- 1 Ekim 2015
- 3
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi ayseozturk2015
-
Arkadaşı konu sahibini seviyormuş zatenBöyle kukuman kuşu gibi düşünmek yerine hemen telefonu alıp seni seviyorum yazın
Duygular bekletilmeye gelmez soğurlar. En fazla bende seni ama arkadaşça gibi bir cevap alırsınız
Bu risk zaten var o yüzden fazla üzmez bence.
Arkadaşı konu sahibini seviyormuş zaten
Konu sahibi olmaz arkadaşımsın sadece demiş
Gel zaman git zaman sonra sevmeye başlamış
Şimdi sevgili olabiliriz ama ben eski sevgilimle cinsellik yaşadım, arkadaşımdan gizlemiştim
Sevgili olursak anlatmam gerekecek hem yalanım ortaya çıkar hemde cinsellik yüzünden beni istemezse bu konu duyulur mu diyo
Biraz fazla uzamış konu ondandırBen sadece aşk kısmına bakmışım
Bence duyulmaz yani yayın yapacak hali yok. Neticede kendisi de biriyle olunca sana anlatmış.
Biraz fazla uzamış konu ondandır
Bence de yaymaz da ama belki arkadaş bile kalamazlar
Tamam özelindir ne kadar yakın arkadaş ta olsan cinsel konuları konuşmamak hakkın ama cinsellik yaşamadım demek yalan olmuş.
Arkadaşı konu sahibini seviyormuş zaten
Konu sahibi olmaz arkadaşımsın sadece demiş
Gel zaman git zaman sonra sevmeye başlamış
Şimdi sevgili olabiliriz ama ben eski sevgilimle cinsellik yaşadım, arkadaşıma cinsel bişey yaşamadık demiştim
Sevgili olursak anlatmam gerekecek hem yalanım ortaya çıkar hemde cinsellik yüzünden beni istemezse bu konu duyulur mu diyo
O bakımdan demedimİşte ne garip bir toplumdayız değil mi?
Erkek rahatça seviştim diyebiliyorken kadın kendi isteğiyle bile olsa yapmadım diyor.
Yinede bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. sonuçta o her şey demek değil
Bence anlamıştır nabız yokladığınıÜstü kapalı olarak ilişkiler konuşulurken söz cinselliğe geldiğinde ben sormuştum. Sen sonuçta yaşadın bir şeyler geçmişte ve şimdi gerçekten değer verdiğin biriyle bir ilişkiye başlasan onun geçmişini sorun eder misin şeklinde. Arkadaşım da biraz düşündü, sanırım dert etmem, sadece sağlıklı olduğundan emin olmak isterim demişti. Bu arada arkadaşım jinekolog :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?