Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 cıvarında dıye biliyorum astsubay kendisi yanı oda dogruysa emin degilim
Halasının kızıylamı nişanlanacak
Allah bilidği gibi yapsın
Bu şeref yoksunu şimdi nişan yapacak , bu kıza ettiği yanına kar mı kalacak
Tek sözüyle hapiste ahhhh ama şikayet etmiyorsunuz
ayrıca 3 gün önc eoldu olay içien boşlmış hamile kalabilirmi bide dedigine göre adetinin son günüymüş
bende dedim ama yok diyor korkuyor duyulmasından olmaz diyor ikan edemiyorum
Hamile kalmaz adetinin son günü.
anlatsak ne işi vardı erkegın yanında ne şi vardı sevgiliyel derler bakmazr ki ne hlde oldugunua kızın
Ama bak arkadaş yazmış, her şey gizli tutuluyor diye..Nesinden korkuyor ki?
Böyle yardımcı olamayız ki canım..Birilerine danışmanız lazım..En azından arkadaşının ruh hsağlığı için.
inş klmaz ya ama ya kalırsa o zmn naparız napar o
canım bnm siz kaç yasındasınız 18 olduysanız kimse duymadan dava acıp halledebilirsiniz
kız korkuyor bursaı kçk yer ilçe herkes tanır brbinrini aynı boyel olay oldu kıza o... dmgası vurdular çocuga birşey olmadı oda o duruma düşmkten korkuyor işte
her türlü ihtimale karşı hamile kalmamak adına eczanedenertesi gün hapı diye bi hap var onu alıp içsin mutlaka arkadaşın..yazıkk gencecik yaşında neye maruz kalmış..çok çok üzüldüm..ama böyle saklayarak olmaz, mutlaka ailesiyle görüşsün sonuçta mağdur olan o ..
inş klmaz ya ama ya kalırsa o zmn naparız napar o
ben onu napar eder götürüm inş daha olmazsa ayagıan getirim uzmanı ama kız en çok hamile kalırmıyım diye düşünüyor ve bakıreligi düşünüyor çnkü burda oyle şeyler çok öenmli hangise üzülsün şaştı ya
ben onu napar eder götürüm inş daha olmazsa ayagıan getirim uzmanı ama kız en çok hamile kalırmıyım diye düşünüyor ve bakıreligi düşünüyor çnkü burda oyle şeyler çok öenmli hangise üzülsün şaştı ya
ben 18den gün aldım ama o daha martta 18 oluyor var daha
ertesi gün hapida almayı düşndk ama tanıyabilirler diye düşünüyorz yanı allah gstermesin biri tnaır ve derse o hapı aldıgını bası agrır
ertesi gün hapida almayı düşndk ama tanıyabilirler diye düşünüyorz yanı allah gstermesin biri tnaır ve derse o hapı aldıgını bası agrır
Eczaneden ertesi gün hapı alaydınız ya. Ahh ahh keşke sıcağı sıcağına bize yazsaydın. 3 gün olmuş. 72 saat içinde içilmesi gerekiyor o hapın. ama merak etme bir şey olmaz.
Yapacağınız şey şu an az çok oturdu kafanızda umarım.
En yakın zamanda ertesi gün hapı alıp içsin.
Arkadaşın dediği il müdürlüğüne gidin.
Son olarak üniversite sınavı.
Tecavüzü bekareti unutun lütfen!