Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Kendi yanında bizide götürmeyesin :KK53: söz sana birşey olursa mune baciya ambargo uygularız :mapus:
nananais, bence siz ona uymayın, en son böyle yapan bir kızımız evladımız gri olmuştu, sözüm ona beni devirecekti kendi devrildi gitti yavrucak:KK70:

Vazgeçilmez abla diyoruz da; bir burs mu bağladı, bir kap su, bir tas yemek mi verdi, iki dirhem bir çekirdek bir beyle mi görüştürdü...Hiç...

Gülerek okuyordum mesajını ... kız haklı beyler dağılın diyordum ki ; bana oy verdiğini anımsadım :)

Gel Kocaeline iş ,aş ,eş ... haydar baş diyesim de geldi bunun sonuna ama siyasetten gitmeyeyim mune de burda :KK70:

Vazgeçilmez abla diyoruz da; bir burs mu bağladı, bir kap su, bir tas yemek mi verdi, iki dirhem bir çekirdek bir beyle mi görüştürdü...Hiç...
Doğru diyorsunuz cognitive, ben şahsen oylandığım kategoride maşa namına ne lazımsa yapıyorum, bu ablalar ne vaadediyor :KK70:

nananais, bence siz ona uymayın, en son böyle yapan bir kızımız evladımız gri olmuştu, sözüm ona beni devirecekti kendi devrildi gitti yavrucak:KK70:

Demin üflesem uçar dediydim ya , heh o işte ... muneye toz kondurmam ben ...omuzunda bi toz görsem üflerim uçar babındaydı :KK17:

Gülerek okuyordum mesajını ... kız haklı beyler dağılın diyordum ki ; bana oy verdiğini anımsadım :)

Gel Kocaeline iş ,aş ,eş ... haydar baş diyesim de geldi bunun sonuna ama siyasetten gitmeyeyim mune de burda :KK70:
Bundan sonra evlenmek isteyenleri sana göndereceğim:KK53:

Back