En yakın arkadaşım neden böyle yaptı?

Eşinize durumu anlattınız mı

Son düzenleme:
Belki içinden fesatlaniyor sana .
Bilemezsin.
Normalde böyle bir şeyi kimse yapmaz.
Evinizin sırrını kimseye anlatmayın zaten arkadaş olsun başka biri olsun.
Araya mesafe koyun.
Nedeni önemli değil
Çok haklısınız. Zaten arkadaşlığa inancım kalmadı en azından benim karşıma hiç doğru arkadaş çıkmadı.

Maesef çok pasifim ve nefret ediyorum bundan. Aynen onunla artık hiç görüşmemem gerek.

Cok ilginc, arkadasiniz esinizin numarasinida mi istedi?

Ya bilmiyorum yetistirilme tarzimdan midir nedir, bir tane arkadasimin esinin nosu yoktur bende, bi araya geliriz, hos sohbet muhabbet, cocuk dedikodusu vs bitti gitti.
Ayrıca daha önce de istedi yine vermedim. Bende de hiç bir arkadaşımın eşinin notu yoktur. Bu birde istiyor

Bunlar çok acayip insanlar. Benim hayatıma musallat oldular. Rezil olduk bile demezler. Ben şaşırıp kaldım.
Benim hayatımda hiç "en yakın arkadaşım" diye bir arkadaşlık kavramı olmadı.
Herkese, hissettiğim oranda yakınlık gösterdim ama genelde mesafem hep vardı. Yine de çok eğlenceli arkadaşlıklar yaşadım, hem de sınırları ben belirledim. Ketum biri olduğum için belki, hakkımda insanlar hiç konuşmadı.
Hiçbir arkadaşıma kendimle ilgili sırlarımı, evlilik sorunlarımı vs anlatmadım.
Şu an en yakın arkadaşım diyebileceğim tek kişi var, o da eşim. Onunla da yürüdüğümüz yol aynı. Ama başka biri hakkında, o kişiye ait bildiğim bir mahremiyeti eşime bile anlatmam.
Siz bu sorunu daha önce fark etmişsiniz. Daha ilk gördüğünüz anda, şayet o halanıza güveniniz yoksa ilk ortaya çıkan ifşada mesafeyi koymalıydınız, hesabını sormalıydınız.
Dilerim bundan sonra arkadaşlıklarınız sınırlarla belirlenir. İnanın böylesi çok daha iyi.

Kesinlikle öyle yapacağım. Mesafe koydum ama görüşmeyi kesememiştim. Çok haklısınız insanin en yakın arkadaşı eşi olmalı.

Yüzüne vurmak istedim. Zor tuttum kendimi. Ne tepki vereceğimi bilemiyorum.
Neden tuttunuz kendinizi? Vurun yüzüne, söyleyin her şeyi. Hatta kendisinin hiç tanımadığı bir insan için en iyi arkadaşını satacak kadar alçak, halanın da muhbirlik yapsın diye hiç tanımadığı bir insanı ailesinin içine sokacak kadar ahlaksız olduğunu, tam da birbirlerine göre olduklarını, tencerenin yuvarlanıp kapağını bulduğunu neden söylemiyorsunuz ki? Böylece hem içinizdeki öfkeyi boşaltırsınız hem de arkadaş sandığınız su yılanından kurtulursunuz. Müthiş bi temizlik.

Anlattım. Halam bu her şeyi yapar diyor. Kadını evimize almıyoruz. Evimizi tasidik halen daha uğraşıyor bizimle.
Sert konuşun istemiyoruz seni anlamadın mı hala ne kadar yüzsüz müşsün tarzında.
Ayrıca halanızın bildiği şeyler çok mu özel yani anlatsa sorun olur mu
Ben olsam fake atarım olmayan bişey derim arkadaşıma ve halamdan gelmesini bekler yüzüne vururum

İkisini de çok güzel anlattınız. Bu temizliği altı ay önce yapmam gerekiyordu ama salak yerine koymaya çalıştılar beni bunu hazmedemediğini. Belki de onları uzaktan izlemek istedim. Ben fark etmesem ne kadar alçak hareketlere maruz kalacağımı görmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…