• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En uygunu, en güzeli

kararsizkararli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
499
2
0
İstanbul
Kızlar en uygun fiyata aldığımız ve çok beğendiğimiz şeyleri paylaşalım...ne dersiniz? Mesela bir arkadaşımız çeyizimden atmak istediğim parçalar diye başlık atmıştı...ben o konuyu çok beğendim. Bu konuda da birbirimize yardımcı olabiliriz...

Linens outletini bugün gezdim; çift kişilik nevresimleri 54,00 TL idi. Ayrıca rengarenk pikeler vardı...Battaniyeleri bence inceydi...
English Home outletinde ise, 2.kalite ürünler var; bunlarda genelde desen kayması oluyormuş ve değişimi yapılmıyor. Ayrıca sepet içerisinde minik bez çantalar, peçeteler var...Bunların üzerinde lekeler vardı. Yine aynı yerde normalde 150 TL ye satılan bir pembe yatak örtüsü vardı. Fakat üzerinde sarı lekeleri vardı, çıkmayacağını düşünerek almaktan vazgeçtim.
Gold Case nevresimlerini inceledim ve internetten satın aldı. Kumaş kalitesi hoşuma gitmedi.

Korkmaz maviş tencere takımını 450tl ye almıştım halen çok beğeniyorum. Altınbaşak nevresimlerimi 55tl. Ve bimden halı yıkama makinesini 140tl ye almıştım hepsi çok kullanışlı ve kullanmak için sabırsızlanıyorum.:1:

Back