En yakın arkadaş kazığı

Kolay yolu seçen bir insan mıyım bilemem. Ama kendisi çok ısrar etti, ben de bir zaman kabul ettim sonra dersaneye yazılınca baharda gitsek olur mu dedim. Çünkü dersane çok yoğundu o sıra. Bu da açıkçası bana birkaç gün trip attı. Ben de dedim 10 günden bir şey olmaz telafi ederim. Sonuçta üniyi kazanırım ederim ama bu arkadaşım ömür boyu yanımda olacak diye düşündüm. Ve derslerim de o sıralar iyiydi. Şimdi de kötü değil ama tekrar yapamıyprum tıkandım kaldım ramazanla birlikte. Hayırlısı bakalım üniversiteyi kazanınca her şey daha iyi olacak tabi ki.

konudaki mesajların tamamını az önce okuyabildim. yaşadığınız hayal kırıklığı cok taze, kırgınlığınızı da anlıyorum burdaki bircok kişi arkadaşlık konusunda bazılarımızdan daha rasyonel olabilir ne kadar güzel... ama örneğin ben yukarıdaki naçizane tavsiyemi birkaç aydır uygulayabiliyorum başkaları ne derse desin ne kadar okursam okuyayım maalesef başıma gelmeden ve birkaç kez kazık yemeden idrak edemedim. anladığım kadarıyla siz de zaten dersinizi almışsınız. sınavınızda da başarılar dilerim

Sizin gerçekten problemleriniz var.. bu saldırgan tavrınız hic hos degil. Ben size neye üzülceğinizi bana sorucaksınız demedim..

Sinirlendiğimide nereden cıkardınız?neden size sinirleneyim:)

Benim yazdıklarımla bana verdiğiniz sayfalarca cevapların mantığa sığar bi yanı yok..

Bukadar kapalı görüşlüyseniz forumlarda konu açmayın zira sizi haklı görmeyip eleştirenlerde olucaktir.bu gerçek hayattada böyledir..

Bu size son mesajımdı.. iyi forumlar dilerim:)

peki ya işyerinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…