Oy cnım yaa:::::::::::::)elif ablam tabiki taa buraya geliyo sıcaklığıbirde benim yaşta büyük olunca herkese abla diyemiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy cnım yaa:::::::::::::)elif ablam tabiki taa buraya geliyo sıcaklığıbirde benim yaşta büyük olunca herkese abla diyemiyorum
![]()
Benim olmam normal mi diyorsun
Çin işkencesine bayılırım
O kadar oy aldım görmüyor musun
Bende seninle aynı yaşta olduğumuzu hatırlatırım bana oy verenler sana abla demeye başlarlar![]()
Haklısın benim içim geçmişDemek ki halkın gozunde ben cıtır sen ise ici gecmis ihtiyarsın sekerim![]()
Haklısın benim içim geçmiş![]()
Bu 1 sene 2015 sonuna kadar oluyor değil miHahhhha nevo 1 sene ugrascam senle![]()
senin ismini gözlerim görmedi bile Nevoşum,olmayacağından o kadar emin olarak odaklanarak bakmışım demekkiBenim olmam normal mi diyorsun![]()
Ben iki yıldır bu kategoride adayımsenin ismini gözlerim görmedi bile Nevoşum,olmayacağından o kadar emin olarak odaklanarak bakmışım demekki![]()
Seni 1.yapmayacağız NevresteBen iki yıldır bu kategoride adayımAslında ben halimden memnunum
![]()
Teşekkür ederim canımSeni 1.yapmayacağız NevresteHem ben seni gördüm,gençlere taş çıkartırsın maşaallah,gençsin,güzelsin
![]()
Sana bi iç geçrtirimki şaşar kalırsın.Kalk kalk oynayalım,neşelenelim:)Haklısın benim içim geçmiş![]()
Hanım ablam
Bu kategoride Hanım, Elif, Egem gibi hatunlar varken biz ellerine su dökemeyiz
Her biri birbirinden kıymetli insanlar iyi ki varlar, iyi ki tanıdık![]()
28 varım
Utanmasakar kk nenesine aday gösterecekler.![]()
Gülme komşuna gelir başına demişlerÇerim sizle 1 sene ugrasıcam ya, pek guldum bu kategoriye ben![]()