- 3 Nisan 2019
- 354
- 296
- 103
- Konu Sahibi karabiber6514
-
Hala zaten beni hiç şaşırtmadı. Uzak da duruyorum. Hala daha beni evinize niye almıyorsunuz diyor.Bence de dimdirekt herkesin içinde söyle. Yalana vakit bulup sonra seni suçlu çıkarır. O haladan da uzak dur. Deli, takık, kıskanç.
Geçen sene bu iki insan hep evimdeydi. Evi değiştirdik. Bunları evime sokmuyorum. O son olaydan sonra halanin telefonunu da açmıyorum artık.Bunlardan daha saçma bir şey varsa o da tüm bunlara rağmen 6 aydır arkadaşınızla hâlâ hicbir şey olmamış gibi devam etmeniz. Neden sormadınız "hala seni arıyor mu hiç" diye. Ya da sizi her gün rahatsız eden halanın telefonlarını ne diye açıyorsunuz? Kaostan beslenen bir modunuz var gibi geldi. Diğer türlü bu iki toksik insanla iletişime devam ediyor olmanızın başka bir açıklaması yok
Öyle oldu galibaBiri bana zengin koca vaadi verse ahahsss ama baya zengin mesela :))
Daha rahat huzur bozmak için gelmek istiyordur. Kıskanç tipler merak ederler zaten. Alma evine, eşindenden uzak tut.Hala zaten beni hiç şaşırtmadı. Uzak da duruyorum. Hala daha beni evinize niye almıyorsunuz diyor.
Arkadaşımın amacını öğrenip hayatımdan uzaklaştırmam gerek.
Zorla gelmek istiyorlar bende evde yokum diyorum. Halaya zaten net şekilde gelme dedik yine de gelecek diyor.Yavaş yavaş ayağı çekin, eve almayın.
Böyle yaparsam da benimle daha çok uğraşır diye korktum ama evet onun yüzünü herkese göstermem gerek.Anladığını belli edecek konuşmayı yaparsan üzerine uygun. Kılıf bulacak açıklamalar yapmaya vakit bulur. Ben olsam hiç beklemediği bir anda ve ortamda Cat diye söylerdim. Hazırlıksız olduğundan yüzünden ve tavırlarindan anlaşılır gerçek olduğu . Ama bunu kalabalık bir ortamda yapardım ki ağzı her ne kadar inkar etse de yüzü eleversin onu
Eşimin telefonunu istedi vermedim.Daha rahat huzur bozmak için gelmek istiyordur. Kıskanç tipler merak ederler zaten. Alma evine, eşindenden uzak tut.
Bu halanın çocukları filan yok mu? Sana baya sarmış çünküEşimin telefonunu istedi vermedim.
Sizin korkacak bir şeyiniz yok ki ... Tek seferde bıçak gibi biterBöyle yaparsam da benimle daha çok uğraşır diye korktum ama evet onun yüzünü herkese göstermem gerek.
Cok ilginc, arkadasiniz esinizin numarasinida mi istedi?Telefon numarasını alırken ben gördüm. Eşime sordum o da almıştır halamın huyu öyle dikkatli ol dedi bana. Maalesef arkadaş değilmişiz. Benden eşimin numarasını istedi vermedim. Bir de aklına yanlış bir şey gelmesin diyor. Eşime söyledim verme numaramı ne alaka diyor.
İşi bitene kadar işi bitsin görür anyayi konyayi arkadaşınızOff nasılda bildiniz. Arkadaşım bekar ve halanin oglu var. Ayrıca bekar olan durumu iyi yeğenleri de var. Onlardan da kazik yesin de görsün gününü. Çünkü bu kadın hem oglu hem yeğenleri bekar kalsin istiyor.
Çok tehlikeli, uzak durAklima gelmiyor degil
Aslında hem kariyer hem maddi olarak benden çok daha iyi neyimi kıskandı anlamadım
Hala zaten ben nefes alsam çıldırıyor. Geçen hafta düğüne gittik eşimle dans ettik kıskançlıktan salonu terk etti dışarı çıktı
Çok eski olabilir ama arkadaşlığımız yokmuş.Benim yapmak istediğimde bu ancak o kadar iki yüzlü ki bugün telefonla konuştuk. Yine agzimi aradi. Hiç değeri kalmadı artık bende.
Görüşmeyi nasıl kesebilirim. Çünkü çok eski arkadaşlığımız var maalesef.
Yüzüne vurmak demek zaten anladığını söylemek demek.Aslında yüzüne vurmadan önce anladığımı belli edecek şekilde bir konuşma mi yapsam. Çok canım yandı.
Evet arkadaşıma sana anlatması için sıkı sıkı tembih etmiştim deseydiniz. İkisi de rezil olurdu belki.Ben orada en yakın arkadaşımdan kazık yediğimi anladığım için cevap veremedim. Tamam diyip kapattım telefonu
Herkese merhaba iyi akşamlar
Bir önceki konumda eşim ve halasi ile yaşadığım problemleri yazmıştım. Sizlerden aldığım tavsiyeler çok işe yaradı çok teşekkürler.
Simdi ki konum yine bu hala ile ilgili. Ben doğum yaptığımda en yakın arkadaşım ve bu hala bizim evdeyken arkadaşımın telefon numarasını aldı. Benim fark etmediğimi sandı. Bende belli etmedim. Arkadaşıma da bir şey demedim.
Bu telefon olayını eşime anlattım. Gençken kayinvalidemin en yakın arkadaşının numarasını da aldığını söyledi. Kayinvalidem buna yüz vermeyince arkadaşını arayıp soruyormus.
Bu kadından her şey beklenir. Ben ona şaşırmadım. Ben üniversiteden beri arkadaşım olan beraber kac sene zaman geçirdiğim arkadaşımın bunu bana söylememesi canımı sıkıyordu.
İşin asıl can sıkıcı yeri benim bu arkadaşıma anlattığım bir iki şey oldu. Bu hala da telefon açıp siz benimle görüşmüyorsunuz ama ben her şeyi biliyorum demeye başladı.
Ben arkadaşımdan şüphelendim ama onca yıllık arkadaşlık neden yapsın ki dedim.
En sonunda dayanamadım. Bizimle alakası olmayan bir şey uydurup bu arkadaşıma anlattım. Beklediğim gibi ertesi gün hala aradı. Bana benim arkadaşıma anlattığım şeyi anlatıp bundan da haberim var dedi ve telefonu kapattı.
En azından altı aydır bu arkadaş dediğim insanla konuşmalarımızı düşünüyorum da hep sorgulayıcı hal aldı. Evimle ilgili işimle ilgili vs vs
Benim anlamadığım bu kıza çok iyiliğim oldu. Onunda bana aynı şekilde çok iyiliği dokundu. Beraber ödev de yaptık yemekler de yedik. Bütün hamililegim de benim yanım da oldu. Onun her derdi oldugunda yaninda olmak icin çabalarım. Ayrıca onun ailesi beni benim ailem onu sever.
Şimdi ne oldu da hiç tanımadığı o kadının tarafına geçip benden laf götürür oldu neden neden diyip duruyorum. Sizce neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?