- 12 Temmuz 2006
- 56.690
- 217.576
- 1.223
- 52
Bende senden 17 yaş büyüğüm 44 0y aldım
Mune zalımmmm kadın geçti beni burada tehnada yakalamam lazım varyaa
hain planlarım var kendisineee
![]()
Zaten benim nerem abla, ben daha kayınvalide bile değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senden 17 yaş büyüğüm 44 0y aldım
Mune zalımmmm kadın geçti beni burada tehnada yakalamam lazım varyaa
hain planlarım var kendisineee
![]()
Hanım abla en son baktığımda götürüyordun kategoriyiYaaaa yazdı vallaha,ama sonra didi asabisin ama hemen yumuşuyorsun didi banaa,eser gürler didiii
Döv onu nevoşşşş vur çantayı kafasına kafasınaa indirr
pinkstrap kaçç annem çantaa geliyor kafanaa
![]()
Hanım abla en son baktığımda götürüyordun kategoriyi
Vurmayın ama ya sonuçta izin alıp yazdımGeri kalan habersiz verenleri dövün
![]()
Zaten benim nerem abla, ben daha kayınvalide bile değilimlütfen oylar damatlarına kök söktüren kayınvalidelere verilsin
![]()
eeeMune derim
Bir yandan da şokları yaşıyorum şu an, epeydir girmiyordum En'ler topiklerine, abla koltuğuna oturmuşum![]()
15'ime yeni girdim yahukendini 16lık mı zannediyon kaç senedir kkdasın
darısı bizim başımıza![]()
Ya ya ben seni 2006dan beri biliyorum15'ime yeni girdim yahu
Âmin aminnn![]()
6 yaşımdan 1 gün almıştımYa ya ben seni 2006dan beri biliyorum
6 yaşındamı girdin bu siteye![]()
43 yaşında gencecik bir ablasin o zaman sende6 yaşımdan 1 gün almıştımyaşımı vurma sıfatıma
43 oldum
![]()
Ablacım seni ve6 yaşımdan 1 gün almıştımyaşımı vurma sıfatıma
43 oldum
![]()
Bizzziiiii neneeeeee, neeeeeee neeeeeeee nene miii, Hanımmmmm keleşini getir, bizzat vuracağım hedefi buldum
Ablam 3. sırada devam ediyorumBizzziiiii neneeeeee, neeeeeee neeeeeeee nene miii, Hanımmmmm keleşini getir, bizzat vuracağım hedefi buldumtopuğunu uzat Nevreste
![]()
Uyanığa bak, seneye 1. olmak için bize yeni kategori buluyorAblam 3. sırada devam ediyorumSizi diğer kategoriye taşırsam bu kategori 1.si olacağım
Lütfen beni vurmayın önümüzdeki yılı görmek istiyorum
![]()
Tabi ki ablam herşeyi kendim için yapıyorumUyanıla bak, seneye 1. olmak için bize yeni kategori buluyor
Hanım'ı en eli belinde kayınvalide kategorisine aday gösterelim, damat ve damadın ailesine Nasıl kök söktürdüğünü cümle alem bilsin![]()