• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    173
  • Anket Kapalı .
Ablacım seni ve HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablamı önümüzdeki yıl nene kategorisine taşıyalım:KK45::KK70:

Ecelinemi susadın nevoş :cool::cool::cool::cool::cool:

Bizzziiiii neneeeeee, neeeeeee neeeeeeee nene miii, Hanımmmmm keleşini getir, bizzat vuracağım hedefi buldum:KK70:topuğunu uzat Nevreste:KK70:

Keleş hazır müdürüm merak etme :KK70::KK70::KK70: topuk az gelir hedefim başka yer :KK49::KK49:

Sevgilerrr hayatım sağol :KK200::KK200:

Ablam 3. sırada devam ediyorum:21:Sizi diğer kategoriye taşırsam bu kategori 1.si olacağım:KK45:Lütfen beni vurmayın önümüzdeki yılı görmek istiyorum:KK70:

Az kaldı nevoş direnme fazla :KK70::KK70:

Uyanığa bak, seneye 1. olmak için bize yeni kategori buluyor:KK70:
Hanım'ı en eli belinde kayınvalide kategorisine aday gösterelim, damat ve damadın ailesine Nasıl kök söktürdüğünü cümle alem bilsin:KK70:

Çok uyanık vallla tahtımıza göz dikti birde çok beklerr rüyasında görür 1.ciliği :KK70::KK70::KK70:

Tabi ki ablam herşeyi kendim için yapıyorum :KK70:
Ablacım o kategoride Hanım Ablamın rakibi yok direk 1. yaparız:KK70:
Ben ecelime susadım galiba Hanım Ablam beni öldürecek:KK30::KK70:

Kesin öleceksin nevoş :cool::cool::KK70::KK70:

Dua et bu saatlerde burada olmuyor, yoksa senin topukta çoktan bir delik açılmıştı:KK70::KK70:

Topuk beni kezmez müdürüm hedefim daha zevkli bol kanlı olacak izle ve görr :KK70::KK70::KK70:

Hafta sonuda girmiyor:KK45:Ben birkaç gün idare edebilirim:KK70:Pazartesi helvayı kavurursunuz:KK70:

Helva güzel olsun önce sen yiyecen ona göree :KK70::KK70::KK70:

Bol fıstıklı olsun, malzemeden kaçma:KK70::KK70:

Cimriliği tutmaz demi :KK70::KK70::KK70:

Hanım'a nene dedin, hadi beni geç, Hanım'aaaa neneeee aboooooooo, helva kesinlikle bol fıstıklı olsun, birde rica ediyorum iyi kavur:KK70::KK70:

Yoksa yemeyiz helvayı iyi kavrulsun helvada :KK53::KK53::KK53:

tolin tolin koşşş en sevdiğin şey, Nevreste'nin helvası:KK70: Hanım'a nene dedi, P.tesi Hanım topuğa sıkar, kaçırma aksiyonu:KK70:

Tolin cadısıda bayılır helvaya :KK70::KK70:

Ablam ben ona daha neler neler söylüyorum:KK45:Beni vurması çok yakın zaten:KK70:
Tamam iyi kavurayım:-)

Takma dişlerini göstereymmi ne dersin :KK8::KK8::KK8:

Benden kurtulamazsın :KK59:Hanım Ablam bana kıyamaz:21:Yazdıklarıma alıştı:KK70:

Dur ben sana neler etcem daha kork benden saklansan iyi olur :cool::cool::KK8::KK8:

Nevresteyi ve Missi yazma onlar ufak daha :KK70::KK70:

Hazır gelmişken Nevreste Nevreste nin takma dişlerinide görn derim hahahahahaaaaaa :KK70::KK70::KK70:

Protez-Dis-Bakimi-.webp

Keleş hazır müdürüm merak etme :KK70::KK70::KK70: topuk az gelir hedefim başka yer :KK49::KK49:

Çok uyanık vallla tahtımıza göz dikti birde çok beklerr rüyasında görür 1.ciliği :KK70::KK70::KK70:

Topuk beni kezmez müdürüm hedefim daha zevkli bol kanlı olacak izle ve görr :KK70::KK70::KK70:

Dur ben sana neler etcem daha kork benden saklansan iyi olur :cool::cool::KK8::KK8:

Kk'nın en çıtır,en tatlı,en vazgeçilmez,enleri saymakla bitmez Ablası gelmiş.:KK45:Ablam bu saatte neden ayaktasın :KK45:Bu yaşta bu saatlere kadar oturmak sakıncalı olmasıno_O
Ablam helvayı niye ben yapıyorum:KK12:Arkamdan yapacak birilerini bulmalısınız:70: Ama Rabia yapmasın hepiniz zehirlenirsiniz:70:

Kk'nın en çıtır,en tatlı,en vazgeçilmez,enleri saymakla bitmez Ablası gelmiş.:KK45:Ablam bu saatte neden ayaktasın :KK45:Bu yaşta bu saatlere kadar oturmak sakıncalı olmasıno_O
Ablam helvayı niye ben yapıyorum:KK12:Arkamdan yapacak birilerini bulmalısınız:KK70: Ama Rabia yapmasın hepiniz zehirlenirsiniz:KK70:
hanimablam güvenir bana sen gibi degil :63::KK70::KK70:

Missi bir yaş büyük benden ama nevresteyi bilmiyorumo_O
Aslında yaş ile alakası yokta hani yorumlarını beğendiğim bana mantıklı gelenleri yazdım:KK9:

Back