Arkadaşını kesinlikle anlıyorum.Korkuyor yavrucak, ve korkmalara sonuna kadar da haklı.
Ama sakın bu konuyu ikiniz halletmeye kalkmayın.
Arkadaşının annesi veya ablasına bu olayı anlatın.
Annesi ne kadar kızarsa kızsın, en doğru kararı verecektir.
Arkadaşını annesiyle konuşması için ikna etmelisin
annemin yüzüne nasıl bkrım diyor gıvenmez bidaha diyor.korkuyor
Annesinin güvenmemesi sırf artık bakire olmadığı için yaşayacağı travmalardan çok daha kolay bir çözüm bu olayda.
Bakın henüz 18 yaşındasınız, bu kadar büyük bir olayı nasıl çözeceğimize siz karar veremezsiniz.
Bir büyüğünüze anlatmak zorundasınız.
Ya bu pislik sağda solda anlatırda kızın babası duyarsa ne yapacaksınız?
Zaten yaşından çok büyük bir olay yaşamış arkadaşın, bu sorumluluğu tek başına taşımasına izin verme, annesine sen anlat ikna olmazsa.
Annesinin güvenmemesi sırf artık bakire olmadığı için yaşayacağı travmalardan çok daha kolay bir çözüm bu olayda.
Bakın henüz 18 yaşındasınız, bu kadar büyük bir olayı nasıl çözeceğimize siz karar veremezsiniz.
Zaten yaşından çok büyük bir olay yaşamış arkadaşın, bu sorumluluğu tek başına taşımasına izin verme, annesine sen anlat ikna olmazsa.
bence başka biriyle paylaşılması için çok erken,, o şerefsiz astsubaymış zaten,, o ilçede gelip geçici biri yani onlar bir ilçede 4-5 yıldan fazla görev yapacaklarını sanmıyorum..
bence şuan yapılması gereken önce bu kızın kendini toplaması, kafasındaki intihardı bilmem neydi gibi saçmalıkları ortadan kaldırması..
böyle küçük kasabalarda,, bu olayı ailesi ile falan paylaşmasıi olayın çevrece duyulması iyi olmayabilir.. malesef küçük kasabalardaki toplum bu tür olaylarda kızı daha çok suçlu bulur.. kızın adı çıkacağına kimseyle paylaşmasın daha iyi ama o şerefsizlede bir daha görüşmesin..
bede dedim ama o istemiyro kesinlkel ksme blmesin diyor bende ondan ahbersz brsey yapamam ki sonuçta en ufak brsey onu daahda çok duruma sokabilir ondan korkuyorum ama bakirelik hala bazı insnlr için çok önmli insanlar çok takıyr bunu
En doğrusu elbette şikayet edilmesi. Ama ailesi de öğreneceği için buna cesaret edemeyebilirler..Keşke şikayet etseniz de o pislik te cezasını çekse
Topluma anlatması gerekmiyor ki.
Annesine anlatacak.
Bakın ben 10 yaşında bir kız çocuğu annesiyim ve bir anne olarak yaklaşıyorum olaya.
Bu çocuğun tek başına yarasını sarması imkansız.
Onu koruyacak,sarıp sarmalayacak,bu olaya el koyacak bir büyük gerekli.
23 cıvarında dıye biliyorum astsubay kendisi yanı oda dogruysa emin degilim
Aman boşversene gördük bu ulkede tecavüzcülerin ne kadar ceza aldigini
Kızcagiz suclu cikmazsa iyi
Konu sahibi arkadaşını yanından ayırma allah korusun bi cahillik yapar
annesinin bilinçli, eğitimli biri olabileceğini nedense düşünmüyorum.. bu olayı duyduğunda bir yandan anne yüreği çok acıyacak ama bir yandan eğer yetiştiği küçük kasabanın saçma sapan değer yargıları ile büyümüş bir anne olarak ne tepki vereceği, olayı nereye götüreceği belli değil..
sonuçta bu kız yanlız değil. arkadaşıyla paylaşmış, oda konuyu buraya taşımış, artık onlara düşen ne olursa olsun bundan sonraki her aşamayı her yaşanan şeyi burada bizle paylaşmaları, bir şekilde bizler bir hata daha yapmalarına engel olabiliriz..
ikincisi bu şerefsiz, aynı evde başbaşa yanlız kaldıkları için bu cesareti göstermiş.. eğer bu kız bu adamla bir daha bir yerde başbaşa kalmazsa bu olayın bir daha tekerür edeceğini sanmam,,
eğer olurda telefonla yada mesajla bir şekilde bu kızı tekrardan bu ilişkiye zorlayacak bir durum olursa buradan bizle paylaşsınlar..
o zaman hep birlikte bir çözüm buluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?