- 17 Mayıs 2015
- 78
- 8
- 34
-
- Konu Sahibi yagmurcammm
6 yıllık arkadaşım . duygularından eminim .fakat bir yandanda kzııyorum ona arkadaşlığımızı böyle bir şeye dönütürmeye çalıştığı için .Daha önce çok çok yakın arkadaşım aynı teklifle aynı hislerle gelmişti ama kesinlikle hayır dedim bir daha konusunu bile açmadı ben dostumu arkadaşımı kaybetmek istemedim hiç pişman değilim içim rahat hatta bu hafta düğününe gidiyorum
Sizin aranızdaki bağlar ne derece güçlü kaç yıllık arkadaşın bilemiyorum ama iyi düşün eğer ki gerçek bir arkadaşlık bağlarına sahipseniz onu senden iyi kimse tanıyamaz olabileceğine inanıyorsan olur
aslında uzun zamandır tanıdığın bir insanla ilişki yaşamak daha mantıklı bir ilişkide nasıl davranır nasıl biri olur en iyi sen biliyorsun illaki 6 yıllık arkadaşlığınız boyunca kız arkadaşları olmuştur onlarla ilişkisi nasıldı anlatmıştır birebir gözlemlemişsindir.6 yıllık arkadaşım . duygularından eminim .fakat bir yandanda kzııyorum ona arkadaşlığımızı böyle bir şeye dönütürmeye çalıştığı için .
o teklifini kabul etmeyeceğim takdirde benle iletişimini keseceğini söyledi . onu her iki şekilde de kaybettim sanırımaslında uzun zamandır tanıdığın bir insanla ilişki yaşamak daha mantıklı bir ilişkide nasıl davranır nasıl biri olur en iyi sen biliyorsun illaki 6 yıllık arkadaşlığınız boyunca kız arkadaşları olmuştur onlarla ilişkisi nasıldı anlatmıştır birebir gözlemlemişsindir.
Benim arkadaşımı hayatıma başka türlü kabul edemeyişimin tek sebebi buydu. Arkadaşlığı dostluğu mükemmel bir insan olmasına rağmen gönül ilişkilerinde sert kıskanç bir yapıya sahipti ben öyle bir ilişkiyi kaldıramayacağımı bildiğim için istemedim.
Her yönden en iyi tanıyan bilen sensin ha birde onu arkadaşlıktan ötede görebileceksen kabul et yoksa hem arkadaşlığınıza hem arkadaşına çok büyük zarar vermiş olursun
:))))))))))))))))
daha öncesinde yakın arkadaşmıydınız ?ben bir kere denemiştim olmadı.. arkadaşken birbirimizin her şeyini bildiğimiz için sevgili olunca hepsi kıksançlık ve kavga sebebi olaak geri döndü. birde garip bir dönemdi. uzun süreli bir arkadaşımdı pekte bir şey hissetmiyordum aynı sizin gibi. bir anda başladı bir tuhaflaştı her şey.
sonuç: arkadaşımı kaybettim. ortak arkadaşlarımız ikiye bölündü ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı.
evet sevgili olduğumuzda dört senelik baya yakın arkadaştık.daha öncesinde yakın arkadaşmıydınız ?
alışkanlık varolmasi ihtimalini sorguladigina gore sen de bos degilsin?
son zamanlarda biraz hissettim .ya peki hiç mi anlamadın
benim kafama göre en iyi arkadaş erkek olamıyor
çok geri kafalıyım bu konuda ama en iyi arkadaşlardan biri hep Ötekini seviyor içten içe etkileniyor falan
umutlandırmıyorum .arkadaş olarak devam etmek istediğimi söyledim. kırıldı konuşmak istemediğini söyledi . kaybetmemek için biraz uğraşmaki stiyorumSevgili olmayacaksanız lütfen yakınlık göstermeye devam edip umutlandırmayın.
O da sizi unutsun
arkadasligi kaybetmemek icin sevgili mi olcan?alışkanlık var
sanırım birazda öyle .arkadasligi kaybetmemek icin sevgili mi olcan?
umutlandırmıyorum .arkadaş olarak devam etmek istediğimi söyledim. kırıldı konuşmak istemediğini söyledi . kaybetmemek için biraz uğraşmaki stiyorum
tamamen konuşma diyorsunuz yani .Benimde böyle bir durumda kalan iki arkadaşım vardı. Kız kaybetmemek için uğraştıkça çocuk umutlandı. Bence çocuk haklı. Size aynı anda hem yakın hem uzak olamaz. Kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorsanız ona da yardımcı olun. Siz uğraştıkça inanki umutlanacak
tamamen konuşma diyorsunuz yani .