Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Bu bize yaşlı mı diyor hala :KK14: ahretlik sana zahmet bir tut şu dişsizi, ben büyük boy cımbızı kapıp geliyorum, yandım anam diyene kadar bırakmak yok:KK70::KK70:

Canına kastı var müdürüm ısrarla yaşlı diyor :eek::eek: kalan dişlerinide ben çekecem haberi yok :KK70::KK70:haaaa bide diyorki muney'i etiketliyemiyorsun görürse canıma okur diyor :cool::cool: acil göz doktoruna gitmesi lazım müdürüm gözüde görmüyor yakında kulakta duymaz :ukala::ukala::ruh::KK70:

Canına kastı var müdürüm ısrarla yaşlı diyor :eek::eek: kalan dişlerinide ben çekecem haberi yok :KK70::KK70:haaaa bide diyorki muney'i etiketliyemiyorsun görürse canıma okur diyor :cool::cool: acil göz doktoruna gitmesi lazım müdürüm gözüde görmüyor yakında kulakta duymaz :ukala::ukala::ruh::KK70:
Hemde senle bana, ikimize. Bu sitede bulaşmaması gereken 2 kişiye :KK70:sen dişleri sök ben tüyleri yolarım :KK70:

Hemde senle bana, ikimize. Bu sitede bulaşmaması gereken 2 kişiye :KK70:sen dişleri sök ben tüyleri yolarım :KK70:

Aynen müdürüm canına susuyor hiç acımıyor bebelerine bile :KK70::KK70: güme gidecek varya dişler bende tüyler sende lumiada bibiden :KK70:

Hanım baaak aşağıda duruyor ama yazamıyor, nutku tutuldu, korktu yavrucak :KK70:

Korkar tabi sen geldin saklanacak yer arıyor baksana :skandal::skandal::KK70::KK70:

Aynen müdürüm canına susuyor hiç acımıyor bebelerine bile :KK70::KK70: güme gidecek varya dişler bende tüyler sende lumiada bibiden :KK70:

Korkar tabi sen geldin saklanacak yer arıyor baksana :skandal::skandal::KK70::KK70:
:KK70:
Bir dahaki sene kendim için kategori mi istesem en tüy yolucu, en korkunçlu üye diye :KK70::KK70:

Bu bize yaşlı mı diyor hala :KK14: ahretlik sana zahmet bir tut şu dişsizi, ben büyük boy cımbızı kapıp geliyorum, yandım anam diyene kadar bırakmak yok:KK70::KK70:
Hanım baaak aşağıda duruyor ama yazamıyor, nutku tutuldu, korktu yavrucak :KK70:

Ben bu günlerin geleceğini bildiğim için sizi yormamak için tüm tüylerimden lazer ile kurtuldum:KK73:Kendi tüylerimi kendim yoldurdum sağolun:KK70:
Dişlerime dokunmayın daha doktor yüzü bile görmediler..Sizin gibi yaşlı olmadığım için bir tane dolgum bile yok:KK70:

Leeen benim oylar niye artıyor burdaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yönetimmmm yönetimmmmm helppppppppp !!!

Cebren ve hile ile üzerime büyük oyunlar oynanıyor .

İşte delilleri :cool:

Birkaç sene sonra Ausencia Ausencia yı ve @hannaz ı da o kategoriye geçirdik mi tamamdır :KK75:

Ben de Ausencia Ausencia ya vereyim diyordum da ,aynı yaştayız diye ayıp olur diye şeyettiydim:KK53:bana arkadaş olsun başkasına abla ,verdim gitti:KK45:

Ben bu günlerin geleceğini bildiğim için sizi yormamak için tüm tüylerimden lazer ile kurtuldum:KK73:Kendi tüylerimi kendim yoldurdum sağolun:KK70:
Dişlerime dokunmayın daha doktor yüzü bile görmediler..Sizin gibi yaşlı olmadığım için bir tane dolgum bile yok:KK70:
Valla benim dişlerim kendime ait, şu ana kadar tek bir tane takma dişimde yok dolgum yok, öndeki 2 dişimde diş değil kazma, tırpan, keser mübarek, ısırdığımda kafadan yarım kilo et kopartırım, istersen benle uğraşma, kendim için yarım kilo hanım için yarım kilo götürmeyeyim bedeninden:KK70::KK70:

Ausencia Ausencia hakikaten he, skandal resmen:skandal:

Hanım, bir kurbanımız daha oldu, deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 'ın dişinden başla ben yemekten sonra tüylerini düzeltirim hatta senin için kalp şekli bile veririm :KK70::KK70:
Şahitsiniz kk'nın neneleri beni köşeye sıkıştırmış ,tehdit ediyor:skandal::KK70:
Ben de seninle aynı durumdayım Nevoş:rolleyes:,takviye ekip isteyelim,kurtarsınlar bizi.Bir de Kazene vermiştim oyumu,meğer Mune ne zalımmış haberim yokmuş:KK17:
-VUSLAT- -VUSLAT-
@Meg
Ausencia Ausencia
@nananais
aeben aeben
Wwonka Wwonka
nuryolu nuryolu
Yetişin bacılar ,tez elden Kazen Emmi'ye de haber edin:KK53:

Şu an diş ağrısı çekerken bunları okumayaydım eyiydi:olamaz:

Back