En Vazgeçilmez KK Ablası

En Vazgeçilmez KK Ablası

• Ankete Katılan
    154
  • Anket Kapalı .
:30:Parkon teyze mi çok ayıp:60:Seneye En teyze adayıda olsun:9:

Hanım ablamı da en anneanne kategorisine aday gösterelim, çıtır sarışın anneanne :27:
Müdürüm; bu mesaj 3 saniye içinde kendini imha eder değil mi?
Abla görmesin, görürse sonumu iyi görmüyorum :55:

Hanım ablamı da en anneanne kategorisine aday gösterelim, çıtır sarışın anneanne :27:

Bencede yazma kac;)))
Bu arada hanim ablanin gercek fotosunu gorunce şok olmustum
Avatardaki gibi yasli birini bekliodum
Meger Afeti devranmis hanimablamiz masallah

Bir ara görüşelim istersen ne dersin :52::52::52:
Görevimiz tehlike filmi izliyon herhalde demi :27: hiç imha edilirmi mesaj :6::6:

Canım sen bence daha fazla mesaj yazma arkana bakma kaç:60:

Kaçsın demi nevoş :4::4:

İki gün önce aramış ablam, geri de dönemedim, toplantıdaydım o anda-sonrasında da aramayı unuttum onu. Tam dayaklığım :4:

Kolumkulum tahmin ettim meşgul olduğunu fırsat bulunca görüşürüz bitanem :29:

Bencede yazma kac;)))
Bu arada hanim ablanin gercek fotosunu gorunce şok olmustum
Avatardaki gibi yasli birini bekliodum
Meger Afeti devranmis hanimablamiz masallah

Yaşlkıyım be melekim yaş olmuş artık kaç yani :ssz: güzel sözlerin içinde çk teşekkürler senin güzel görüşün sadece :38::38:

Sağol hayatım telşekkür ediyorum güzel oyun için :38::38:

Bir ara görüşelim istersen ne dersin :52::52::52:
Görevimiz tehlike filmi izliyon herhalde demi :27: hiç imha edilirmi mesaj :6::6:

Kaçsın demi nevoş :4::4:

Kolumkulum tahmin ettim meşgul olduğunu fırsat bulunca görüşürüz bitanem :29:

Yaşlkıyım be melekim yaş olmuş artık kaç yani :ssz: güzel sözlerin içinde çk teşekkürler senin güzel görüşün sadece :38::38:

Sağol hayatım telşekkür ediyorum güzel oyun için :38::38:
Ablam sen bu Gözdoş'u imha et:51::52:

Nevoş editör kesmek kaç ay forumdan men cezasına tekabül ediyor acaba, keserim seni!
Açıkça tehtit ediyorum bak :20:

Nevoş editör kesmek kaç ay forumdan men cezasına tekabül ediyor acaba, keserim seni!
Açıkça tehtit ediyorum bak :20:

:18:Normal üyelerden pek farkı olmayacağını düşünüyorum:26: $p036.gif:27:

aaa Kadiş, abla adayı mı oldun? neyse ki senden 10 yaş küçüğüm yoksa çok alınırdım bu yaşta Parkunla aynı kategoriye aday olmana :27:

ay sabah sabah deliriciimm beni kim yazdı buraya hele de 80 yaşındaki parkonla bi tutulmak kendimi atıcam aşağı :36:

bana oy vermeyi düşünenler canlar daha 30 yaşındayım ben daha çok küçüküm:22: oylarınız parkon teyzeye lütfen :60:

tabii ki herzaman adayım hanım ablamdır:12:

ahaha çok güldüm ya, geçen sene bu kategoriye seni aday göstermiştim sanırım. bu sene hiç aday göstermeleri kaçırdım, ve senin yaşını bildiğim halde, aday gösterseydim, yine seni gösterirdim :1: aramızda çok bir yaş farkı da yok sayılır, ama ne bileyim, hep sanki gönlümüzün ablası gibisin :1:

aaa Kadiş, abla adayı mı oldun? neyse ki senden 10 yaş küçüğüm yoksa çok alınırdım bu yaşta Parkunla aynı kategoriye aday olmana :27:

ahaha çok güldüm ya, geçen sene bu kategoriye seni aday göstermiştim sanırım. bu sene hiç aday göstermeleri kaçırdım, ve senin yaşını bildiğim halde, aday gösterseydim, yine seni gösterirdim :1: aramızda çok bir yaş farkı da yok sayılır, ama ne bileyim, hep sanki gönlümüzün ablası gibisin :1:

dua edin hamileyim şiddet uygulayamıyorum :27:

bende artık üzerimde bi ablalık şeysi olduğuna inanmaya başladım :9:

ofis hanım küçülde cebime gir 10 yaş küçükmüş benden :9: off zaten parkonu bile geçmişim acım çok büyük :5:

çıtırım diyorum hala oy veriyorlar napsam ki kiblesem mi :41:

Son düzenleme:
dua edin hamileyim şiddet uygulayamıyorum :27:

bende artık üzerimde bi ablalık şeysi olduğuna inanmaya başladım :9:

ofis hanım küçülde cebime gir 10 yaş küçükmüş benden :9: off zaten parkonu bile geçmişim acım çok büyük :5:

çıtırım diyorum hala oy veriyorlar napsam ki kiblesem mi :41:

:60: ısınılmayan üyeler konusunda medle okynin pıçaklarını gördüm, 1.90 boyunda pıçaklar :27: istersen ödünç alalım, işimiz bitince veririk :60: düşün bunu :27:

Back