- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
zayıflıyormusun valla bravo ben alıyorumm neden aldığımıda bilmiyorum haaa.. sahurda yiyememm ama gene 2 kilo 3 kilo yapışıyor bedenimee..her sene çok uzun geliyor ama tutunca allah sabrını veriyor hiç sıkıntı yaşamıyoruz....hem zayıflıyorum ben ramazanda....
ramazanın tek sıkıntısı...
kocamın akşama kadar menüyü 3 çeşit ana yemeğe çıkarması
bol bol sıvı tüketin bide cevizz oruçlarınızı kışın kısa günlerde kaza yaparsınızz.. havalar sıcak ve aman dikkattBen hamile oldugumdan tutamayacagim ama tutacak olanlara Allah kolaylik versin. Cok uzun bir aure gercekten.
Deme öyle bu sene emziriyorum bebegim cok kucuk daha 2 aylık tutamayacagim o yüzden. Cok uzgunum . Surekli tutup tutamayinca insan üzülüyor
her yazılanı gerçek anlamıyla mı anlarsın....Ne asabisi ayol başarılar demek farklı,kolaylıklar demek farklı yani..
her yazılanı gerçek anlamıyla mı anlarsın....
neyse bi kıymeti kalmadı zaten..boşver.
evet canım cidden kolaylıklara ihtiyacımız olacak rabbim katında değerlendirir inşallahhh..İstanbul için çok uzun bir süre 17 saat,oruç tutacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
valla öyle sonrası için de iyi oluyor mide alışıyor yememeye herhalde...zayıflıyormusun valla bravo ben alıyorumm neden aldığımıda bilmiyorum haaa.. sahurda yiyememm ama gene 2 kilo 3 kilo yapışıyor bedenimee..
evet canım cidden kolaylıklara ihtiyacımız olacak rabbim katında değerlendirir inşallahhh..
tamam aplaŞaka tarafından da bakarım,o kadarda anlayışsız değilim.
Dur şu enseye karşılık vereyim hemenn
aynen canım karpuza dadanıyorum iyi oluyoovalla öyle sonrası için de iyi oluyor mide alışıyor yememeye herhalde...
çoğu insan alıyorum der haklısın....
ben sahurda hiçbirşey yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum uykudan kalkıp....sadece sıvı alıyorum....
yok be keleşimm benimki zırlamak sadece gerçekten bilmiyorum ama bir şekilde kolaylığını mevlam veriyor tabi sağlam olanlar için ..Sıcak ve günler uzun olacak,oruç tutanlar için kolay olmayacak zaten.
yok be keleşimm benimki zırlamak sadece gerçekten bilmiyorum ama bir şekilde kolaylığını mevlam veriyor tabi sağlam olanlar için ..
Sagol ablacim insallah.2.bebek değilmi sağlıcakla büyüsün inşallah
1 çocuk hiç çocuk 3 çocuk bildiğin delilikSagol ablacim insallah.
Bir cocuk hic cocukmus onu anliyoruz ailecek
napsam acebaa.. bu yaşıma kadar tuttumm.. rabbim katında değerlendirir inşallahh.. ama hiç gözüm kesmiyor çok tembelleştim bu aralar nasıl kaytarabilirim acebaaa.. sağlamım bir hastalığım yok (şükür)...oruç bana bakıyor hatta dürtüyor beni git kışın gel diyorum ama napsamda napsamm.. yokmu yeni hocalar bişiler deselerde atsam suçları onların üstünede tutmasamm
Delilikle dahilik arasinda ince bir sinir varmış1 çocuk hiç çocuk 3 çocuk bildiğin delilik
bu arada eşim hatayli bizde az oruç tutsak olur mu
seni alkışlıyorum harbii o yazılanlarıın espri olduğunu anlamadınmııı.. harbiii esprii espriii..tekrar söyliyeyimmii espriiii..yok bide seni beğenen arkadaşada ne demeli oda o lafların espri olduğunu anlamamış.. bazen yazmak içinmi yazıyorsunuz anlamıyorumkiiKk'da okuduğum en saçma yorum bu olsa gerek. bir sıralama yapsam en'ler arasında 1. sıraya bu yorumu koyardım.
bu nasıl mantık ya?? sen dinini Allah'ın emrettiği gibi mi yaşıyorsun,sonradan bitme hocaların laflarına göre mi? alternatif istiyorsan hali hazırda iki mikemmel hocamız var ; yaşar nuri,zekeriya beyaz.
madem zor geliyor tutma,zorlayan mı var? ki bu kafayla tuttuğun oruç kabul olur mu muamma.