Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Valla her yıl şu anketlere sırf böyle tatlı sohbetler için giriyorum, oy moy umurumda değil, sağolun varolun hepiniz, birlikte eğleneceğimiz bir alan oluyor burası, bende tüm yılın geyik kotasını burada dolduruyorum sayenizde :KK15:

Valla her yıl şu anketlere sırf böyle tatlı sohbetler için giriyorum, oy moy umurumda değil, sağolun varolun hepiniz, birlikte eğleneceğimiz bir alan oluyor burası, bende tüm yılın geyik kotasını burada dolduruyorum sayenizde :KK15:

Seneye nene kategorisi açarsanız , sen o zaman seyrele geyiği .:KK70:

Gülerek okuyordum mesajını ... kız haklı beyler dağılın diyordum ki ; bana oy verdiğini anımsadım :)

Gel Kocaeline iş ,aş ,eş ... haydar baş diyesim de geldi bunun sonuna ama siyasetten gitmeyeyim mune de burda :KK70:

Aus hanımcım, size oyum tabii ki fakat sonrası için sağlanacak koşullar açısında da bir baskı mekanizması oluşturmam gerekiyordu. Bütün aday olmuş kişilerin klavyesini bırakıp elini çenesini götürüp başını manalı manalı sallayıp bu konuda düşünmesini istedim.
-2017 haziranda yanınızdayım elimde yeşil bavulum kafamda yüksek beklentilerim ile ihihi.-

Doğru diyorsunuz cognitive, ben şahsen oylandığım kategoride maşa namına ne lazımsa yapıyorum, bu ablalar ne vaadediyor :KK70:

İşte bu Mune hanım, sizin gibi tutarlı ve davasına uygun hareketler bekliyorum ben de. sdfghj.

Aus hanımcım, size oyum tabii ki fakat sonrası için sağlanacak koşullar açısında da bir baskı mekanizması oluşturmam gerekiyordu. Bütün aday olmuş kişilerin klavyesini bırakıp elini çenesini götürüp başını manalı manalı sallayıp bu konuda düşünmesini istedim.
-2017 haziranda yanınızdayım elimde yeşil bavulum kafamda yüksek beklentilerim ile ihihi.-

İşte bu Mune hanım, sizin gibi tutarlı ve davasına uygun hareketler bekliyorum ben de. sdfghj.

2017 Haziran da ben teyze kategorisine yükseliyorum ama geldin geldin bu sene

Teyze kategorisi demek sağlanması gereken koşulların grafikte daha da yükselmesi demek. Ama yine de siz bilirsiniz.

iş verdik , aş verdik , eş verdik ... bi level üstü ne de hele ? el sıkışır anlaşırız , severim seni :)

Kuzum hanım abla ile hannaz düşünsün , beni bana oy verenler bağlar dermişim :D:D:D:D

Not: yahu aplalık iş, eş , aşlamı oluyor yav :D:D

Teyze kategorisi demek sağlanması gereken koşulların grafikte daha da yükselmesi demek. Ama yine de siz bilirsiniz.
Çıtayı yüksek tutun cognitive öyle 2 oyla en abla benim demek olmuyor, teyze ve nene kategorilerinin kriterleri beklentileri daha yüksek olmalı, iş aş kurtarmaz :KK14:

iş verdik , aş verdik , eş verdik ... bi level üstü ne de hele ? el sıkışır anlaşırız , severim seni :)
Şimdi kız öğrenci, bir daire, bir araba lazım, eş diyorsun hani çeyizi, düğün masrafları :KK70:

cognitive de he derse oyunu verir bundan sonra böyle, genç kızlarımızın oyları için vaadleriniz olmalı :KK70:

He ben bunları oy için sunuyorum sanıyorsun sen :63::63:

Bi kere cognicim daha oylama açılır açılmaz , yapıştırmış bana oyunu :63:

ehhh artık he dedik bi kere ...hamama giren terler mune :KK69:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım bakın bu yazıların çıktılarını alıyorum, şahidim sizsiniz.:D

aeben aeben hanım şimdi size oy verenlere bakıp tespit ederek tek tek mesaj atıyorum, toplu bi uyanma sağlayacağım. Bu kadar kolay kaçamazsınız. sorry.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım bakın bu yazıların çıktılarını alıyorum, şahidim sizsiniz.:D

aeben aeben hanım şimdi size oy verenlere bakıp tespit ederek tek tek mesaj atıyorum, toplu bi uyanma sağlayacağım. Bu kadar kolay kaçamazsınız. sorry.
Bana oy verenler vaadlerimden dolayı değil şindiye kadar elimden gelenlerden dolayı apla seçmişlerdir emin ol :D:D:D

Back