- 3 Nisan 2019
- 354
- 296
- 103
- Konu Sahibi karabiber6514
-
Artık hiç bir şeyi anlatmıyorum ona. Birbirimizin her şeyini bilirdik. Sırdaştık.Kendinizi biraz geri çekin..
Olabilir. İnsanlardan kazık yemekten bıktım artıkİnsanlar böyledir aşkım.
Belki hala birseyler uydurmusdur ona senn
Agzindan biseyler soylemistir
Bana göre bu yapılan çok çok alçakça, kızın yüzüne vururdum yaptığını ve bir daha asssla görüşmezdim. Yok artık ya gerçekten insanların bu nankörlüğüne ne desem bilemedim.Herkese merhaba iyi akşamlar
Bir önceki konumda eşim ve halasi ile yaşadığım problemleri yazmıştım. Sizlerden aldığım tavsiyeler çok işe yaradı çok teşekkürler.
Simdi ki konum yine bu hala ile ilgili. Ben doğum yaptığımda en yakın arkadaşım ve bu hala bizim evdeyken arkadaşımın telefon numarasını aldı. Benim fark etmediğimi sandı. Bende belli etmedim. Arkadaşıma da bir şey demedim.
Bu telefon olayını eşime anlattım. Gençken kayinvalidemin en yakın arkadaşının numarasını da aldığını söyledi. Kayinvalidem buna yüz vermeyince arkadaşını arayıp soruyormus.
Bu kadından her şey beklenir. Ben ona şaşırmadım. Ben üniversiteden beri arkadaşım olan beraber kac sene zaman geçirdiğim arkadaşımın bunu bana söylememesi canımı sıkıyordu.
İşin asıl can sıkıcı yeri benim bu arkadaşıma anlattığım bir iki şey oldu. Bu hala da telefon açıp siz benimle görüşmüyorsunuz ama ben her şeyi biliyorum demeye başladı.
Ben arkadaşımdan şüphelendim ama onca yıllık arkadaşlık neden yapsın ki dedim.
En sonunda dayanamadım. Bizimle alakası olmayan bir şey uydurup bu arkadaşıma anlattım. Beklediğim gibi ertesi gün hala aradı. Bana benim arkadaşıma anlattığım şeyi anlatıp bundan da haberim var dedi ve telefonu kapattı.
En azından altı aydır bu arkadaş dediğim insanla konuşmalarımızı düşünüyorum da hep sorgulayıcı hal aldı. Evimle ilgili işimle ilgili vs vs
Benim anlamadığım bu kıza çok iyiliğim oldu. Onunda bana aynı şekilde çok iyiliği dokundu. Beraber ödev de yaptık yemekler de yedik. Bütün hamililegim de benim yanım da oldu. Onun her derdi oldugunda yaninda olmak icin çabalarım. Ayrıca onun ailesi beni benim ailem onu sever.
Şimdi ne oldu da hiç tanımadığı o kadının tarafına geçip benden laf götürür oldu neden neden diyip duruyorum. Sizce neden ?
Benim yapmak istediğimde bu ancak o kadar iki yüzlü ki bugün telefonla konuştuk. Yine agzimi aradi. Hiç değeri kalmadı artık bende.Tiksindim arkadasinizdan.
Ilgimi alakami keserdim
Yüzüne vurmak istedim. Zor tuttum kendimi. Ne tepki vereceğimi bilemiyorum.Bana göre bu yapılan çok çok alçakça, kızın yüzüne vururdum yaptığını ve bir daha asssla görüşmezdim. Yok artık ya gerçekten insanların bu nankörlüğüne ne desem bilemedim.
Bu ne cüret ya. Sen ne dedin bu iğrenç cumleye?ertesi gün hala aradı. Bana benim arkadaşıma anlattığım şeyi anlatıp bundan da haberim var dedi ve telefonu kapattı.
İftira atıyorsun da der bu şimdiYüzüne vurmak istedim. Zor tuttum kendimi. Ne tepki vereceğimi bilemiyorum.
Kesme görüşmeyi yalan yanlış seyler anlat halayı çıldırt arkadaşını da çıldırt belli ki kıskanıyormuşBenim yapmak istediğimde bu ancak 3o kadar iki yüzlü ki bugün telefonla konuştuk. Yine agzimi aradi. Hiç değeri kalmadı artık bende.
Görüşmeyi nasıl kesebilirim. Çünkü çok eski arkadaşlığımız var maalesef.
Ben orada en yakın arkadaşımdan kazık yediğimi anladığım için cevap veremedim. Tamam diyip kapattım telefonuBu ne cüret ya. Sen ne dedin bu iğrenç cumleye?
Aklima gelmiyor degilKesme görüşmeyi yalan yanlış seyler anlat halayı çıldırt arkadaşını da çıldırt belli ki kıskanıyormuş
Der her şeyi der.İftira atıyorsun da der bu şimdi
Öyleymiş maalesef. Söylesem de kabul etmeyecek yaptığını. Kesinlikle insan kendine güvenecek bu hayatta...Arkadaş değilmiş işte fırsatını bulsa sizi bir kaşık su da boğacak tipmiş.Agir konuşur bir güzel engellersin.Soranavda bir güzel anlatırdım bundan sonrasını o düşünsün Şu hayatta en çok güvendiğim kişi kendim.......
Muhtemelen öyle yaptı. İnsanlar neden böyle anlamıyorum.Çok ilginç geldi bana da. Ve korkunç. Etrafınızdaki kimseye güvenmemek gerekiyor demek ki! Acaba halanız ona bir şeyler mi vaad etti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?