En yakın arkadaşım neden böyle yaptı?

Yok sorun olacak şeyler değil. Ben ve eşim aslında her şeyi kimseye anlatmayız. O halasına bende bu arkadaş bozuntusuna anlatırdım.
Fake bir şeyler uydurdum arkadaşıma anlattım. Hala da o konuyu geldi bana benim haberim var diye anlatınca anca kafam dank etti ne olduklarını anladım

Hala arkadaşınıza eşinizi sizden boşatıp kendisiyle evlendirme vaadinde bile bulunmuş olabilir. Çünkü arkadaşınız da manyak hala da manyak.
Aklıma geliyor böyle şeyler de olmaz diyorum. Ama gerçekten ne düşünüyorlar kestiremiyorum.

O zaman arkadaşınızı güzelce haşlayıp kabul etsin etmesin yüzüne vurup göndermenin vakti gelmiş.
Halayada dediğim gibi yüzsüzlerle işimiz olmaz defol git almıyorum seni evime denilebilir.
Çok pasif kalmışsınız bu konuda bence tabi

Maalesef pasif kaldım. Hatta ikisi de benim zor anımı beklemişler. Annemi kaybettim. Sonrasında zor bir hamilelik geçirdim. Erken doğurdum filan derken bunlar üzerime çullandı

Maalesef pasif kaldım. Hatta ikisi de benim zor anımı beklemişler. Annemi kaybettim. Sonrasında zor bir hamilelik geçirdim. Erken doğurdum filan derken bunlar üzerime çullandı
Başınız sağolsun annenizin mekanı cennet olsun.
Bebişinde inşallah uzun, sağlıklı ve mutlu bir hayatı olur.
Ancak dediğim gibi bence sadece arkadaşa değil halayada çok sert konuşma lazım belliki sizi rahat bırakmayacak.Büyüktür saygı falan demeyin.Saygı hakedene gösterilir.
Umarım eşiniz sizin yanınızdadır bu konuda.

Çok teşekkürler. Eşim ben hamileyken ve doğum yaptığım da hiç yanımda değildi. Halası hep iyiydi onun gözünde. Halasının bana yaptığı eziyetleri kendi gözüyle gördü de ben senin yanındayım demeye başladı ama çok şükür en azından görüşmemizi istemiyor artık.

Görüşme sebebiniz ne? Yani görüşmeyin diyip vebal alamam ama merak ediyorum.
Bebeğim çok küçükken beni kendi evime gelip defol git demişti. Allah'tan eşim evdeydi kulağıyla duydu da görüşmeyi kestik. Şu an kadın halen evimize gelmek istiyor. Olmadı telefon açıyor. Israrla görüşecem sizinle siz benim yegenimsiniz diyor

Sizi sevdiği için değil sizden nefret ettiği için yanınızdaymış.
Üniversite de o gelmişti benim yanıma arkadaş olmuştuk. Benden nefret etmeyi nasıl başardı anlamıyorum. Ona tek kırıcı davranışım olmadı. Hiç kavgamız da olmadı şaşırıp kaldım.

Arkadasiniza tekmeyi basin halayida engelleyin manyakmidir nedir
Onu hak ettiler. O ikisine de hep iyi davrandım her zaman ama değmezmiş. Onlar yüzünden Doğum yaptığım da eşimle aram bozuluyordu hatta bozuldu da sonradan toparlamaya çalıştık.

Ne yüzsüz ne hakla gelmek istiyor şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…