Lyanna Mormont Halaybaşı Kayıtlı Üye 20 Kasım 2018 11.289 40.589 35 25 Ocak 2019 Konu Sahibi Kbr20 #21 KudrAlobar .!.: Üniversiteye kadar size noktalama işaretlerini öğreten bir öğretmenin karşınıza çıkmamış olması üzücü. Okuyamadım. Genişletmek için tıkla... Neymiş mevzu? Konu sahibi ilk mesajını silmiş.
KudrAlobar .!.: Üniversiteye kadar size noktalama işaretlerini öğreten bir öğretmenin karşınıza çıkmamış olması üzücü. Okuyamadım. Genişletmek için tıkla... Neymiş mevzu? Konu sahibi ilk mesajını silmiş.
K Kbr20 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2016 402 205 25 Ocak 2019 Konu Sahibi Kbr20 #22 csi .!.: Aşk olsun kızlar ya! Biriniz de ilk mesajı alıntılamamışınız. Ben de okuyamadım ama imla hatalarından değil içerik silinmesinden. Neyse, kib'ledim, gelir yakında geri. O zaman okuyamam ben de Genişletmek için tıkla... Nekadar da komik ha ha haaaa
csi .!.: Aşk olsun kızlar ya! Biriniz de ilk mesajı alıntılamamışınız. Ben de okuyamadım ama imla hatalarından değil içerik silinmesinden. Neyse, kib'ledim, gelir yakında geri. O zaman okuyamam ben de Genişletmek için tıkla... Nekadar da komik ha ha haaaa
K Kbr20 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2016 402 205 25 Ocak 2019 Konu Sahibi Kbr20 #23 hizuran .!.: Abla hem atarli hem de giderli idi. Geldiği gibi gitti :) Genişletmek için tıkla... Buradayım biryere gittim yok
hizuran .!.: Abla hem atarli hem de giderli idi. Geldiği gibi gitti :) Genişletmek için tıkla... Buradayım biryere gittim yok
Nooption sadece öpüş edin💣 Pro Üye 3 Nisan 2014 36.031 146.692 25 Ocak 2019 Konu Sahibi Kbr20 #24 kimse alıntılamadı mı yahu? daha bir merak ediliyor böyle:)) Mune bir el atıver sana zahmet konuyu okuyalım.
kimse alıntılamadı mı yahu? daha bir merak ediliyor böyle:)) Mune bir el atıver sana zahmet konuyu okuyalım.
csi Susuyorsam Asaletimdendir Kayıtlı Üye 3 Haziran 2011 6.719 6.335 47 25 Ocak 2019 Konu Sahibi Kbr20 #25 Kbr20 .!.: Nekadar da komik ha ha haaaa Genişletmek için tıkla... Kbr20 .!.: Buradayım biryere gittim yok Genişletmek için tıkla... Sen oturup laf sokmaya çalışacağına önce forum kurallarına uy bence! Gerçi sorun değil Mune birazdan konu ile ilgilenir ama sana üzüldüm. Yazık.
Kbr20 .!.: Nekadar da komik ha ha haaaa Genişletmek için tıkla... Kbr20 .!.: Buradayım biryere gittim yok Genişletmek için tıkla... Sen oturup laf sokmaya çalışacağına önce forum kurallarına uy bence! Gerçi sorun değil Mune birazdan konu ile ilgilenir ama sana üzüldüm. Yazık.