Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Huuuu sen öyle zannet yafrucum benim karizmam :süslü::süslü: yeter havam yeter :sampiyon::sampiyon: senide seneye EN dişsiz üye kategorisine taşımak lazım :cool::cool: :KK70::KK70:
hunter7 hunter7 ile HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. arasinda kaldim
Ama sonra dusundum ki hunter7 hunter7 tasss gibi abla olabilir :rapci:
Peki ya HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. o oyle mi
O vazgecilmez bir nene olabilir :KK53:
O yuzden oyum hunter7 hunter7 ye :KK52:
Bak tüm kk seni Nene kategorisinde görmek istiyor..:rapci:

hunter7 hunter7 ile HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. arasinda kaldim
Ama sonra dusundum ki hunter7 hunter7 tasss gibi abla olabilir :rapci:
Peki ya HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. o oyle mi
O vazgecilmez bir nene olabilir :KK53:
O yuzden oyum hunter7 hunter7 ye :KK52:

Heeee kısmet olursa nene olacam elbette ama çok çıtır dipdiri nene olmak var demi cicim :dondurma::dondurma: oda bende mevcutt çok şükür :süslü::süslü::KK8::KK8:

hunter7 hunter7 gel arkadaşım bak ne diyor bana elele verip bu cadıyı yok etmemiz lazım :KK19: bugünbana nene diyor ama yarında sana diyecekler hazırlıklı olman lazım :ukala: :ukala:

Bak tüm kk seni Nene kategorisinde görmek istiyor..:rapci:

Tabisi ne demek benden önce hunter7 hunter7 var oda k.valide oda nene olacak inşallah :olamaz::olamaz:

Gördünmü canısı işleri güçleri benle uğraşmak bunların hain planlarım var yok edecem ikisinide :mapus: :ukala::ukala: ancak konuşurlar ..:sopa::sopa:[/USER]

Son düzenleme:
Heeee kısmet olursa nene olacam elbette ama çok çıtır dipdiri nene olmak var demi cicim :dondurma::dondurma: oda bende mevcutt çok şükür :süslü::süslü::KK8::KK8:

hunter7 hunter7 gel arkadaşım bak ne diyor bana elele verip bu cadıyı yok etmemiz lazım :KK19: bugünbana nene diyor ama yarında sana diyecekler hazırlıklı olman lazım :ukala: :ukala:

Tabisi ne demek benden önce hunter7 hunter7 var oda k.valide oda nene olacak inşallah :olamaz::olamaz:

Gördünmü canısı işleri güçleri benle uğraşmak bunların hain planlarım var yok edecem ikisinide :mapus: :ukala::ukala: ancak konuşurlar ..:sopa::sopa:[/USER]
kıyma onlara abla, Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yi de severim ben! onlar da seni seviyor ablası :)

hunter7 hunter7 o zaman onuda nene kategorisine taşırız:rapci:

Back