En Uzun Süre Sinoplular, En Kısa Süre Hataylılar Oruçlu Kalacak

her sene çok uzun geliyor ama tutunca allah sabrını veriyor hiç sıkıntı yaşamıyoruz....hem zayıflıyorum ben ramazanda....:KK49:
ramazanın tek sıkıntısı...
kocamın akşama kadar menüyü 3 çeşit ana yemeğe çıkarması:KK34:
zayıflıyormusun valla bravo ben alıyorumm neden aldığımıda bilmiyorum haaa.. sahurda yiyememm ama gene 2 kilo 3 kilo yapışıyor bedenimee..

zayıflıyormusun valla bravo ben alıyorumm neden aldığımıda bilmiyorum haaa.. sahurda yiyememm ama gene 2 kilo 3 kilo yapışıyor bedenimee..
valla öyle sonrası için de iyi oluyor mide alışıyor yememeye herhalde...
çoğu insan alıyorum der haklısın....
ben sahurda hiçbirşey yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum uykudan kalkıp....sadece sıvı alıyorum....

napsam acebaa.. bu yaşıma kadar tuttumm.. rabbim katında değerlendirir inşallahh.. ama hiç gözüm kesmiyor çok tembelleştim bu aralar nasıl kaytarabilirim acebaaa:KK53::KK53::KK53:.. sağlamım bir hastalığım yok (şükür)...oruç bana bakıyor hatta dürtüyor beni git kışın gel diyorum ama napsamda napsamm..o_Oo_Oo_Oyokmu yeni hocalar bişiler deselerde atsam suçları onların üstünede tutmasamm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Kk'da okuduğum en saçma yorum bu olsa gerek. bir sıralama yapsam en'ler arasında 1. sıraya bu yorumu koyardım.

bu nasıl mantık ya?? sen dinini Allah'ın emrettiği gibi mi yaşıyorsun,sonradan bitme hocaların laflarına göre mi? alternatif istiyorsan hali hazırda iki mikemmel hocamız var ; yaşar nuri,zekeriya beyaz.

madem zor geliyor tutma,zorlayan mı var? ki bu kafayla tuttuğun oruç kabul olur mu muamma.

Oruç tutacak herkese şimdiden Kolaylıklar diliyorum.
Valla hangi şehir ne kadar süreyle Oruç tutacak bilmem, ben 40 derece de ne halt edeceğim onu düşünüyorum, şimdi 40 ama haftaya artacakmış :confused:
Biz su içmekten hiçbirşey yiyemiyoruz, Ramazan ayı menüsü belli, Çorba, karpuz peynir pide, birde gündüz dışarı çıkmak zorunda kalırsam, kurutulmuş balığa dönerim artık:KK70:

Kk'da okuduğum en saçma yorum bu olsa gerek. bir sıralama yapsam en'ler arasında 1. sıraya bu yorumu koyardım.

bu nasıl mantık ya?? sen dinini Allah'ın emrettiği gibi mi yaşıyorsun,sonradan bitme hocaların laflarına göre mi? alternatif istiyorsan hali hazırda iki mikemmel hocamız var ; yaşar nuri,zekeriya beyaz.

madem zor geliyor tutma,zorlayan mı var? ki bu kafayla tuttuğun oruç kabul olur mu muamma.
seni alkışlıyorum harbii o yazılanlarıın espri olduğunu anlamadınmııı.. harbiii esprii espriii..tekrar söyliyeyimmii espriiii..yok bide seni beğenen arkadaşada ne demeli oda o lafların espri olduğunu anlamamış.. bazen yazmak içinmi yazıyorsunuz anlamıyorumkii

Son düzenleme:
X