• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Eltimida,gorumcelerimide esim icin saygi ederim..ama ikisiylede isim yok..varmi var..yokmu yok..onlarda ayni...pek karismiyurlar bana..hepimiz kendi halimizdayiz cok sukur...

Elti adayımı da görümce adayımı da ismen tanıyorum ama şahsen tanımıyor olmama rağmen sanırım seviyorum

1. Eltim fena ama görümcem daha beter.
  2. Görümcem/Eltim melek gibidir........bu seceneklerle ilkler aynı sayılır aslında. '' hepsı bırbırınden fena '' secenegı tatmın edebılır bazılarını :=)
Kazen Kazen

Kiz kardesim yok :( henuz 3 bucuk aylik evliyim. 2 tane gorumcem var yasit oldugumuz icin iyi anlaşıyoruz ve eltim yok kaynanamin birtanecik geliniyim :)

Bende ikiside yok çok şükür ki :dua:
Ama gördüklerimden yola çıkarak görümce kesinlikle daha tehlikeli en iyisi copsuz üzüm bulmak :olamaz:

Kaynanamı tek geçerim.. Kendisi her zaman her konuda haklıdır!? Seni konuşturmamak için çabalıyor ve bazen konuştuğu şeylerin saçmalığıyla kendide anlamıyor ne dediğini.. Neyse bazen seviyorum kendisini yinede.. Bazen ...

%28 le en çok oyu eltimde yok, görümcemde yok almış. Bu kadar konuyu kim açıyor yahu?

Gorumcem yok ama eltinin biri sinirlerimi tavan yapıyor . Dengesiz insanlara ve hadsizlere tahammulum yok

Eltim olmadı, iki görümcem vardı eskiden, pek sıkı fıkı değildik ama bir kötülüklerini görmemiştim
Küçük olan az fenaydı normalde ama bana karşı değil :KK53: yaşı da küçüktü zaten
Kulakları çınlasınlar:KK11:

Back