• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım tecavüze ugradı....lütfen yardımcı olun

yakın bir arkadaşımın bir sorunu var deyince nedense kişi kendinden bahsediyor ama gizleme gereği duyuyor diye düşünürüm hep bu sefer de öyle düşündüm, arkadaşınızın ruhundaki yara zarından daha önemli bence, korktuğu için yanlış yapacak yapanın yanına kar kalacak belki daha sonra tehditle tekrar deneyecek ne güzel hayatına devam edecek başkasının hayatını kararttığı halde, bence şikayet etsin ve psikolojik destek alsın.

İyi de önerdiğiniz şey adı üstünde ertesi gün hapı, olayın üzerinden 3 gün geçmiş hiçbir işe yaramaz. Zaten %90 hamile kalmamıştır; ama belli de olmaz.

İlk mesajında yazdım ama bak, adetinin son gününde hamile falan kalması imkansız. Yumurtlama dönemi değil çünkü.

Bekareti ise boşverin. Yaşı kaç bilmiyorum ama vajina kendini toparlayabilir bile, yani kimse anlamayabilir böyle bir olayın başına geldiğini.

Yalnız o ite nasıl ödetilir bu hesap ve arkadaşın ruhunda açılan yara nasıl giderilir bilmem..Asıl sorun bu.

Canım şu kısım çok önemli. Boşuna üzülmesin. Uzun süre ilişkiye girmeyince çok daralıyor vajina ve benim uzundan kastım en fazla 6 ay olmuştur. Ayrıca 25 yaşındayım. Siz daha 17 yaşındasınız. Bir kere zorla girilmiş bir ilişki. Hem az açılmıştır hem de evleneceği zamana kadar toparlanır.

evet hamıle kalması ımkansız..adet bıttıkten sonra yumurtlama baslar..
10 gun sonra ılıskı olursa tutma ıhtımalı olur..

ayrıca kan olayınada takılma,benım ılk 10 ılıskıye gırısımın hepsınde o kanama oldu..
kımısınde hıc olmuyor..bunlar onemsız seyler..

seven ınsan onu her halıyle sever,sahıp çıkar..buna uzulmesın

olay olalı 3 gün olmuş yalnız ertesi günü hapı işe yarar mı ki?

canım bnm siz kaç yasındasınız 18 olduysanız kimse duymadan dava acıp halledebilirsiniz

zaten tebligat kızın yaşadığı eve yapılır,ailesi o yolla bile duyar,kız duyulmasından çekiniyormuş,küçük yerlerde laf çabuk yayılır,tanık olabilir,tebligatlar olur,karşı tarafın da ailesinin evine tebligat yapılacak,adliyede de duruşma günü başka duruşması olanlar beklerken görür,yine kalem personelinden de kendi aralarında konuşurlarken duyulabilir...

kız önce annesiyle paylaşsın bu durumu,tek başına hallolacak bir iş değil.

Son düzenleme:
lise sondasınız? yaşınız kaç? eğer 18 e girdiyse ailesinin haberi olmadanda dava açabilir bence pek bu dava mahkeme işlerini bilmiyorum ama bence yanına bırakmasın ilerde evleniceği adamada aynen bu şekilde olanları açıklasın utanılıcak bişeyi yok bi hayvanın yaptıgı şeyden ötürü kızlık zarını diktrmesinede gerek yok! birde o cocuk yakınınızda mı? sürekli görebilcegniz yerdemi?

birde intihar falan bunları düşünmesin bi zar için hayatından mı vazgeçicek ilerde yaşıcağı güzel günleri düşünsün ama sakın bunu o cocugun yanına bırakmasın sırf intikamını almak için bile vazgeçsin bu düşünceden

evet her an karşılasabilirler o işyeri filn aynı mahllede

evet hamıle kalması ımkansız..adet bıttıkten sonra yumurtlama baslar..
10 gun sonra ılıskı olursa tutma ıhtımalı olur..

ayrıca kan olayınada takılma,benım ılk 10 ılıskıye gırısımın hepsınde o kanama oldu..
kımısınde hıc olmuyor..bunlar onemsız seyler..

seven ınsan onu her halıyle sever,sahıp çıkar..buna uzulmesın

Bende ilk kanamam bilmem kaçıncı ilişkide olmuştu. O bir kriter değil yani..

72 saat içinde alınması gerekiyor. 3 gün demiş tam olarak 72 saati geçtiyse evet işe yaramaz. Ama hamile değildir.

hmm doğrudur
yumurtlama dönemi oluyor, o dönemde değildi sanırım
ama işte belli de olmaz ki :26: inşallah hamile değildir .

Son düzenleme:
Küçük yer diyorsunuz , ya o şerefsiz herkese anlatırsa, ya anlatırmm diye faydalanmaya çalışırsa.
Evine mi gitmiş çocuğun, aileyle paylaşmanız gerekli
Tecavüz üstü kapatılacak bir durum değil
Vakit geçtikçe delliler siliniyor vücuttan
Çok zor , illesöylemeyecez diyorsanız da yanında kalın, o pislikten uzak tutun,
Başka şehirde univesiteye gitmesini hedefletin ki bir amaç edinsin , uzaklaşsın oaralardan

öyle yapıyorum destek oluyro her dk msj atıp arıyorum dunyanın sonu degil bu devrde bakrleik önemli degil artık diyorum ama pek etkili olmuyor olay cok yeni zamana ihtiyacı var

Arkadaşını ikna et yaşı küçükmüş. Bak burda o kadar arkadaş destek olmaya çalışıyor. Bunu yapan insandan yarın herşey beklenir. Gerçekten tehditle tekrarlamayacağına emin misiniz. Küçük yer diyorsunuz herkes duyar diyorsunuz. Ya bu adam etrafına arkadaşına eşine dostuna rahat rahat anlatır kız hakkında konuşursa.. Bu da duyulmayacak mı? Üzerinden zaman geçmeden şikayet edin. Ailesi sert kız 18 i ni doldurmamış yazık değil mi gençliğine. İleride şikayet etmediği için pişmanlık duyar. Şuan hissettikleri ileride öfkeye hırsa dönüştüğünde üzülür. Lütfen destek olun bir büyüğe danışın yardım isteyin. Ayıp olan suç olan o kişinin yaptığı iğrençlik. Bu şekilde siz olayı kapatarak sonuca ulaşamazsınız. İleride tekrar etmemesinin garantisi yok.

Ve şu gerçek ki gerçekten değer veren seven kendisininde seveceği bir insan çıktıgında karşısına herşeyi oldugu gibi kabul edecektir. Burada kızın bir hatası yok. Ömür boyu da kendisini cezalandırmasın.. Artık bekaretim olmayacak bunu kimseye söyleyemem korkuyorum insanlar ne der düşüncesinden daha çok. Bu adam elini sallaya sallaya cezasız nasıl gezecek diye düşünün. Üzülmeyin

sıkayet etmıyecekse,okul okuyup o sehrı terk edecek..kendı ayakları ustunde duracak..
kımse onu bununla ezemıyecek
yoksa hayatı boyunca bununla yasar

Son düzenleme:
öyle yapıyorum destek oluyro her dk msj atıp arıyorum dunyanın sonu degil bu devrde bakrleik önemli degil artık diyorum ama pek etkili olmuyor olay cok yeni zamana ihtiyacı var

Kendi başına üstesinden gelemeyebilir. Yaşadığı ağır bir şey ve devamlı bunu düşünüp iyice bozar psikolojisini.

Bir şekilde bir psikologa götürmeyi deneyin. Kadın Sağlığı Merkezlerinde ücretsiz psikologlar var, bulunduğunuz yerde varsa götürün arkadaşınızı. Tek başına atlatamayıp ilerde başka şekilde çıkabilir bunun acısı.

Arkadaşını ikna et yaşı küçükmüş. Bak burda o kadar arkadaş destek olmaya çalışıyor. Bunu yapan insandan yarın herşey beklenir. Gerçekten tehditle tekrarlamayacağına emin misiniz. Küçük yer diyorsunuz herkes duyar diyorsunuz. Ya bu adam etrafına arkadaşına eşine dostuna rahat rahat anlatır kız hakkında konuşursa.. Bu da duyulmayacak mı? Üzerinden zaman geçmeden şikayet edin. Ailesi sert kız 18 i ni doldurmamış yazık değil mi gençliğine. İleride şikayet etmediği için pişmanlık duyar. Şuan hissettikleri ileride öfkeye hırsa dönüştüğünde üzülür. Lütfen destek olun bir büyüğe danışın yardım isteyin. Ayıp olan suç olan o kişinin yaptığı iğrençlik. Bu şekilde siz olayı kapatarak sonuca ulaşamazsınız. İleride tekrar etmemesinin garantisi yok.

Ve şu gerçek ki gerçekten değer veren seven kendisininde seveceği bir insan çıktıgında karşısına herşeyi oldugu gibi kabul edecektir. Burada kızın bir hatası yok. Ömür boyu da kendisini cezalandırmasın.. Artık bekaretim olmayacak bunu kimseye söyleyemem korkuyorum insanlar ne der düşüncesinden daha çok. Bu adam elini sallaya sallaya cezasız nasıl gezecek diye düşünün. Üzülmeyin

bede dedim ama o istemiyro kesinlkel ksme blmesin diyor bende ondan ahbersz brsey yapamam ki sonuçta en ufak brsey onu daahda çok duruma sokabilir ondan korkuyorum ama bakirelik hala bazı insnlr için çok önmli insanlar çok takıyr bunu

Arkadaşını kesinlikle anlıyorum.Korkuyor yavrucak, ve korkmalara sonuna kadar da haklı.
Ama sakın bu konuyu ikiniz halletmeye kalkmayın.
Arkadaşının annesi veya ablasına bu olayı anlatın.
Annesi ne kadar kızarsa kızsın, en doğru kararı verecektir.
Arkadaşını annesiyle konuşması için ikna etmelisin

Back