En Vazgeçilmez KK Ablası

En Vazgeçilmez KK Ablası

• Ankete Katılan
    154
  • Anket Kapalı .
Ablaligin yaşla degil gonul gözüyle olduğunu gösteren guzel yüzlü kadis. Keske ben de bu kategoride olsaydım. Cok gurur verici.

Diger ablalarımı tenzih eder, ellerinizden operim

ama bugün bi nevreste bi sen ağlatacaksınız beni off ne kadar duygusal oldum be :)

sağ ol canım arkadaşım :16:

Bu sene oyum parkona
Gecen sene kadisle yasit olmamiza ragmen Yasini bilmedigimden onu aday gostermistim
Bu sene kadis benden oy bekleme
Kizi hamile haliyle strese sokmayalim
Kadesa hep o ikiz avatarin sebep bence bunlara:)

Son düzenleme:
Benim mutlaka bu listede olur dedigim uye yok, cok sasirdim. :44:
Aday gondermeye gec kalmasaydim, ben kendisini aday gosterecektim. :31:

pepe sayende oylarım iki olmuş bi ara görüşelim :41: :9:

Oyların artıyor kadişş :27::27: tebriklerimi koyuyorum :6:

Oyum Hanım ablama:16::16:Hayırlı olsun:54:

Oyumu kadesa abla'ya vermek istedim:9:
Ama Hanım ablam kırılır diye ona verdim:52::52::52:

Aşk olsun nevoşum kadişe verseydin ya oyunu :60: :60: malum oda yaşlı :52::52::52:

Elif tamam, Hanım tamam, bende yaş olarak abla statüsündeyim, denoz'un yaşını bilmiyorum ama parkon ve kadesa bu kategoriye aday gösterilmiş ya, bir keyiflendim ki sormayın:60::60:

Bu liste sitenin ihtiyar heyeti oluyor hanımlar:60::60::60:
Bu kişileri görünce forumda yer vereceksiniz, özel günlerde ellerini öpüp harçlığınızı isteyeceksiniz:60:

Müdürüm kendimi köy muhtarlığı ihtiyar heyeti gibi hssettim :27::27: muhtar benim ona göre,sizleride aza yapacam heyetimde :13::13: parkon teyzeyide muhasebede,kadiş aplayıda basın danışmanı yapacam :60: :60:

Müdürümün sözünü duydunuz ona göre,yamık yapanı affetmeyiz,:15::15:

Ablaligin yaşla degil gonul gözüyle olduğunu gösteren guzel yüzlü kadis. Keske ben de bu kategoride olsaydım. Cok gurur verici.

Diger ablalarımı tenzih eder, ellerinizden operim

Gözlerinden öpeirim elmişim :16:

oyun doğru olanı yapmış yoksa sende kara listeme eklenirdin :27:

:52::52::52:

Kadesanın kara listeseni girmek miiiiiiiiii ?

Yo yo yooo , ben en çıtır üye kategorisi diye okumuşum başlığı , o yüzden elim kadesaya gidiyor dediydim :18:

Oyların artıyor kadişş :27::27: tebriklerimi koyuyorum :6:

Aşk olsun nevoşum kadişe verseydin ya oyunu :60: :60: malum oda yaşlı :52::52::52:

Müdürüm kendimi köy muhtarlığı ihtiyar heyeti gibi hssettim :27::27: muhtar benim ona göre,sizleride aza yapacam heyetimde :13::13: parkon teyzeyide muhasebede,kadiş aplayıda basın danışmanı yapacam :60: :60:

Müdürümün sözünü duydunuz ona göre,yamık yapanı affetmeyiz,:15::15:

Gözlerinden öpeirim elmişim :16:

Neyse abla gönül koymayacaksan seneye oyum kadesa'nın:60:
Ama birde şu var sitede o kadar abla diyen var bana ama bu listeye hiç girmedim demek bu kadesa da var birşey:52::52:
Benden küçük olsada ablamdır saygılar:52::52::52:

Neyse abla gönül koymayacaksan seneye oyum kadesa'nın:60:
Ama birde şu var sitede o kadar abla diyen var bana ama bu listeye hiç girmedim demek bu kadesa da var birşey:52::52:
Benden küçük olsada ablamdır saygılar:52::52::52:

Gönül koymam nevoşum,sen kadişe oyları yağdır olmadı komşularını üye yap buraya oyları artsın :60: :60:
Kadiş te bir tılsım var ondan aday oluyor :27::27:
Aynen küçükte olsa aplamız o bizim :6::6: koca göbüşüyle

toplayıcı, sarmalayıcı, kollayıcı, parmak sallayıcı, tabii ki Mune:1::1::13::13:

Back