en yakın arkadaşım teklif etti yardım ..

bende sevgili olarak göemeyeceğimi biliyorum . fakat arkadaş kalmak istemediğini söyledi bu yüzden bi denesemmi diye düşünüyorum onu hiç kaybetmemek için.
ben denemeye çalıştım ama olmadı
yani onun hissettiği duyguları hissedemedim.
sonuç; eskisi gibi olalım denmeyeceğine göre
en iyi arkadaşımı kaybettim.

Bence cok guzel olur cunku iliskide dostluk da onemli hatta cok onemli bence sans taniyin en mutlu iliskilerin dostlukla basladigina inanirim hep

Teklif ettine göre zaten en yakın arkadaş, kardeş gibi filan değilmişssiniz. Benimde kardeşim gb erkek arkadaşlarım var ve sevgili olduğumuzu düşünüyorum öğğğhhhh. Eğer siz kardeş gibi görmediyseniz ve teklif aldığınızda heycanlandıysanız deneyebilirsiniz. Arkadaşlığımı kaybetmek istemiyorum diye hareket etmeyin bence çünkü sizden hoşlanan biriyle sağlıklı bir yakın arkadaş olamazsınız zaten.

haklısınız.

Bence sende ona karşı boş değilsin. Insan kardeşi gibi gördüğü biri icin sevgili olabilirmiyiz bilmiyorum demez. Öyle bi ihtimal senin için yoktur. Sendede var bişey ama kendine itiraf edemiyosun belki

Bence sende ona karşı boş değilsin. Insan kardeşi gibi gördüğü biri icin sevgili olabilirmiyiz bilmiyorum demez. Öyle bi ihtimal senin için yoktur. Sendede var bişey ama kendine itiraf edemiyosun belki
olabilirlik ihtimalinin olmasını düşünüyorum çünkü beni iyi tanıyor ,olduğum gibi kabul etmiş. olmasını istiyorum .fakat kafam karışık sadece arkadaş olarak gördüğüm birine sevgili olarak bakabilirmiyim .bu düşünce kafamı karıştırıyor.

Aranizdaki duruma bağlı aslında..
ben de yakin bir arkadasimla görüşmeye baslamistim ki ilk sevgilimdi. 7 yil oldu hala ilk sevgilim :)
siz onu taniyorsunuz, arkadasin olduğu icin senden sakladigi gizledigi huy azdir yada yoktur.
En yakın arkadas olmak icin zaten belli bir duygu gerekir.
O bağlılık samimiyet arttikca insan hic ayrilmak istemez. Karsidaki kiz erkek arkadaşlığı olunca o muhabbet ask donusebilir mi evet. Hayirlisi olsun hakkinizda..

teşekkürler fikirlerin için . tedirginim onu sevgili olarak görebilecekmiyim konusunda enişelerim var .

Valla kisiden kisiye degsiir bence, ama siz ona karsi hicbisi yani arkadaslik sevgisi disinda. Bisi hissetmediginizi soylemissiniz o yuzden olmaz bence.
Arkadasliginiza gelince bu saatden sonra o arkadaslik eskisi gibi olmaz. bence hic umutlanmayin o konuda

Kişiden kişiye göre değişir bu olay. Çok yakın bir kız arkadaşım var. Abisi liseden beri çok yakın arkadaş olduğu bir kızla evlendi. Kızla yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş eskiden. Hatta ikisininde farklı insanlarla birliktelikleri olmuş zamanında. Ama sonra bir yakınlık hissetmişler birbirlerine karşı. Şu anda da evliliklerinde çok çok mutlular. Birbirlerini yıllardır iyi tanımanın getirdiği bir avantaj da var tabi. Ben asla olmaz gözüyle bakmıyorum ama siz tamamen kardeş gözüyle bakıyorsunuz bu iş olmaz. Kendinizi zorlamanın bir mantığı yok. İki taraf da birbirine ilgi duyarsa olabilir, hemde çok güzel olur bence :)

teşekkürler ..:)

bende bu şekilde evlendim, senin gibi de korktum ya olmazsa arkadaşlığım da biterse diye.
denemeden bilemeyiz dedi eşim. 2 yıllık evli 10 aylık bi minik kuzum var şimdi :) ve iyi ki onu dinlemişim...

Bunun cevabını en iyi kendin verebilirsin. Bizler burda ne desek boş. Ama şunu söyleyebilirim eğer kesinlikle olmaz gözüyle baksaydın kestirip atardın, buraya yazdığına göre seni olumlu yönde destekleyecek birilerine ihtiyaç duydun

Kuzenim en yakın yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen tüm sevgililerini bilen bi erkek arkadaşıyla çıkmaya başladı sonra tabi ayrıldılar şimdi o en yakın dostunu kaybetti :) bence yapmayın . zatn bu itiraftan sonra eskisi gibi olunmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…