• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Ne elti var ne görümce
Kv tek başına hepsini karşılıyor

Gorumceyle de ufak tefek sorunlar oluyor ama gorumceyle her turlu halledilir.
Eltiyle halledemiyorsun cunku kaynini aliyor araya ve eşinle kaynin kotu olmasin diye susuyorsun...
Eltilikle alakasi yok ama insan insani normaldede cekemiyor bide ailenin ilk geliniysen ve kiskanc bir eltin varsa olay cümbüşe donuyor.
Gorumcemlede en cok beni de goturun beni de alin aksam beraber gezelim. Abim beni artik sevmiyor sorunlari yasaniyor onlarda normal karsiliyrum

Bence benim kadar tehlikeli olamazlar 2 tane görümcem var yanımda süs köpeği gibiler

Annemden yola çıkarak konuşayım bende, yengemle annem çok iyi anlaşırlar. Yengem babannemi büyükbabamı aileyi pek hazetmesede sıkıntısı stresi olduğunda direkt annemi arar. Her hafta sonları o bize gelir biz ona gideriz. Babannem zamanında annemle çok uğraşsada üstüne düşmez şunu yapacaksın bunu yapacaksın demez yemek getirir götürür rahatsız etmez. Annemde ona yardım eder babannem sen yorulma olmaz dese de eder. Yengemde öyle babanne, yenge, annem açısından sıkıntı yokta.... Halam mesela.. aşırı kıskançtır yengemi de annemi de çok kıskanır çok uğraşır. Ama bu uğraşlara rağmen konuşurlar birbirlerine gelir giderler. Kötü sıkıntılı günler yaşansa herkes toplanır birbirine destek olur.

Gorumcem ve eltim 41 yasindalar
Ben 30
Eltimle sık sık gorusmeyiz
Ama Gorumcem sık sık gelir ufak tefek sorunlar olur ama çoğunlukla galibiyet benimdir

Bana ne ettilerse fazlasını verdi onlara rabbim.iyiki kalbimi bozmamışım.ben istesem bu kadar intikam alamazdım.mazlumun allahı var.çok şükür.:KK66:

Hem eltilerimle hem görümcelerimle mesafeliyim ama bence elti her zaman için daha fena

Keşke ne kaynanam ne eltim olsaydı.
Birbirlerinin aynısılar ikiside.
İşleri güçleri dedikodu kıskançlık ve yalan:işsiz:
Bide dikkatimi çekti daha önceki sayfalarda soruldumu bilmiyorum 2'keredir elti konusu açılıyor niye acep:KK58:
Ha bu arada görümcelerimi çok severim onlarda beni:)

şuan evli değilim
ne eltim ne görümcen ne kayın validem var
ama gelinimiz olucak biri var ve aramız çok iyidir,asla görümcelik yapayım derdinde değilim,kimsenin huzurunu kaçırmaya gerek de yok zaten..

Eltim yok tek oğlanı aldım;) görümcelerim genel olarak iyidir yeri gelio insan kardesyle anlasamıyor. Görümcemin biri kendi halınde diğeri çok fedakardır severim. Kv diri ve çok bilen cinstendir ama oda iyidir .. Aman suyuna gitmek lazım. Sen iyiysen herkes iyi bence

Back