• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşımın çarpık ilişkisi bizim ilişkimizi bitirdi

Aldatılan mağdur kadınlara neden saydirayim? Aldatilip affedenlere sözüm. Ben bu kadar bana karşı tepkili olduğu için herhalde kocasi aldattı da bu da affetti diye düşündüm. Çünkü her iki tarafa da aynı tepkiyi göstermek gerek dediğimde neden beni ahlaksizlikla suçladı sence? Yani bir yarası var gibi geldi. Siz hemen zora girince sende mi metressin diye mi kendinizi savunuyorsunuz? Ne kadar çirkin..
Ee madem kadın duyarı kasıyosun sanane aldatılıp affeden kadınlardan? Onları kadından saymıyo musun? Kadın duyarın sadece metreslere herhalde.

sana karşı çıkan kadınların aldatıldığını düşünmeni doğal buluyosun. Demek ki yarası var diyosun ya işte senin yazdıklarından da aynı sonuç çıkıyor. Bu kadın neden aldatılıp affeden kadınlara saydırıp metresleri savunuyor yarası mı var diye düşünüyor insanlar. Çünkü bir insanın aldatılıp affeden kadına saydırması için manitasını karısından boşatamaması gerek. Aksi çok saçma.

Ayrıca konu sahibinin arkadaşı metres olan kişi. Adama niye saydıralım konumuz o değil ki. Konu sahibi onu tanımıyo bile

Son düzenleme:
Ee madem kadın duyarı kasıyosun sanane aldatılıp affeden kadınlardan? Onları kadından saymıyo musun? Kadın duyarın sadece metreslere herhalde.

sana karşı çıkan kadınların aldatıldığını düşünmeni doğal buluyosun. Demek ki yarası var diyosun ya işte senin yazdıklarından da aynı sonuç çıkıyor. Bu kadın neden aldatılıp affeden kadınlara saydırıp metresleri savunuyor yarası mı var diye düşünüyor insanlar. Çünkü bir insanın aldatılıp affeden kadına saydırması için manitasını karısından boşatamaması gerek. Aksi çok saçma.

Ayrıca konu sahibinin arkadaşı metres olan kişi. Adama niye saydıralım konumuz o değil ki. Konu sahibi onu tanımıyo bile
Arkadaşım ben konu sahibine değil oradaki başka bir üyeye yorum yaptım. Hala sana laf anlatanda kabahat.

1. Ettirmem. Etik değerleri olmadığını gösteriyor, yarın bir gün gelir benim kocamla bile ilişki yaşayabilir çünkü ahlaki değerlerden ve vicdanından önce kendi istekleri/arzuları geliyor demek ki diye bakarım.

2. Boş yapmış 😂
Oyle konusma kul soyledigini yasamadan ölmez imiş.

Back