• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım tecavüze ugradı....lütfen yardımcı olun

Halasının kızıylamı nişanlanacak
Allah bilidği gibi yapsın
Bu şeref yoksunu şimdi nişan yapacak , bu kıza ettiği yanına kar mı kalacak
Tek sözüyle hapiste ahhhh ama şikayet etmiyorsunuz

kız korkuyor bursaı kçk yer ilçe herkes tanır brbinrini aynı boyel olay oldu kıza o... dmgası vurdular çocuga birşey olmadı oda o duruma düşmkten korkuyor işte

ayrıca 3 gün önc eoldu olay içien boşlmış hamile kalabilirmi bide dedigine göre adetinin son günüymüş

her türlü ihtimale karşı hamile kalmamak adına eczanedenertesi gün hapı diye bi hap var onu alıp içsin mutlaka arkadaşın..yazıkk gencecik yaşında neye maruz kalmış..çok çok üzüldüm..ama böyle saklayarak olmaz, mutlaka ailesiyle görüşsün sonuçta mağdur olan o ..

bende dedim ama yok diyor korkuyor duyulmasından olmaz diyor ikan edemiyorum

Ama bak arkadaş yazmış, her şey gizli tutuluyor diye..Nesinden korkuyor ki?

Böyle yardımcı olamayız ki canım..Birilerine danışmanız lazım..En azından arkadaşının ruh hsağlığı için.

Ama bak arkadaş yazmış, her şey gizli tutuluyor diye..Nesinden korkuyor ki?

Böyle yardımcı olamayız ki canım..Birilerine danışmanız lazım..En azından arkadaşının ruh hsağlığı için.

ben onu napar eder götürüm inş daha olmazsa ayagıan getirim uzmanı ama kız en çok hamile kalırmıyım diye düşünüyor ve bakıreligi düşünüyor çnkü burda oyle şeyler çok öenmli hangise üzülsün şaştı ya

kız korkuyor bursaı kçk yer ilçe herkes tanır brbinrini aynı boyel olay oldu kıza o... dmgası vurdular çocuga birşey olmadı oda o duruma düşmkten korkuyor işte

Anladım canım , gerçekten anlıyorum,
Başka yörelerde tecavüze uğrayınca infaz edilen kızlarımızda olmadı mı.
Kızgınlığım o puştun elini kolunu sallayarak gezmesi , yatptığının bedelini ödemeden paçayı kurtarması,
İsyanım alayına benim
bende aynı durumda olsam aynı şeyi düşünürdüm belkide

her türlü ihtimale karşı hamile kalmamak adına eczanedenertesi gün hapı diye bi hap var onu alıp içsin mutlaka arkadaşın..yazıkk gencecik yaşında neye maruz kalmış..çok çok üzüldüm..ama böyle saklayarak olmaz, mutlaka ailesiyle görüşsün sonuçta mağdur olan o ..

ertesi gün hapida almayı düşndk ama tanıyabilirler diye düşünüyorz yanı allah gstermesin biri tnaır ve derse o hapı aldıgını bası agrır

inş klmaz ya ama ya kalırsa o zmn naparız napar o

Eczaneden ertesi gün hapı alaydınız ya. Ahh ahh keşke sıcağı sıcağına bize yazsaydın. 3 gün olmuş. 72 saat içinde içilmesi gerekiyor o hapın. ama merak etme bir şey olmaz.

Yapacağınız şey şu an az çok oturdu kafanızda umarım.

En yakın zamanda ertesi gün hapı alıp içsin.
Arkadaşın dediği il müdürlüğüne gidin.
Son olarak üniversite sınavı.

Tecavüzü bekareti unutun lütfen!

ben onu napar eder götürüm inş daha olmazsa ayagıan getirim uzmanı ama kız en çok hamile kalırmıyım diye düşünüyor ve bakıreligi düşünüyor çnkü burda oyle şeyler çok öenmli hangise üzülsün şaştı ya

İlk mesajında yazdım ama bak, adetinin son gününde hamile falan kalması imkansız. Yumurtlama dönemi değil çünkü.

Bekareti ise boşverin. Yaşı kaç bilmiyorum ama vajina kendini toparlayabilir bile, yani kimse anlamayabilir böyle bir olayın başına geldiğini.

Yalnız o ite nasıl ödetilir bu hesap ve arkadaşın ruhunda açılan yara nasıl giderilir bilmem..Asıl sorun bu.

canım bnm bi erkek ne kadar maço ne kadar kıskanç olursa olsun sevdiği kadının başına böyle bişey geldiyse sadece onu bağrına basar... sonuçta bu kız gezip gezip onla bunla yatıp kalkmamış bunun örneklerini çok gördüm etrafımda... hiç bakireliğni kafasına takmasın bakirelik bi evlilikte önemli olan en son şey hamile falanda değildir üstüne basa basa söylüyorum hamile değildir... kalması imkansız

ben 18den gün aldım ama o daha martta 18 oluyor var daha

reşit bıle degıl arkadasın..o tecavuzcunun sucu cok agır su durumda..

sız bı danışın..duyulmadan hallolur..o cocugun yanına mı kalsın bu yaptığı?

ertesi gün hapida almayı düşndk ama tanıyabilirler diye düşünüyorz yanı allah gstermesin biri tnaır ve derse o hapı aldıgını bası agrır

o allahın belasına aldırtsaydınız hapı. Son görevini yapıp. Si... olup gideydi. Pislik.

kıyafet giyin ne bileyim tanınmayacak şekilde gözlük falan takın o şekilde almaya çalışın

Eczaneden ertesi gün hapı alaydınız ya. Ahh ahh keşke sıcağı sıcağına bize yazsaydın. 3 gün olmuş. 72 saat içinde içilmesi gerekiyor o hapın. ama merak etme bir şey olmaz.

Yapacağınız şey şu an az çok oturdu kafanızda umarım.

En yakın zamanda ertesi gün hapı alıp içsin.
Arkadaşın dediği il müdürlüğüne gidin.
Son olarak üniversite sınavı.

Tecavüzü bekareti unutun lütfen!

ertesi günü hapı alacaktık ama tanınmaktan krktuk end eolsa dah ögrenciyiz okul müdürümüze filn aher verrseler biz biteriz

Back