mesaj attım. Kısaca yaptığının benim kırmızı çizgim olduğunu ve dostluğumuzun zedelendiğini anlattım. Aldığım cevap bu tarz ilişkiler yaşayan herkesinki ile aynıydı: "Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş!!!"
Şimdi size iki sorum var;
1. Siz böyle bir durumda arkadaşlığınızı devam ettirir misiniz?
2. (Eski) arkadaşımın yazdığı söz çok saçma ve içi boş değil mi sizce de? Bu mantıkla kimse etik değerlerine göre fikirlerini dile getirmeyecek mi yani? Veya dile getirince mutlaka aynı olayı mı yaşayacak?
Öööfff, faka bastım iyi mi? Konu sahibinin metres arkadaşı resim arkadaşı sandım. Meğerse ki konu sahibi değilmiş. Yanlış alarm
O nasıl başlık kız evliliğiniz bitti sandımMerhaba bacılar, yıllardır BDV kısmını okurum, sırf yaşadıklarımı anlatmak için üye oldum. Açtığım ilk konu, bir hatam varsa affola.
Benim yıllardır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dostum evli çocuklu olduğunu bildiği ve aynı iş yerinde çalıştığı bir adamla ilişki yaşıyormuş ve bir ay önce bana bunu çok normal bir şeymiş gibi anlattı. Hatta adamın eşinin ve çocuklarının fotoğraflarını gösterdi. Ben tabi ki bundan çok rahatsız oldum ama o şokla hemen tepki veremedim. Geçen gün kendisine dostluğumuzu bitiren, kesinlikle suçlayıcı veya yaralayıcı olmayan bir mesaj attım. Kısaca yaptığının benim kırmızı çizgim olduğunu ve dostluğumuzun zedelendiğini anlattım. Aldığım cevap bu tarz ilişkiler yaşayan herkesinki ile aynıydı: "Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş!!!"
Şimdi size iki sorum var;
1. Siz böyle bir durumda arkadaşlığınızı devam ettirir misiniz?
2. (Eski) arkadaşımın yazdığı söz çok saçma ve içi boş değil mi sizce de? Bu mantıkla kimse etik değerlerine göre fikirlerini dile getirmeyecek mi yani? Veya dile getirince mutlaka aynı olayı mı yaşayacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?