Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Ya sizi kandırıyor ben buna izin veremem:KK45:

Offfff kavgada bile denmez bunlar nevoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa: whatsaptan resim atacaktım vazgeçtim sen kaybettin yafrummm :ruh::ruh:

Yok benim o kategoriye daha çok var:süslü::rapci:

Öylemiiii neden 60 yalında olduğunu saklıyon pekii :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

:skandal::skandal::skandal:

abla neler duyuyorum. HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye.
yoksa benim saf ve temiz duygularımla mı oynuyorsun :KK42:
:KK70:

Sen kanma yafrucum ne nevoşa aklını çeliyor senin,sen hatta müdürüm@Mune'ye sor o biliyor söylesin gerçekleri :sampiyon::sampiyon::süslü::süslü:

Hannaz Hannaz shebetsys shebetsys ikinizin de yeri bende apayrı.

Birinizden birine versem içime sinmeyecek diğerine vermedim diye. hannazım oy aldığın için shebetsys shebetsys 'imde oy göremeyince verdim, içim rahatlamış oldu...sizi öyle çok seviyorum ki.
Senin oyunu yerim ince de düşünürmüşş Gece Kuşumm.. Mutlu ediyorsun her zaman beni:))) Hannaz Hannaz ım oyları toplar zati bir kaç oy da benim olsun:))) Kahve Ortağımın En'i ...

Kk ailesindeki her bir kişi, gönülleri fet ettiği bir En durumuna sahip...
Yolumuz burada kesişti yada bir gün belki burada keşisecek ve güzel paylaşımlar yaşayacağız...
Denk gelememiş olsak bile Bu Çatı Altında oluşturduğumuz enerji cümlelerin yetemeyeceği kadar derin... Ve bu hissi paylaşmamızda dahil olan tüm Güzel Kadınlarımıza En Sevgilerle...

Offfff kavgada bile denmez bunlar nevoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa: whatsaptan resim atacaktım vazgeçtim sen kaybettin yafrummm :ruh::ruh:

Öylemiiii neden 60 yalında olduğunu saklıyon pekii :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

:skandal::skandal::skandal:

Sen kanma yafrucum ne nevoşa aklını çeliyor senin,sen hatta müdürüm@Mune'ye sor o biliyor söylesin gerçekleri :sampiyon::sampiyon::süslü::süslü:
Atamazsın resim:p
Ben daha gençliğimin baharındayım:süslü:
Bozacının şahidi şıracı:KK45:İkinizde huzurevinde yaşıyorsunuz..Niye inkar ediyorsunuz:skandal:

Atamazsın resim:p
Ben daha gençliğimin baharındayım:süslü:
Bozacının şahidi şıracı:KK45:İkinizde huzurevinde yaşıyorsunuz..Niye inkar ediyorsunuz:skandal:

Atarım bilirsin :cool::cool::cool::cool:
Haahaaytttttt gençlikmiş :süslü::süslü: dişsiz nevoooooo :KK70::KK70:
Heeeee inkartmı ettik sanki @Mune bak ne diyor ahretliğim :KK69::KK69:

Birde cadı mı oldum:skandal:

Tatlı cadı :21::21:

Sen kanma dedim gerisi bende :süslü::süslü:

Sağol canım sen olmasaydın bana neler derler:KK61:

Oyyyyy kıyamamamammm ağlama :cool::cool::KK70:

Back