En Vazgeçilmez KK Ablası

En Vazgeçilmez KK Ablası

• Ankete Katılan
    154
  • Anket Kapalı .
Parkon teyze mi çok ayıpSeneye En teyze adayıda olsun

Hanım ablamı da en anneanne kategorisine aday gösterelim, çıtır sarışın anneanne
Müdürüm; bu mesaj 3 saniye içinde kendini imha eder değil mi?
Abla görmesin, görürse sonumu iyi görmüyorum

Hanım ablamı da en anneanne kategorisine aday gösterelim, çıtır sarışın anneanne

Bencede yazma kac))
Bu arada hanim ablanin gercek fotosunu gorunce şok olmustum
Avatardaki gibi yasli birini bekliodum
Meger Afeti devranmis hanimablamiz masallah

Bir ara görüşelim istersen ne dersin
Görevimiz tehlike filmi izliyon herhalde demi hiç imha edilirmi mesaj

Canım sen bence daha fazla mesaj yazma arkana bakma kaç

Kaçsın demi nevoş

İki gün önce aramış ablam, geri de dönemedim, toplantıdaydım o anda-sonrasında da aramayı unuttum onu. Tam dayaklığım

Kolumkulum tahmin ettim meşgul olduğunu fırsat bulunca görüşürüz bitanem

Bencede yazma kac))
Bu arada hanim ablanin gercek fotosunu gorunce şok olmustum
Avatardaki gibi yasli birini bekliodum
Meger Afeti devranmis hanimablamiz masallah

Yaşlkıyım be melekim yaş olmuş artık kaç yani güzel sözlerin içinde çk teşekkürler senin güzel görüşün sadece

Sağol hayatım telşekkür ediyorum güzel oyun için

Ablam sen bu Gözdoş'u imha et

Nevoş editör kesmek kaç ay forumdan men cezasına tekabül ediyor acaba, keserim seni!
Açıkça tehtit ediyorum bak

aaa Kadiş, abla adayı mı oldun? neyse ki senden 10 yaş küçüğüm yoksa çok alınırdım bu yaşta Parkunla aynı kategoriye aday olmana

ahaha çok güldüm ya, geçen sene bu kategoriye seni aday göstermiştim sanırım. bu sene hiç aday göstermeleri kaçırdım, ve senin yaşını bildiğim halde, aday gösterseydim, yine seni gösterirdim aramızda çok bir yaş farkı da yok sayılır, ama ne bileyim, hep sanki gönlümüzün ablası gibisin

aaa Kadiş, abla adayı mı oldun? neyse ki senden 10 yaş küçüğüm yoksa çok alınırdım bu yaşta Parkunla aynı kategoriye aday olmana

dua edin hamileyim şiddet uygulayamıyorum

bende artık üzerimde bi ablalık şeysi olduğuna inanmaya başladım

ofis hanım küçülde cebime gir 10 yaş küçükmüş benden off zaten parkonu bile geçmişim acım çok büyük

çıtırım diyorum hala oy veriyorlar napsam ki kiblesem mi

Son düzenleme:

ısınılmayan üyeler konusunda medle okynin pıçaklarını gördüm, 1.90 boyunda pıçaklar istersen ödünç alalım, işimiz bitince veririk düşün bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…