Sizin galiba hayatta yaşadığınız ciddi problemler var. Bakın burası bir derdim var başlığı. Ben de derdimi anlattım. Neye üzülüp üzülmeyeceğimi size mi sorucam! Haddinizi bilin, ben de sizin etrafınızdaki insanlara acıyorum. Muhtemelen biri derdini anlattığında acıtasyon olarak görüyorsunuz. Ben ise yaşadığım psikolojinin nedenini açıklamak istiyorum. Velev ki acıtasyon yapıcam size ne! Size mi sorucam ne yapacağımı.
Ne bu hiddet celal ya! Doğru düzgün eleştiri yapmak varken nasıl bu kadar acımasızca tanımadığınız insanları eleştiriyorsunuz. Zaten üzgün olduğumu belirtiyorum. Bi gidin bakın foruma en son ne zaman girmişim. Üzüntümü kimseye açamadığım in bi nebze de olsa insanlardan yorum bekliyorum. Acıtasyon diye söylediğiniz şeyleri de psikolojik açıdan durumumu belirtmek için söylüyorum.
Bu kadar sinirlendiysen yorum yapma kardeşim. Nasıl insanlarsınız ya, beni üzünce ve küçük düşürünce mutlu mu oluyorsunuz acaba? Klavye başında bir tatmin bi yaşıyorsunuz bugün de birini aşağıladım ay ne mükemmelim. Bence insanları kınamadan önce kendi hayatınıza bakın! Kınadığınız başınıza gelebilir. Ben hayatımda asla ve kata acıtasyon yapmış bir insan değilim. Size derdimi açınca siz beni yolda görüp tanıyacak mısınız?
Kaç yaş sizden küçüğüm, olgunluk yapıp yol göstereceğinize büyüklük taslıyorsunuz! Benim de en nefret ettiğim insan türü sizsiniz! Hadi bakalım, en harika, en mükemmel sizsiniz! Bugünde egonuz tatmin oldu mu bakalım?