kadesada bu katogeride
kadesa kac yasindasin
adayim hanim ablam
ay sabah sabah deliriciimm beni kim yazdı buraya hele de 80 yaşındaki parkonla bi tutulmak kendimi atıcam aşağı
bana oy vermeyi düşünenler canlar daha 30 yaşındayım ben daha çok küçükümoylarınız parkon teyzeye lütfen
tabii ki herzaman adayım hanım ablamdır
Adayım Hanımkeleşimigetir'di...Herkese başarılar
kadesada bu katogeride
kadesa kac yasindasin
adayim hanim ablam
ay sabah sabah deliriciimm beni kim yazdı buraya hele de 80 yaşındaki parkonla bi tutulmak kendimi atıcam aşağı
bana oy vermeyi düşünenler canlar daha 30 yaşındayım ben daha çok küçükümoylarınız parkon teyzeye lütfen
Sen de 30 yaş altı için ablasın işte kadis apla:101::86::76::83::83::95::83::83:
Her ne kadar elim sürekli kadesaya doğru gitse deadayım sevgili elifti , oyumda ona gitti.
Kadesa'yı hep genç olarak düşünmüştüm. Abla kategorisinde görünce şaşırdım baya
oyumuz elbette kadiş aplaya
Hanımkeleşimigetir ablamaaa
kendisiyle yüzyüze de görüştük kk olarak,başarılar ablacım..Seni seviyorum..
oyumuz elbette kadiş aplaya
kadesada bu katogeride
kadesa kac yasindasin
adayim hanim ablam
Kadesa'yı hep genç olarak düşünmüştüm. Abla kategorisinde görünce şaşırdım baya
Elif tamam, Hanım tamam, bende yaş olarak abla statüsündeyim, denoz'un yaşını bilmiyorum ama parkon ve kadesa bu kategoriye aday gösterilmiş ya, bir keyiflendim ki sormayın
Bu liste sitenin ihtiyar heyeti oluyor hanımlar
Bu kişileri görünce forumda yer vereceksiniz, özel günlerde ellerini öpüp harçlığınızı isteyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?