En yakın arkadaşım neden böyle yaptı?

Bence de dimdirekt herkesin içinde söyle. Yalana vakit bulup sonra seni suçlu çıkarır. O haladan da uzak dur. Deli, takık, kıskanç.
Hala zaten beni hiç şaşırtmadı. Uzak da duruyorum. Hala daha beni evinize niye almıyorsunuz diyor.
Arkadaşımın amacını öğrenip hayatımdan uzaklaştırmam gerek.

Geçen sene bu iki insan hep evimdeydi. Evi değiştirdik. Bunları evime sokmuyorum. O son olaydan sonra halanin telefonunu da açmıyorum artık.
Benim çözmek istediğim bunca yıllık arkadaşım neden yaptı bunu bana.
Bunu anlayınca onunla gorusmeyi kesecegim

Hala zaten beni hiç şaşırtmadı. Uzak da duruyorum. Hala daha beni evinize niye almıyorsunuz diyor.
Arkadaşımın amacını öğrenip hayatımdan uzaklaştırmam gerek.
Daha rahat huzur bozmak için gelmek istiyordur. Kıskanç tipler merak ederler zaten. Alma evine, eşindenden uzak tut.

Böyle yaparsam da benimle daha çok uğraşır diye korktum ama evet onun yüzünü herkese göstermem gerek.

Belki içinden fesatlaniyor sana .
Bilemezsin.
Normalde böyle bir şeyi kimse yapmaz.
Evinizin sırrını kimseye anlatmayın zaten arkadaş olsun başka biri olsun.
Araya mesafe koyun.
Nedeni önemli değil

Cok ilginc, arkadasiniz esinizin numarasinida mi istedi?

Ya bilmiyorum yetistirilme tarzimdan midir nedir, bir tane arkadasimin esinin nosu yoktur bende, bi araya geliriz, hos sohbet muhabbet, cocuk dedikodusu vs bitti gitti.

İşi bitene kadar işi bitsin görür anyayi konyayi arkadaşınız

nedenini bilmem ama ben olsam direk ikisinede söyler ikisinide hayatımdan şutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…