• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    173
  • Anket Kapalı .
Bende senden 17 yaş büyüğüm 44 0y aldım :KK53::KK53:
Mune Mune zalımmmm kadın geçti beni burada tehnada yakalamam lazım varyaa:cool::cool:hain planlarım var kendisineee :KK70::KK70::KK70:

Zaten benim nerem abla, ben daha kayınvalide bile değilim:KK70: lütfen oylar damatlarına kök söktüren kayınvalidelere verilsin:KK70::KK70:

Yaaaa yazdı vallaha,ama sonra didi asabisin ama hemen yumuşuyorsun didi banaa,eser gürler didiii
Döv onu nevoşşşş vur çantayı kafasına kafasınaa indirr :KK11::KK11::KK70::KK70:
pinkstrap pinkstrap kaçç annem çantaa geliyor kafanaa :KK55::KK55::KK70::KK70:
Hanım abla en son baktığımda götürüyordun kategoriyi:KK70::KK70:
Vurmayın ama ya sonuçta izin alıp yazdım:KK22: Geri kalan habersiz verenleri dövün:KK53:

Bizzziiiii neneeeeee, neeeeeee neeeeeeee nene miii, Hanımmmmm keleşini getir, bizzat vuracağım hedefi buldum:KK70:topuğunu uzat Nevreste:KK70:
Ablam 3. sırada devam ediyorum:21:Sizi diğer kategoriye taşırsam bu kategori 1.si olacağım:KK45:Lütfen beni vurmayın önümüzdeki yılı görmek istiyorum:KK70:

Ablam 3. sırada devam ediyorum:21:Sizi diğer kategoriye taşırsam bu kategori 1.si olacağım:KK45:Lütfen beni vurmayın önümüzdeki yılı görmek istiyorum:KK70:
Uyanığa bak, seneye 1. olmak için bize yeni kategori buluyor:KK70:
Hanım'ı en eli belinde kayınvalide kategorisine aday gösterelim, damat ve damadın ailesine Nasıl kök söktürdüğünü cümle alem bilsin:KK70:

Uyanıla bak, seneye 1. olmak için bize yeni kategori buluyor:KK70:
Hanım'ı en eli belinde kayınvalide kategorisine aday gösterelim, damat ve damadın ailesine Nasıl kök söktürdüğünü cümle alem bilsin:KK70:
Tabi ki ablam herşeyi kendim için yapıyorum :70:
Ablacım o kategoride Hanım Ablamın rakibi yok direk 1. yaparız:70:
Ben ecelime susadım galiba Hanım Ablam beni öldürecek:KK30::KK70:

Back
X