• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Benimkiler gerçekten melek! Hatta eltimi kendim seçme şansım olsaydı da abiyle evlendirseydim daha iyisini bulmam imkansız olurdu herhalde. Görümcem de sakin, kendi halinde, inançlı, güçlü bal gibi kadındır... Kayınvalidem de hiçbir şeye karışmaz, herşeyi onaylar ve takdir eder... Hepsi mis gibi kısacası :)

Ufak tefek şeyler dışında zararları yok.

Eltim var, çok sık görüşmeyiz ama severim kendisini, bayramdan bayrama ya da ara da eşim abime gidelim derse o zaman görüşürüz. Şu an hamile tüp bebek tedavisi görüyordu, nihayet mutlu haberi aldık ve ben çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah :dua::nazar:

Görümce yok elti var (bitane☺️) . Ama kaygana sülalesine bedel Allah kaynananın da hayırlısını versin

Benim işaretleyecegim bir şık yok.

Ne görümcem nede eltilerim benle ugraşır , çünki benim kimseyle alıp veremediğim olmaz . Kv zaten rahmetli Allah rahmet eylesin ...

Ne melek gibiler ne kötuler anlaşıyoruz bence o seçenekte olmalı anlaşıyoruz buda yeterli gibi ;)

Elti görümce değilde insan olmak önemli mesela ben hem elti hem görümceyim ama kilo metrelerce uzağım şimdi bir gelinimiz var benim annemin abime olan duygusallığını hep kullanır akşam 6 ya kadar yatar annem çocuklarına bakar abim çalışmaz kirası ödenir çocuklarına bakarlar ellerinden geldiği kadar ev kura 8 bin borcunu ödedi annem hemde elalim işlerinde çalışarak ben hiç birşey demem beni ilgilendirmez annem yemeğini yapar kadının temizlikten haberi yok çocuklarına yemek yapmaktan habersiz ama lafa gelince mangalda külün zerresi kalmaz insan çatlıyor laf söylememek için şimdi bunların annesi çok değerli benim ki değersiz para eline geçer geçmez annesine yollar benim annem çalışır onun çocuklarına bakar ve şimdi annem hasta ve rahatsızlığı morel isteyen bir rahatsızlık çocuklarla mutlu oluyor diye toptan atıyor çocuklarını başına bu kadın hasta dinlesin ameliyatlı diyen yok şimdi ses çıkarsan görümcesin demesen .... ki demiyorum çünki insan olan anlar zaten

şıklara en beteri evde kalmak ı ekleyin lütfen :))))

Elti ; Kardeş eşlerinden her birinin ötekine göre adı.
Geçmişten bugüne kadar duyduğumuz 'elti eltiyi çekemez, kıskanır' gibi birçok söylem var. Hatta el işlerinde örgülere bile isim olmuştur. Yılların meselesi eltilerin anlaşmaması ve kıskanç olmalarına örnek teşkil edecek televizyon dizilerinde izlediğimiz birbirinden farklı bir çok elti tiplemesi mevcuttur.

Görümce (stajyer kaynana): Kadına göre kocanın kız kardeşi.

Türk akraba kurumunda güzide bir yere sahiptir müstakbel damadın kız kardeşi olan görümceler. İsminin garipliğini bir kenara koyacak olursak son derece belirleyici bir rolleri vardır. Tabiri caiz ise düğüne giden yol görümcenin ağzından geçer.

Not : soruyu cevaplarken eltinizin ve/veya görümcenizin bu siteye üye olabilme ihtimalini ve yazacağınız yorumların asla silinmeyeceğini de bir kez daha hatırlatmak isterim.
Off of ;) gorumcem sinsi yilan gibi ..kaynanamda ondan beter zate n.

Eltim yok ama görümcem melek gibidir çok seviyorum görümcemi:KK23: kaynanamdan ondan melektir saolsunlar

Görümcem var eltim yok ama aramiz gayet iyi o kendi halinde birisi dertlesiriz birbirimizi cok iyi anlariz arada ufak anlasmazliklarimiz olur tabiki her kardesler arasinda bu olur ama uzatmayiz mevzuyu tatliya baglariz o benim öz ablam gibi kendi öz ablamdan bir farki yok benim icin ve bende bir gorumceyim ve hic karismam kendisine hatta evlerine gidip rahatsizlik vermekten bile cekinirim kendisi arar gelin oturalim der sonra kalin burda der ( annemle birlikte yasiyorlar ) ama ben rahatsizlik vermemek icin kalmam baska zaman derim kibarca bir problem yasamadik simdiye kadar. Kisilik karakter meselesi bana göre...

O yüzden evlendim zaten :KK70: hep dua ediyordum Allahim bi evin bi cocugu olsun,tek kaş olmasin :KK70: anasi babası olmasa da olur,yetimhaneden olsa daha iyi olur diyodum :KK70: sadece kaynanam var,onunda zararı yok. Rabbim gönlüme göre verdi:halay:

misss missss :)

Back