- 3 Nisan 2019
- 354
- 296
- 103
- Konu Sahibi karabiber6514
-
Yok sorun olacak şeyler değil. Ben ve eşim aslında her şeyi kimseye anlatmayız. O halasına bende bu arkadaş bozuntusuna anlatırdım.Sert konuşun istemiyoruz seni anlamadın mı hala ne kadar yüzsüz müşsün tarzında.
Ayrıca halanızın bildiği şeyler çok mu özel yani anlatsa sorun olur mu
Ben olsam fake atarım olmayan bişey derim arkadaşıma ve halamdan gelmesini bekler yüzüne vururum
Aklıma geliyor böyle şeyler de olmaz diyorum. Ama gerçekten ne düşünüyorlar kestiremiyorum.Hala arkadaşınıza eşinizi sizden boşatıp kendisiyle evlendirme vaadinde bile bulunmuş olabilir. Çünkü arkadaşınız da manyak hala da manyak.
O zaman arkadaşınızı güzelce haşlayıp kabul etsin etmesin yüzüne vurup göndermenin vakti gelmiş.Yok sorun olacak şeyler değil. Ben ve eşim aslında her şeyi kimseye anlatmayız. O halasına bende bu arkadaş bozuntusuna anlatırdım.
Fake bir şeyler uydurdum arkadaşıma anlattım. Hala da o konuyu geldi bana benim haberim var diye anlatınca anca kafam dank etti ne olduklarını anladım
Bunun yavaşımı kalmış?Yavaş yavaş uzaklaştırıyorum ikisini de ama işte arkadaşımın yaptığı çok üzdü beni
Maalesef pasif kaldım. Hatta ikisi de benim zor anımı beklemişler. Annemi kaybettim. Sonrasında zor bir hamilelik geçirdim. Erken doğurdum filan derken bunlar üzerime çullandıO zaman arkadaşınızı güzelce haşlayıp kabul etsin etmesin yüzüne vurup göndermenin vakti gelmiş.
Halayada dediğim gibi yüzsüzlerle işimiz olmaz defol git almıyorum seni evime denilebilir.
Çok pasif kalmışsınız bu konuda bence tabi
Çok doğru. Artık gerekeni yapacağımBunun yavaşımı kalmış?
Başınız sağolsun annenizin mekanı cennet olsun.Maalesef pasif kaldım. Hatta ikisi de benim zor anımı beklemişler. Annemi kaybettim. Sonrasında zor bir hamilelik geçirdim. Erken doğurdum filan derken bunlar üzerime çullandı
Çok teşekkürler. Eşim ben hamileyken ve doğum yaptığım da hiç yanımda değildi. Halası hep iyiydi onun gözünde. Halasının bana yaptığı eziyetleri kendi gözüyle gördü de ben senin yanındayım demeye başladı ama çok şükür en azından görüşmemizi istemiyor artık.Başınız sağolsun annenizin mekanı cennet olsun.
Bebişinde inşallah uzun, sağlıklı ve mutlu bir hayatı olur.
Ancak dediğim gibi bence sadece arkadaşa değil halayada çok sert konuşma lazım belliki sizi rahat bırakmayacak.Büyüktür saygı falan demeyin.Saygı hakedene gösterilir.
Umarım eşiniz sizin yanınızdadır bu konuda.
Hala da çok yüzsüzBenim yapmak istediğimde bu ancak o kadar iki yüzlü ki bugün telefonla konuştuk. Yine agzimi aradi. Hiç değeri kalmadı artık bende.
Görüşmeyi nasıl kesebilirim. Çünkü çok eski arkadaşlığımız var maalesef.
Kendisi yalnız mı?Aklima gelmiyor degil
Aslında hem kariyer hem maddi olarak benden çok daha iyi neyimi kıskandı anlamadım
Hala zaten ben nefes alsam çıldırıyor. Geçen hafta düğüne gittik eşimle dans ettik kıskançlıktan salonu terk etti dışarı çıktı
Görüşme sebebiniz ne? Yani görüşmeyin diyip vebal alamam ama merak ediyorum.Anlattım. Halam bu her şeyi yapar diyor. Kadını evimize almıyoruz. Evimizi tasidik halen daha uğraşıyor bizimle.
Bebeğim çok küçükken beni kendi evime gelip defol git demişti. Allah'tan eşim evdeydi kulağıyla duydu da görüşmeyi kestik. Şu an kadın halen evimize gelmek istiyor. Olmadı telefon açıyor. Israrla görüşecem sizinle siz benim yegenimsiniz diyorGörüşme sebebiniz ne? Yani görüşmeyin diyip vebal alamam ama merak ediyorum.
Esi var ama çocukları da evlenmeden kaçtı gitti anneleriyle konuşmuyor.Kendisi yalnız mı?
Üniversite de o gelmişti benim yanıma arkadaş olmuştuk. Benden nefret etmeyi nasıl başardı anlamıyorum. Ona tek kırıcı davranışım olmadı. Hiç kavgamız da olmadı şaşırıp kaldım.Sizi sevdiği için değil sizden nefret ettiği için yanınızdaymış.
ÇoooookHala da çok yüzsüz
Onu hak ettiler. O ikisine de hep iyi davrandım her zaman ama değmezmiş. Onlar yüzünden Doğum yaptığım da eşimle aram bozuluyordu hatta bozuldu da sonradan toparlamaya çalıştık.Arkadasiniza tekmeyi basin halayida engelleyin manyakmidir nedir
Ne yüzsüz ne hakla gelmek istiyor şaka gibiBebeğim çok küçükken beni kendi evime gelip defol git demişti. Allah'tan eşim evdeydi kulağıyla duydu da görüşmeyi kestik. Şu an kadın halen evimize gelmek istiyor. Olmadı telefon açıyor. Israrla görüşecem sizinle siz benim yegenimsiniz diyor
Bende anlam veremiyorum hele ki arkadaşıma hiç anlam veremedim. Artık kesinlikle görüşmeme kararı aldım. Bir de yüzsüz yüzsüz ne yaptık biz diyeceklerNe yüzsüz ne hakla gelmek istiyor şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?