• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşımın çarpık ilişkisi bizim ilişkimizi bitirdi

Ettirmem çünkü yarın bir gün benim kocama bakmayacağım ne malum ikincisi kendimi o kadın yerine koyduğumda acı çektiğimi hissederdim o yüzden de arkadaşlığım devam ettirmezdim
İkincisi o laf öyle her önüne gelen şey de söylenmez yaptığı şey çok ayıp çok rezilce bir şey onu bastırmak için kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş bahanesinin arkasına saklanıyorlar. Gerçekten haksızlık yaşarsın gerçekten zoruna gider yaşadığın şey o zaman gerçekten kınadığını yaşamadan ölmezsin ama böyle bir olayda hiçbir aklı selim insanın böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Ve ilahi adaletin karşı taraftan çıkacağını düşünüyorum

İyi yapmışsın. benim de bu sekilde bir arkadaşım var, üstelik adamın bir değil iki değil beş çocuğu var (altı da olabilir,gecmis zaman). Kızın tabii klasik hikayesi, ayrı yaşıyor da , çocuklar için bosanamiyor da... Ama ben arkadaşımla ilişkimi bitirmedim,tam tersi bırakması için destek oldum . Zaten sonra adamdan bir araba dayak yedi,bırakmak zorunda kaldı. Hala daha arkadaşız. Ona göre bu olay asla metreslik ya da başka bir şey değil. Çünkü o ilişkiye başladığında bekar saniyormus. Sizinkinin de buna benzer bir hikayesi var sanırım .
Ayrilmakla iyi yapmışsın. İnsan tabii ki soğuyor. Benim arkadaşım en azından bana anlattığı ilk andan itibaren hep ayrılmak icin cesarete ihtiyacı olan bir moddaydi. "Çok mutluyum,zaten eşini sevmiyor" halleri falan yoktu. Eğer öyle olsaydı ben de ilişkimi bitirirdim heralde.
Sana verdiği cevap da tamamıyla boş muhabbet. hayat karşina ne çıkarırsa çıkarsın seçim yapma hakkin oluyor. Evli bir adam tarafından kandirilabilirsin, Dünya hali. Ama anladığın anda terketmek ya da iki ağlayıp devam etmek senin karakterini gösterir. O yüzden böyle bir şeyden sinanacagini düşünmüyorum, boş lafı gözünde büyütüp dert etme bile
Bunların hepsi aynı bahanelere sığınıyor galiba. Benim arkadaşım da aynı şeyleri söylerdi. Zaten ayrı yaşıyorlarmış, çocuklar için ayrılamıyormuşmuş. Şimdi tekrar düşündüm de bu arkadaşımın hiç normal ilişkisi olmadı. Ben de mi gözden geçirsem 🤔

Bunların hepsi aynı bahanelere sığınıyor galiba. Benim arkadaşım da aynı şeyleri söylerdi. Zaten ayrı yaşıyorlarmış, çocuklar için ayrılamıyormuşmuş. Şimdi tekrar düşündüm de bu arkadaşımın hiç normal ilişkisi olmadı. Ben de mi gözden geçirsem 🤔
Bence bir gözden geçirsen fena olmaz. Bu olay karakter meselesi biraz da. Benim arkadaşım hala arkadaşım ama gözümden çok düştü :/

Ahlaksıza ahlaksız dedin diye niye onun duası tutsun ki :)
O önce aldığı kul haklarını ödesin bi bakalım sonra kınamaktan falan bahsetsin.

İlişkinizi kesmişsiniz bence güzel hareket helal öyle insanlar zaten her zaman sizi kıskanır mutlu ilişkiniz vs olduğu zaman. Kınamak değil yanlış bulmuşsunuz bence sıkıntı yok rahat olun.

Doğru olanı yapmışsınız.
Bende olsam aynı şeyi yapardım.
Arkadaşınız boş yapmış manipülasyona uğramayın.
Ayrıca sizin yaptığınız kınamak gibi bir durum değil ki, medenice olması gerekeni yapıp arkadaşlıkta kırmızı çizgim bu durum vs demişsiniz.
Herkes bu cesareti de göstermiyor. Sırf arkadaşı olduğu için bu tarz çirkinliklerde yanında olan insanlar da var.
Takdir ettim sizi..

Öncelikle resim kardeşim 😘💓

Doğru yapmışsın bacım. Millet de metresliğine kılıf arıyor. Siz kınamamışsınız ki. Ahlaksız biriyle arkadaş olmayı kim ister?
Öööfff, faka bastım iyi mi? Konu sahibinin metres arkadaşı resim arkadaşı sandım. Meğerse ki konu sahibi değilmiş. Yanlış alarm :olamaz:

Çok iyi yapmışsın. Bende bu gibi bı sebepten bitirmiştim bı arkadaşlığımı. Bı sınırı olmalı insanın. Bi söz var ya "Bana arkadaşını söyle sana senin kim olduğunu söyleyeyim" . Hah işte o hesap !

Merhaba bacılar, yıllardır BDV kısmını okurum, sırf yaşadıklarımı anlatmak için üye oldum. Açtığım ilk konu, bir hatam varsa affola.

Benim yıllardır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dostum evli çocuklu olduğunu bildiği ve aynı iş yerinde çalıştığı bir adamla ilişki yaşıyormuş ve bir ay önce bana bunu çok normal bir şeymiş gibi anlattı. Hatta adamın eşinin ve çocuklarının fotoğraflarını gösterdi. Ben tabi ki bundan çok rahatsız oldum ama o şokla hemen tepki veremedim. Geçen gün kendisine dostluğumuzu bitiren, kesinlikle suçlayıcı veya yaralayıcı olmayan bir mesaj attım. Kısaca yaptığının benim kırmızı çizgim olduğunu ve dostluğumuzun zedelendiğini anlattım. Aldığım cevap bu tarz ilişkiler yaşayan herkesinki ile aynıydı: "Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş!!!"

Şimdi size iki sorum var;
1. Siz böyle bir durumda arkadaşlığınızı devam ettirir misiniz?
2. (Eski) arkadaşımın yazdığı söz çok saçma ve içi boş değil mi sizce de? Bu mantıkla kimse etik değerlerine göre fikirlerini dile getirmeyecek mi yani? Veya dile getirince mutlaka aynı olayı mı yaşayacak? 😂
Evli adamla/kadinla iliski yasayan insandan iskillenirim ben. Evime alamam. Kocama asilir die korkarim. Iyi yapmissin. Hayir yapiyo bi de anlatiyo. Utanmasi olsa kose bucak saklar

Merhaba bacılar, yıllardır BDV kısmını okurum, sırf yaşadıklarımı anlatmak için üye oldum. Açtığım ilk konu, bir hatam varsa affola.

Benim yıllardır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dostum evli çocuklu olduğunu bildiği ve aynı iş yerinde çalıştığı bir adamla ilişki yaşıyormuş ve bir ay önce bana bunu çok normal bir şeymiş gibi anlattı. Hatta adamın eşinin ve çocuklarının fotoğraflarını gösterdi. Ben tabi ki bundan çok rahatsız oldum ama o şokla hemen tepki veremedim. Geçen gün kendisine dostluğumuzu bitiren, kesinlikle suçlayıcı veya yaralayıcı olmayan bir mesaj attım. Kısaca yaptığının benim kırmızı çizgim olduğunu ve dostluğumuzun zedelendiğini anlattım. Aldığım cevap bu tarz ilişkiler yaşayan herkesinki ile aynıydı: "Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş!!!"

Şimdi size iki sorum var;
1. Siz böyle bir durumda arkadaşlığınızı devam ettirir misiniz?
2. (Eski) arkadaşımın yazdığı söz çok saçma ve içi boş değil mi sizce de? Bu mantıkla kimse etik değerlerine göre fikirlerini dile getirmeyecek mi yani? Veya dile getirince mutlaka aynı olayı mı yaşayacak? 😂
O nasıl başlık kız evliliğiniz bitti sandım :D Devam ettirmek doğru değil. Ama kınayanın yaşadığına çok şahit oldum. Bu yaptığının yanlış olduğunu söyleyip dostluğunuzu sonlardırmanızdan bahsetmiyorum ama hani vardır ya sürekli konusunu orada burada açıp çok kınayıp üstüne çok durulan kötü olayların da valla inancım olsun olmasın fark etmiyor yaşadıklarına bir bir şahit oldum :D O yüzden anneme derim duyduğun bir şey olursa kınama orada burada anlatma benden çıkmasın sonra diye asdfghj.

Çok iyi yapmışsınız. Kul yaşattığı acıyı yaşamadan da ölmez ona bakarsak. Benim de başıma gelmişti böyle bir olay. Önce doğru yolu göstermeye çalıştım ama baktım akıllanmıyor ki onun derdi paraydı ben de tamamen çıkardım hayatımda. Sonra yürümemiş ilişki gitmiş başka biriyle evlenmiş. Devran döner belki kendi başına gelir o zaman anlar.

Back