- Konu Sahibi mavi melek1907
Kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var 15 senedir arkadaşız bu dönem içinde çok şey birlikte büyüdük bazen birmizin ablası annesi olduk öğütler verdik ama son 4-5 senedir çok değişti benim sayemde iyi bir yerde işe başladı. Tabi doğal olarak düşüncelerinde değişiklik oldu eskiden 30lu yaşlarda gibi giyinirdi neyse işte baya değişti çalıştığı yerden birine aşık oldu çok uyardık bu çocuk seni kullanıyor dedik ki çocuk sözlendi fakat bundan vazgeçmedi çok kızdık hatta küstük ona ama dayanamadık yine ağlarken yanında olduk çocuk daha sonra başka yere geçiş yaptı. Kız arkadaşımızda işyerinde taciz gördüğünü söyleyip ordan çıktı. Ve çocuğun olduğu yere girdi bu arada çocuk evlendi eşide teyzesinin kızı çocukluktan aralarında bişeler varmış arkadaşımız bize aralarında bişe olmadığını sadec dost olduklarını söylüyordu tabi yersen çok kızdım. Yine ona defalarca bak dedim kendini o kızın yerine koy eşin başka biriyle görüşsün nasıl kabul edersin yapma çık şurdan diye çok söyledik sonra bu başka biriyle konuşmaya başladı aşık oldum seviyorum falan diyo sürekli onsuz yapamam ama hala o adamla ilşikisini devam ettiriyordu bunu anlıyorduk sevgilisiyle her kavgasında ona koşuyordu ve birgün herşeyi itiraf etti bitmedi dedi devam ediyo dedi öyle bi tokat attımki ona biz bunları anlıyorduk zaten sana yazıklar olsun dedik ama yine dotluğumuzu bitirmedik bu arada başka olaylarda oldu biz 3 arkadaşız diğer arkadaşımın sevgilisi buna onu sevdiğini söylemiş işte gitmiş çocukla yalnız konuşmuş süreki tellerde görüşmeler ama bu yasemin için konuşmuş hep falan filan (beimde eski erkek arkadaşımlada arkadaş oldular işte dertleşiyorlarmış bana kalkıp işte dün 3 saat konuştuk dedi ben yeni ayrılmışım sen bana bunu de) bi erkek karşıdan bişe görmeden kalkıp seni seviyorum demez biz iyice soğuduk bundan ki ben hiç aramam sormam hep o arardı ve en sonda babamın hastalığı kızlar babam ölümle pebçeleşiyor ben ibir ekre arayıp geçmiş oldun demedi teselli etmedi ve ebnde bütün ipleri kopardım yollada gördüm başımı çevirdim zorla geldi konuştu istemiyorum onal konuşmak ama kırmakta istemiyorum tavırlarıma belli ediyorum o hala kendi dertlerini anlatıyo valla napcam şaşırdım.Kızlar baya biriktirmiştim bunları yazmak geldi içimden yazdım
Kızlar ben bişe yapcam size danışmak istiyorum bunun şimdi hem bu admala ilşkisi devem ediyo hemde 3 sene çıktığı biri var çocuk bunla sözlenmek istiyo ya çocuğa arayıp anlatsammı bunu yazık böyle birine inanmaşı ya çok acıyorum o çocuğa safım gitmiş buna en pahalı telefonu almış valla kendi kendimi yiyom şimdi diğer arkadaşım yapalım diyo
Kızlar ben bişe yapcam size danışmak istiyorum bunun şimdi hem bu admala ilşkisi devem ediyo hemde 3 sene çıktığı biri var çocuk bunla sözlenmek istiyo ya çocuğa arayıp anlatsammı bunu yazık böyle birine inanmaşı ya çok acıyorum o çocuğa safım gitmiş buna en pahalı telefonu almış valla kendi kendimi yiyom şimdi diğer arkadaşım yapalım diyo
Son düzenleme: