En yakın arkadaşım neden böyle yaptı?

Aslında yüzüne vurmadan önce anladığımı belli edecek şekilde bir konuşma mi yapsam. Çok canım yandı.
Anladığını belli edecek konuşmayı yaparsan üzerine uygun. Kılıf bulacak açıklamalar yapmaya vakit bulur. Ben olsam hiç beklemediği bir anda ve ortamda Cat diye söylerdim. Hazırlıksız olduğundan yüzünden ve tavırlarindan anlaşılır gerçek olduğu . Ama bunu kalabalık bir ortamda yapardım ki ağzı her ne kadar inkar etse de yüzü eleversin onu

Bunlardan daha saçma bir şey varsa o da tüm bunlara rağmen 6 aydır arkadaşınızla hâlâ hicbir şey olmamış gibi devam etmeniz. Neden sormadınız "hala seni arıyor mu hiç" diye. Ya da sizi her gün rahatsız eden halanın telefonlarını ne diye açıyorsunuz? Kaostan beslenen bir modunuz var gibi geldi. Diğer türlü bu iki toksik insanla iletişime devam ediyor olmanızın başka bir açıklaması yok

Aslında yüzüne vurmadan önce anladığımı belli edecek şekilde bir konuşma mi yapsam. Çok canım yandı.
Bence de dimdirekt herkesin içinde söyle. Yalana vakit bulup sonra seni suçlu çıkarır. O haladan da uzak dur. Deli, takık, kıskanç.

E sorun ben duramazdım hayırdır derdim yani. Dedikodu yapacak başka konu başka kişi mi bulamamış arkadaş. Ya da siz onu dostunuz olarak görüyorsunuz ama o sizin hayatınızı kıskanıyor olabilir.

Ben olsam açık açık sorarim

Belki bambaşka bir şeyler var belki hala garip belki siz öyle bir çıkarım yaptınız.

Kimsenin kalbinin içini bilmiyoruz açıkça sorun kuşku insanı yer

Hemde eğer öyle bir şey yaptıysa bir daha görüşmezsiniz olur biter

Bu arada laf tasiyan kisinin eşiniz olmadigina eminseniz (cunku halanin telefon no'su alma isini size bildiren kisi esiniz) arkadasinizla arkadas degilmissiniz, bence ipleri koparin.

Halan belki de karabiber hep arkandan konusuyor senin
Senle alakali konustugunda ben sana soylerim sende onun agzindan laf alinca bana soyle demis olabilir
Senin demedigin seyleri diyor olabilir yani iste sen karabiberi kiskaniyormussun vs vs gibi
Koca vaadi icinse de cöpe atmalik biriymis arkadasin zaten
Bilemedim yani normal bi insan gelip "canim halan senden laf alip ona anlatmami talep etti benden neyin nesi anlamadim valla" falan derdi cunku

En yakın arkadaşın değilmiş tatlım bu bildiğin iki yüzlü ...acaba hala sanada koca bulurum yada ne bileyim oğlu varsa yada zengin birini bulurum diye vaatler vermiş olabilir...ama arkadaşın şunu unutuyor demekki böyle insanlara güvenilmez

bir şekilde kanıtlayarak yaptığını gözüne sokun ve çat diye kesin

gerçekten kimseye söylemediğiniz bişey uydurup söyleyin oda halaya yetiştirsin
duyduğunuz an arayın ve söyleyin

terbiyesiz karaktersiz

Aynen bir şey uydurup söyledim hala da arayıp bana söyledi ama o kadar üzüldüm ki arkadaş dediğim o kişiyi arayıp bir şey diyemedim. Dilim tutuldu sanki.

Off nasılda bildiniz. Arkadaşım bekar ve halanin oglu var. Ayrıca bekar olan durumu iyi yeğenleri de var. Onlardan da kazik yesin de görsün gününü. Çünkü bu kadın hem oglu hem yeğenleri bekar kalsin istiyor.

Arkamdan ne konuşuluyor merak ediyorum. Çünkü ben ikisini de kıracak bi şey yapmadım. Beynim yandı düşünmekten bunu hak edecek ne yaptım diye.
Koca vaadi diye düşünmeye başladım artık. Çünkü evlenmek istiyor ama tanıştığı kişiler bundan hep kaçıyor.

Bu arada laf tasiyan kisinin eşiniz olmadigina eminseniz (cunku halanin telefon no'su alma isini size bildiren kisi esiniz) arkadasinizla arkadas degilmissiniz, bence ipleri koparin.
Telefon numarasını alırken ben gördüm. Eşime sordum o da almıştır halamın huyu öyle dikkatli ol dedi bana. Maalesef arkadaş değilmişiz. Benden eşimin numarasını istedi vermedim. Bir de aklına yanlış bir şey gelmesin diyor. Eşime söyledim verme numaramı ne alaka diyor.

Çok haklısınız konuşmak iyi olacak ama yapıyorsa da itiraf eder mi bilmiyorum. Kalbim kırıldı.

E sorun ben duramazdım hayırdır derdim yani. Dedikodu yapacak başka konu başka kişi mi bulamamış arkadaş. Ya da siz onu dostunuz olarak görüyorsunuz ama o sizin hayatınızı kıskanıyor olabilir.
Bende öyle düşünüyorum ama kıskanılacak bir hayatım yok ki o benden daha iyi durum da. Sadece ondan farkım evliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…