- 6 Haziran 2022
- 149
- 339
- 18
- Konu Sahibi Nevriye Budak
-
Ben de öyle anladımKonu başlığını görünce onun çarpık ilişkisi yüzünden sizin evliliğiniz zarar gördü sandım korktum, neyse ki öyle bir durum yokmuş
Hahaha evet başlığı bir daha okuyunca fark ettim cidden böyle de anlaşılıyorKonu başlığını görünce onun çarpık ilişkisi yüzünden sizin evliliğiniz zarar gördü sandım korktum, neyse ki öyle bir durum yokmuş
Çok kral hareket yapmışsınız tebrik ediyorumMerhaba bacılar, yıllardır BDV kısmını okurum, sırf yaşadıklarımı anlatmak için üye oldum. Açtığım ilk konu, bir hatam varsa affola.
Benim yıllardır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dostum evli çocuklu olduğunu bildiği ve aynı iş yerinde çalıştığı bir adamla ilişki yaşıyormuş ve bir ay önce bana bunu çok normal bir şeymiş gibi anlattı. Hatta adamın eşinin ve çocuklarının fotoğraflarını gösterdi. Ben tabi ki bundan çok rahatsız oldum ama o şokla hemen tepki veremedim. Geçen gün kendisine dostluğumuzu bitiren, kesinlikle suçlayıcı veya yaralayıcı olmayan bir mesaj attım. Kısaca yaptığının benim kırmızı çizgim olduğunu ve dostluğumuzun zedelendiğini anlattım. Aldığım cevap bu tarz ilişkiler yaşayan herkesinki ile aynıydı: "Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş!!!"
Şimdi size iki sorum var;
1. Siz böyle bir durumda arkadaşlığınızı devam ettirir misiniz?
2. (Eski) arkadaşımın yazdığı söz çok saçma ve içi boş değil mi sizce de? Bu mantıkla kimse etik değerlerine göre fikirlerini dile getirmeyecek mi yani? Veya dile getirince mutlaka aynı olayı mı yaşayacak?
Evliyim ve kendisi sık sık evime gelirdi. Neler görüp duyuyoruz valla bu ilişkiyi tercih eden insandan da her şey beklerim, dediğiniz gibi insanı kemirir, ben de en baştan iletişimi kestim kafam rahat şimdi...Iyi yapmissiniz bosverin. Ilerde kocaniz oldugunda icinizi kemiren bir lanet gibi olurdu. Arkadasinizin yaptigi kendi ayagina dolanir.
Ayrica metresligi kinamanizi kinadigina gore arkadasinizin ahlaki acidan iyi durumda olmadigini soyleyebiliriz. Adinizin beraber anilmamasi daha iyi.
Aslında konu uzamasın diye bir kısmını es geçtim, ben de önce uyardım, bana "Sen hep diğer kadının tarafından bakıyorsun." dedi.Ben sanirim ilk yalnisindan döndermeye calisirim, ama baktim israrla devam ediyor o zaman iliskimi keserim. Yolladigi sözün metresler icin gecerli oldugunu zannetmiyorum
Aslında konu uzamasın diye bir kısmını es geçtim, ben de önce uyardım, bana "Sen hep diğer kadının tarafından bakıyorsun." dedi.
Öncelikle resim kardeşim
Doğru yapmışsın bacım. Millet de metresliğine kılıf arıyor. Siz kınamamışsınız ki. Ahlaksız biriyle arkadaş olmayı kim ister?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?