Oruç tutacak herkese şimdiden Kolaylıklar diliyorum.
Valla hangi şehir ne kadar süreyle Oruç tutacak bilmem, ben 40 derece de ne halt edeceğim onu düşünüyorum, şimdi 40 ama haftaya artacakmış
Biz su içmekten hiçbirşey yiyemiyoruz, Ramazan ayı menüsü belli, Çorba, karpuz peynir pide, birde gündüz dışarı çıkmak zorunda kalırsam, kurutulmuş balığa dönerim artık
amann şu yorumunuzu harbi görmesin şu yazdığınızın şaka olduğunu ben anlıyorumda o anlamıyorr bu ne biçim yorumdur der başlarr..ne sinirlendim teee şimdii..
seni alkışlıyorum harbii o yazılanlarıın espri olduğunu anlamadınmııı.. harbiii esprii espriii..tekrar söyliyeyimmii espriiii..yok bide seni beğenen arkadaşada ne demeli oda o lafların espri olduğunu anlamamış.. bazen yazmak içinmi yazıyorsunuz anlamıyorumkii
espriden anlıyoruz şükür de ortada komik bi durum yok kakao,çünkü alay ettiğin şey oruç. Allahın emriyle alay ediyorsun. hiç komik değil. bence sen yazmak için yazmışsın,keşke yazmasan
espriden anlıyoruz şükür de ortada komik bi durum yok kakao,çünkü alay ettiğin şey oruç. Allahın emriyle alay ediyorsun. hiç komik değil. bence sen yazmak için yazmışsın,keşke yazmasan
asla alay etmem harbii bir tek sen o yöne çektin hemde sen... beni tanıyan yazışmalarımdan anlayan sen eğer topikteki yazılanların hepsini okumuş olsaydın bu yöne çekmezdin.. espriydi harbi çok şaşırttın beni sadecee
seni alkışlıyorum harbii o yazılanlarıın espri olduğunu anlamadınmııı.. harbiii esprii espriii..tekrar söyliyeyimmii espriiii..yok bide seni beğenen arkadaşada ne demeli oda o lafların espri olduğunu anlamamış.. bazen yazmak içinmi yazıyorsunuz anlamıyorumkii
Ya birşey demedik yine suçlu olduk iyi mi ? beğenmekte mi suç yani ? Kızın söylediği hoşuma gitmiş beğendim hatta beğendiğim cümlesi de ; "dinini Allah'ın emrettiği gibi mi yaşıyorsun,sonradan bitme hocaların laflarına göre mi?" . Espri ya da değil bir şey demedim sonuçta
Ya birşey demedik yine suçlu olduk iyi mi ? beğenmekte mi suç yani ? Kızın söylediği hoşuma gitmiş beğendim hatta beğendiğim cümlesi de ; "dinini Allah'ın emrettiği gibi mi yaşıyorsun,sonradan bitme hocaların laflarına göre mi?" . Espri ya da değil bir şey demedim sonuçta