En Uzun Süre Sinoplular, En Kısa Süre Hataylılar Oruçlu Kalacak

amann şu yorumunuzu harbi görmesin şu yazdığınızın şaka olduğunu ben anlıyorumda o anlamıyorr bu ne biçim yorumdur der başlarr..ne sinirlendim teee şimdii..

espriden anlıyoruz şükür de ortada komik bi durum yok kakao,çünkü alay ettiğin şey oruç. Allahın emriyle alay ediyorsun. hiç komik değil. bence sen yazmak için yazmışsın,keşke yazmasan

espriden anlıyoruz şükür de ortada komik bi durum yok kakao,çünkü alay ettiğin şey oruç. Allahın emriyle alay ediyorsun. hiç komik değil. bence sen yazmak için yazmışsın,keşke yazmasan
asla alay etmem harbii bir tek sen o yöne çektin hemde sen... beni tanıyan yazışmalarımdan anlayan sen eğer topikteki yazılanların hepsini okumuş olsaydın bu yöne çekmezdin.. espriydi harbi çok şaşırttın beni sadecee

Açlık, susuzluk, sigara değilde, uyku fena vuruyor?! ama son sahura kalktığımızda sanki hiç oruç tutmamışız gibi. Allah yardımcımız olsun

Ya birşey demedik yine suçlu olduk iyi mi ? beğenmekte mi suç yani ? Kızın söylediği hoşuma gitmiş beğendim hatta beğendiğim cümlesi de ; "dinini Allah'ın emrettiği gibi mi yaşıyorsun,sonradan bitme hocaların laflarına göre mi?" . Espri ya da değil bir şey demedim sonuçta

boş ver arkadaşımmm

Rabbim kolaylık verir inşallah hayırlısıyla gelsin, tutmak nasip olsun. Rabbim çalışanların yardımcısı olsun evde her türlü tutuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…